SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Weekday rabatkode

weekday.com/en_dkk/index.html

Besøg Weekday for at finde trendy tøj i Danmark. De tilbyder et bredt udvalg af tøj, der passer til enhver stil og smag. Find dit næste favoritoutfit hos Weekday.

Rabatkoder Weekday Danmark - juni 2024

15% weekday rabatkode

Åben rabatkode ome Populær 1

10% rabatkode weekday

Åben rabatkode LLO

Weekday discount til gratis fragt

Åben rabatkode ING

Studierabat weekday: få 10% + gratis fragt

Åben rabatkode ans

15% Weekday discount code

Åben rabatkode ev

10% Weekday studierabat

Vis udsalg

Weekday.dk: Gratis weekday fragt v/køb over 400 kr.

Vis udsalg

Weekday taske fra 200 kr

Vis udsalg

Weekday jeans fra 400 kr

Vis udsalg

Op til 70%Weekday tøj

Vis udsalg

Weekday rowe jeans: Spar op til 75%

Vis udsalg

Weekday dk tilbud: Spar op til 80% på tøj til kvinder

Vis udsalg

Weekday tilbud: Spar op til 80% på tøj til mænd

Vis udsalg

Weekday bikini tilbud: Spar op til 88%

Vis udsalg

Weekday Arrow Low jeans: Spar op til 75%

Vis udsalg

Weekday solbriller: Priser fra 160 kr.

Vis udsalg

Weekday tilbud: Spar op til 80% på snart udgåede vare

Vis udsalg

Weekday bukser: Priser fra 450 kr.

Vis udsalg

Weekday T shirt: Spar 75%

Vis udsalg

Weekday jakke: Spar op til 75%

Vis udsalg

Sådan bruger du en Weekend rabatkode

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter Weekday

  2. Vælg den rabatkode, som passer bedst for dig – Husk at læse betingelserne ud for rabatkoden

  3. Klik nu på ”Få rabatkode!”

Nu vil du se et nyt billede dukke op

  1. Klik på ”Kopier”

  2. Klik nu på det gule felt ”Brug rabatkode på Weekday”

Du vil nu blive ført direkte over til Weekday’s website 

Søg nu imellem den nyeste mode eller gå måske på jagt mellem alle de gode tilbud – ingen tvivl om at du her kan få opdateret garderoben - og tilføj så varerne til din indkøbskurv 

Når du er færdig med at handle:

Sådan bruger man en Weekday rabatkode

  1. Klik på ”Shoppingbag” (findes øverst til højre på siden) 

  2. Under dit totalbeløb vil du se feltet ”Discount code”

  3. Højreklik nu i feltet og indsæt den rabatkode, som du har fået fra Saleduck og klik herefter på ”Add”

  4. Du vil nu se, at den rabat som du valgte, bliver fratrukket din ordre

Så er det bare om at vente på at dit nye outfit kommer med posten – men forventningen glæde er også stor.

 

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, vil du opnå 15% rabat på dit næste køb online, og du vil ligeledes få tilsendt relevante nyheder om udsalg og nye kollektioner. Hvis der er aktive rabatkoder vil du altid kunne finde dem på Saleduck, og ofte vil mærker også sende dem til dig via nyhedsbrevet.

Levering

Du får fri levering af din ordre i hele Danmark når du køber for mere end 400 kr i én ordre. Standard levering til din hoveddør koster 45kr, og standard levering til en pakkeboks eller pakkeshop koster 35kr. Du kan også købe Express Levering for 100kr hvor din ordre leveres indenfor 2 hverdage hvis du bestiller inden kl.16:30 på en hverdag.

Skandinavisk Mode

Mærker er kendetegnet ved skandinavisk mode, hvor det minimalistiske, enkle og tidsløse er i fokus. Stilarten er minimalistisk med øje for tidens trends og tendenser. Du finder et hav af skandinavisk ånd og sjæl til nogle virkelig overkommelige priser. Stilarten har kant, temperament og er virkelig det skarpeste indenfor skandinavisk moderne mode, som er til at betale.

Bæredygtighed

Her kan du være sikker på at dine produkter er udviklet og produceret med et bæredygtigt sind. Der anvendes ikke PVC, og inden år 2025 vil samtlige af deres emballage og poser være genanvendelige og bæredygtige. Du finder endvidere et stort udvalg af produkter, som er produceret af økologiske tekstiler.

Weekday Black Friday

Black Friday er den helt store udsalgsdag hvor du kan finde en masse stærke tilbud og store rabatter på et bredt udvalg af varer. Du vil automatisk modtage information om Black Friday hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Du er lige gået glip af disse Weekday rabatkoder:

40% Weekday rabatkode: Op til 40% rabat hos Weekday denne Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
40% Weekday rabatkode: Op til 40% rabat hos Weekday denne Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Rabatkoder kan ikke kombineres. Tilbydes flere rabatkoder skal du holde øje med betingelserne, så du vælger dén rabatkode, som giver dig den højeste rabat.
Nogle rabatkoder kræver en mindstebestillingsværdi. Hvis dette er tilfældet, står det i kuponbetingelserne.
Du kan kontakte Weekday kundeservice på: Telefon: +45 89 88 67 77, Email: customerservice@weekday.com.
Åbningstiderne er Man-Fre: 09.00-22.00, Lørdag: 10.00-19.00, Søndag: 10.00-18.00.
Du kan betale med: Dankort, Mastercard, Maestro, VISA, VISA Dankort, VISA Electron, Paypal.
Dit køb bliver sendt med: GLS.
Nina

Hej! Jeg er Nina,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.7 stjerner / 554 har stemt

Weekday blev grundlagt i 2002 i Sverige og har altid en finger på pulsen. Weekday har styr på de nyeste trends indenfor online mode, og har altid en ny kollektion til den kommende sæson. De leverer både tøj til mænd og kvinder til billige priser. Er du på udkig efter et par bukser, et par sko eller en jakke, så finder du det hele hos Weekday.

Modetøj fra de største tøjmærker

Når du shopper online mode hos Weekday, så finder du brands som Ellesse, Levi's og Cheap Monday. Mangler du billige accessories finder du i omegnen af 300 forskellige produkter som solbriller, caps, glimmersokker, øreringe og generelt alt, hvad du skal bruge for at færdiggøre looket. De brands som leverer de lækre accessories til dig, er mærker som Buffalo, Dr Martens, Fila og Happy Plugs. Så find det sidste du mangler, og bliv klar til en tur i byen eller en god arbejdsdag. Gå ind og se det store udvalg i Weekday udsalget i dag.

Weekday 10% rabatkode

Weekday ønsker at levere de bedste tilbud og udsalg til dig igennem deres mail, oven i det så giver de en 10% rabatkode til dit første køb ved blot at tilmelde dig Weekday nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er fyldt med lækre nyheder, tilbud og rabatter.

Modetøj til kvinder

Weekday har et stort udvalg af billigt modetøj til kvinder. Er du til mærketøj, så har de mærker som Fila, Timberland og Champion, som giver et fedt street look. Det er tydeligt at se, at de selv har valgt mærkerne, som er på siden, da de passer utrolig godt sammen med deres eget brand. Weekdays eget brand er billigt, men er af rigtig god svensk kvalitet og de er altid med på de nyeste trends. Så uanset om du er på udkig efter en ny kjole, et par sko eller noget helt tredje, kan du altid finde det hos dem, og for det meste kan du finde nogle af produkterne i udsalget, eller på tilbud. Du vælger selv, om det skal være billigt kvalitetstøj eller nogen af de andre fede brands som de forhandler. Find produkterne i dag og spar penge med en rabatkode, eller find dine yndlings varer i udsalget.

Modetøj til mænd

Modetøj til mænd kan være svært at finde, men hos Weekday har de sørget for et udvalg af de fedeste brands samt deres eget mærke. De tilbyder billigt tøj, som giver det fede street look til byturen eller en dag ned igennem Strøget. Til mænd finder du mærketøj fra tøjmærker som Fila, Dr. Martens, Vans og Levi's. Levi's er kendt for deres super fede denim jeans og jakker. Dr. Martens laver nogle rigtig fede støvler, af super høj kvalitet, som kan holde i flere sæsoner. Fila laver super fedt streetwear som sko, hoodies, T-shirts og sweatshirts. Med en rabatkode kan du få looket endnu billigere, eller find det på tilbud.

Levering

Levering er et spørgsmål, de fleste har når de handler online. Weekday har gjort det nemt for dig at shoppe online, da du får gratis fragt, når du handler for blot 400 kr.. Hvis du kun skal bruge nogle fede accessories, koster normalfragt kun 30 kr. og standardlevering tager 2-3 dage. De giver dig også mulighed for at få sendt pakken helt til døren. Du kan købe din pakke med udbringning for kun 45 kr. og så får du den leveret lige til døren. Så hvis du alligevel handler for 300 kr. kan det godt betale sig at smide en ekstra T-shirt i kurven og lade Weekday give dig fragten gratis. Mangler du looket til weekendens begivenheder øjeblikkeligt, så kan du bestille med ekspreslevering, så du får pakken dagen efter, hvis du bestiller inden klokken 16:30. Gælder ikke på helligdage, lørdage og søndage.

Flere Online Webshops