Munchbox rabatkode og rabat

munchbox.dk
4.0 stjerner / 13 har stemt

Rabatkoder Munchbox Danmark - oktober 2021

199 kr. for en kæmpe slik-pakke fra USA

Vis udsalg

Tilmeld dig Munchbox og få nyt og spændende slik fra USA hver måned - Start allerede i oktober

Vis udsalg

Køb billigt Slik fra USA hos Munchbox

Vis udsalg

Munchbox for kun 199 kr./md

Vis udsalg

Billigste Munchbox rabatkode og rabatter

Munchbox rabatkode Rabat Gyldig til
199 kr. for en kæmpe slik-pakke fra USA 199 kr. 01/12/2021
Tilmeld dig Munchbox og få nyt og spændende slik fra USA hver måned - Start allerede i oktober Snacks 01/12/2021
Køb billigt slik fra USA hos Munchbox Slik 01/12/2021
Munchbox for kun 199 kr./md 199 kr. 01/12/2021
199 kr. pr. måned for lækre snacks hos Munchbox 199 kr. Udløbet

199 kr. pr. måned for lækre snacks hos Munchbox

Tilbud Munchbox tilbyder priser fra 199 kr.
Muchbox Billige amerikanske snacks
Pris 199 kr. pr. måned
Mærker Twizzlers, Cheez-it, Butterfingers m.m.

Luk

Vis udsalg

Andre søger også efter

Du kan på nuværende tidspunkt finde 4 aktive rabatkoder og tilbud.
Her på siden stræber vi efter altid efter at holde dig opdateret med de seneste rabatkampagner og rabatkoder.
Du kan anvende én rabatkode per ordre. Rabatkoder kan ikke kombineres.
Du kan kontakte kundeservice på email: kundeservice@munchbox.dk, Telefonnummer: 30 82 17 25.
Du kan betale med: Dankort, VISA, VISA Dankort, Mastercard.
Nina

Nina

Fashionista på budget

Munchbox.dk er en dansk webshop, hvor du på en månedlig basis kan købe en "snackbox" fyldt med spændende og velsmagende slik, godbidder og andre lækre snack fra USA som du normalt ikke kan få herhjemme i Danmark. Elsker du de legendariske Reese's Pieces, Jaw Busters, specielle M&M's og mange af de andre helt unikke stykker slik, som er umuligt at opdrive herhjemme, så kan det sagtens betale sig at tilmelde dig Munchbox, for så at betale et lille månedligt beløb for så at modtage deres fantastiske Munchbox som du og hele din familie kan nyde sammen. Der er nemlig noget for enhver smag hos Munchbox. Vil du gerne spare endnu flere penge på din Munchbox og bare billigt slik og snacks generelt, så kan du altid kigge herinde hos Saleduck, hvor du kan finde alle de bedste tilbud og rabatkoder på det danske marked. Du finder sikkert lige præcis det tilbud eller rabatkode til Munchbox du har gået og ventet på.

Hvordan er konceptet?

Konceptet er følgende at du betaler kun 199 kr. Om måneden og så tilsender Munchbox dig en kasse med 9 til 11 stykker spændende slik i fra mulighedernes land. Det kan være alt fra Milky Ways, Butterfinger, Laffy Taffy og meget mere, som du muligvis kun har set eller hørt om før. Det gode ved Munchbox er at du får noget nyt og spændende med hver ny bestilling, så du og din familie sammen spændt kan åbne æske og udforske indholdet. Så ikke nok med at i får noget fantastisk slik at dele, så kan i også se frem til konstant at prøve noget nyt sammen.

Munchbox er fyldt med alt muligt forskelligt

Det store spørgsmål når det kommer til Munchbox er selvfølgelig hvad det er for en slags slik man kan forvente når man køber en pakke fra dem. Munchbox lover at du får mellem 9-11 spændende og nye ting i hver pakke du får - alt sammen amerikansk slik, hvor det meste af det ikke er noget som du kan købe herhjemme. Vil du have billigt slik i utrolige varianter, så er Munchbox det helt rette produkt for dig. Du kan finde Reece's Pieces, Milky Way, Skittles, M&M's og utallige andre sjove produkter, som med garanti kommer til at blive et kæmpe hit hos dig og din familie.

Billige priser hos Munchbox

Slik fra USA er normalt rigtig dyrt, og slikpriserne i Danmark er generelt heller ikke kendt for at være specielt lave, så derfor er et koncept som Munchbox helt igennem fantastisk. For kun 199 kr. om måneden får du som sagt mellem 9-11 forskellige stykker slik og snacks, hvilket betyder prisen i gennemsnit ligger på 20 kr. Stykket. Det er på ingen måde dyrere end hvis du skal ned og købe en helt almindelig pose Haribo nede i butikken.

Altid gode tilbud og rabatkoder hos Saleduck

Hos Saleduck finder du altid de bedste tilbud og rabatkoder på Slik, snacks og alle andre former for hygge du kan komme i tanke om. Vil du gerne spare endnu flere penge på slik, så se om Saleduck ikke har et tilbud eller en rabatkode til Munchbox du kan bruge. brug en Munchbox rabatkode til at købe en amerikansk slik pakke.

Billig fragt

Når du bestiller en Munchbox kan du få det leveret for kun 29 kr. Få den leveret til den nærmeste pakkeshop. Det bliver simpelthen ikke nemmere at få en månedlig snack box end det er med Munchbox.

Flere Online Webshops

Last Update: 26.10.2021