SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Lounge by Zalando rabatkode

zalando-lounge.dk

Få adgang til eksklusive tilbud fra topmærker hos Zalando Lounge. Spar penge på tøj, sko og accessories til både mænd, kvinder og børn. Gør en god handel i dag!

Rabatkoder Lounge by Zalando Danmark - juli 2024

Zalando Lounge rabatkode: få 75 kr. rabat som ny kunde

Åben rabatkode vet Populær 1

Lounge by Zalando rabatkode: Op til 40% rabat på sommerens favoritter hos Lounge.

Åben rabatkode ket

Zalando Lounge rabat: 75% på designer brand

Vis udsalg

Zalando Lounge outlet: spar op til 75%

Vis udsalg

Zalando Lounge tilbud: op til 75% rabat på børnetøj

Vis udsalg

Zalando Lounge DK: Overtøj til mænd fra 84 kr.

Vis udsalg

Spar op til 70% på Nike sko hos Zalando Lounge

Vis udsalg

Zalando Lounge kjoler: Spar op til 80%

Vis udsalg

Sådan bruger man en Zalando Lounge rabatkode

  1. Når du har tilføjet alle de varer du gerne vil købe til din indkøbskurv, skal du klikke dig videre til oversigten over dine varer. Det gør du ved at klikke på ikonet for din kurv i øverste højre hjørne.

  2. Dernæst kommer du ind på din ordreoversigt, som viser dig alle de registrerede varer der er blevet tilføjet til din kurv. Du skal se efter teksten ”Har du en rabatkode?” som du finder nedenunder totalbeløbet for din ordre i højre side.

  3. Når du har fundet og trykket på teksten for rabatkoden, skal du indtaste din rabatkode i det nye felt, som fremkommer og godkende. Derefter vil din rabatkode blive aktiveret.

 

ZalandoLounge_hvordan_bruger_man_en_rabatkode.png

Zalando Lounge Black Friday

Spar op til 85% rabat på denne unikke shopping dag. Hold især øje med denne dag, da du vil kunne gøre dig nogle helt igennem fantastiske priskup. Udover at der normalt er nogle helt fantastiske besparelser på de bedste mærker på siden, så vil denne udsalgsdag køre priserne helt i bund på udvalgte varer. Du kan hente mere information om Black Friday ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Fast leveringspris på 45 kr

Du får en fast leveringspris på 45 kr uanset hvor meget du bestiller. Derfor kan du være sikker på at du altid tilbydes levering billigt, også selvom du shopper til den helt store guldmedalje. Du kan løbende holde øje med din ordre inde på din profil, hvor du også ved hver vare du tilføjer til din kurv kan se en forventet leveringstid på varen.

31 dages fri retur

Hos Zalando Lounge får du hele 31 dages fri returnering af dine varer fra den dag du har modtaget dem. Det eneste du skal gøre, er at anvende det gratis returlabel der medfulgte din ordre. Derefter skal du sikre varen er i original emballage, og sende varen retur.

Gå aldrig glip af nyhedsbrevet

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet hos Zalando Lounge og sikre at du aldrig går glip af de største besparelser og bedste produkter. Det kan være svært at huske sig selv på de varer man tidligere har været inde at kigge på, og som man aldrig fik købt. Derfor kan nyhedsbrevet hjælpe dig, da det også kan sende dig besked om netop de varer du har udkig på, og som snart udløber.

Shop direkte fra Appen

Du kan hente Zalando Lounge Appen på din smartphone, og handle direkte fra din telefon. Appen er nem og intuitiv at bruge, og du finder de helt samme varer og priser, som på hjemmesiden. Du kan derfor sidde hvor som helst, og shoppe når som helst.

Du er lige gået glip af disse Lounge by Zalando rabatkoder:

40% Lounge by Zalando rabatkode: Op til 40% rabat på Lounge by Zalando til Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
40% Lounge by Zalando rabatkode: Op til 40% rabat på Lounge by Zalando til Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket
10% Lounge by Zalando rabatkode BF: Spar 10% ekstra på undertøj 10BLACKFRIDAY23
80% Lounge by Zalando rabatkode: Op til 80% rabat på Lounge by Zalando til Cyber Monday Rabatten er allerede fratrukket
475 kr. Lounge by Zalando rabatkode: Få gratis fragt ved køb over 475 kr. CYBERDEALS23

Andre søger også efter

Det er ikke muligt at anvende flere rabatkoder på samme ordre.
Nogle rabatkoder kræver en mindstebestillingsværdi. Hvis dette er tilfældet, står det i kuponbetingelserne.
Her på siden holder vi dig altid informeret om de aktuelle rabatkampagner, så du kan spare penge på dit køb.
Du kan ringe til Zalando kundeservice på telefon: 80 25 34 28, alle hverdage i tidsrummet: 7:00 - 20:00.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.8 stjerner / 423 har stemt

En verden af de bedste brands

Lounge by Zalando er et univers af de absolut bedste og mest populære brands indenfor tøjmode. Du finder nogle af tidens mest anerkendte mærker, og tidens hotteste trends indenfor beklædning og fashion. Til forskel fra Zalando's normale side og koncept, så tilbyder Lounge by Zalando dig nogle lanceringer af daglige kampagner og besparelser på helt op til 75% på udvalgte varer og sortimenter. Tilbuddene gælder kun i et begrænset tidsrum, og man skal være tilmeldt fordelsklubben for at få adgang til Lounge by Zalando. Du kan også anvende din normale Zalando konto hvis du har handlet hos siden før, og bruge den til at logge ind med på Lounge by Zalando. Der vil være nye tilbud løbende og derfor kan du hele tiden finde nogle gode rabatter på et hav af brands og items. Holder du øje med denne side løbende, kan hele tiden forny din garderobe med de bedste og største brands til de bedste priser. Det eneste du skal gøre er at logge ind med en konto, eller oprette dig gratis som ny bruger på siden.

Meget mere for pengene

Konceptet ved Lounge by Zalando er at du som kunde skal kunne gå på opdagelse iblandt de helt eksklusive mærker og de mest populære mærker. Derudover er ideen, at du som kunde skal tilbydes nogle priser, som er ekstra fordelagtige og interessante, selvom der er tale om de gode mærker, som normalt kan være svære at finde til så konkurrencedygtige priser. Besparelserne er store og det er nærmest, som et stort outlet hos Lounge by Zalando. Du får alle de gode fordele, som nem returnering med label, hurtig levering og et bredt udvalg på de største mærker. Du kan også finde andet end tøj på siden. Du kan finde diverse kampagner for både mænd, kvinder og børn samt bolig- og livsstilsartikler. Du kan hele tiden nemt se hvor lang tid hvert enkelt tilbud er gældende da der ved hvert produkt er angivet en timer, som viser hvornår det pågældende tilbud udløber.

Nye tilbud hver eneste dag

Du kan finde nye tilbud på siden hver eneste dag, da der løbende bliver tilført nye produkter. Fælles for alle nye varer er, at de er ekstra nedsat og at du som kunde sparer en masse penge i forhold til normalprisen. Du kan også løbende holde øje med hvilke varer der snart bliver lagt op på siden, som aktive tilbud. Dette kan se under "Kommer snart", og du har dermed en chance for at være parat til at udnytte netop de tilbud du finder mest attraktive på siden. Du kan også vælge at tilmelde dig nyhedsbrevet fra siden helt gratis. På den måde vil du løbende modtage relevante beskeder om hvilke varer der bliver lagt ud på siden, og hvilke nye kategorier der eventuelt bliver udvidet. Derudover vil nyhedsbrevet også informere dig om kommende varer, og hvornår disse tilbud bliver gjort aktive. Det er naturligvis gratis at tilmelde sig denne nyhedsmail, og du kan til enhver tid vælge at afmelde det igen såfremt det ikke længere har din interesse.

Få besked når dine favoritter er aktive

Du kan vælge dine favoritter under kommende varer, og du kan tilmelde dig at få en notifikation når den pågældende varer bliver gjort aktiv på siden. På den måde går du aldrig glip af den helt store besparelse på netop den varer du har stillet dig i udsigt. Du finder alle de kommende tilbud og varer nederst på siden, hvor du ud fra hvert enkelt produkt kan klikke på "Giv mig besked" og du vil herefter modtage besked når varen bliver aktiveret på siden.

Flere Online Webshops