SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Urværket rabatkode

urvaerket.dk

Urvaerket.dk er en dansk webshop, der tilbyder et bredt udvalg af ure til mænd og kvinder. Find dit drømmeur til en god pris og få det leveret direkte til din dør.

Rabatkoder Urværket Danmark - juli 2024

10% Urværket rabatkode

Åben rabatkode et Populær 1

Urværket rabatkode: Spar op til 92% på kvindeure

Åben rabatkode g!

Urværket rabatkode: Op til 40% rabat på ure og smykker!

Åben rabatkode ket

Urværket Tag Heuer ure tilbud: op til 30%

Vis udsalg

Op til 65% på Michael Kors ure hos Urværket

Vis udsalg

Op til 35%Urværket's Omega ure

Vis udsalg

Urværket udsalg: op til 75% på mærkeure

Vis udsalg

Mindst 15%Urværket bestseller ure

Vis udsalg

Op til 20% på Breitling ure hos Urværket

Vis udsalg

Spar op til 30% på eksklusive mærker hos Urværket

Vis udsalg

Urværket Omega tilbud: Spar op til 75% på Omega ure

Vis udsalg

Urværket tilbud: Spar min. 75% på herreure

Vis udsalg

Urværket herreure tilbud: Spar min. 50%

Vis udsalg

Urværket rabat: Spar min. 25%

Vis udsalg

Urværket tilbud: Spar op til 81% på Stührling

Vis udsalg

Urværket Hugo Boss: Spar op til 70%

Vis udsalg

Urværket Rolex: Priser fra 52.799 kr.

Vis udsalg

Urværket outlet: Priser fra 265 kr.

Vis udsalg

Fri fragt

Hos Urværket får du fri fragt når du køber et billigt ur online. Om du er til Skagen ure, Omega, Michael Kors eller noget helt andet, så får du automatisk fri fragt på dit kommende ur, når det elveres til en pakkestation nær dig.

90 dages returret

Har du købt et ur som du ikke er helt tilfreds med, så kan du hos Urværket returnere det indenfor 90 dage. Hvad end uret er købt til dig selv eller som gave, har du altså god tid til at returnere det.

Mulighed for udvidet garanti

Udover 2 års reklamationsret har du også mulighed for at tegne ekstra forsikring gennem Urværket. Denne ekstra forsikring dækker ridser, brud på lænken og mere på dit nye Skagen ur eller hvilken model du vælger.

Forsikrede leverancer

Urværket samarbejder med FedEx og Post Danmark, og dermed er dit nye ur altid forsikret og i de bedste hænder. Du kan altid tracke din ordre online, så du præcis ved hvor dit ur befinder sig i Danmark.

Størst viden om ure

Urværket opererer ikke kun i Danmark, men også resten af skandinavien plus andre EU lande. De har gennem mange år opnået stor ekspertise, og du kan læse meget mere om ure på deres blogs, hvor de fortæller om eks. Seiko, Hublot og flere ure.

Du er lige gået glip af disse Urværket rabatkoder:

40% Urværket rabatkode: Op til 40% rabat på ure hos Urværket - fejr Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
40% Urværket rabatkode: Op til 40% rabat på ure hos Urværket - fejr Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket
80% Urværket rabatkode: Op til 80% rabat på ure hos Urværket - fejr Cyber Monday Rabatten er allerede fratrukket
80% Urværket rabatkode: Op til 80% rabat på ure hos Urværket - fejr Black Friday Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Ja, ligeså snart der er en rabatkode tilgængelig vil du kunne finde den her på siden.
Her på siden stræber vi efter altid efter at holde dig opdateret med de seneste rabatkampagner og rabatkoder.
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Du kan kontakte Urværket kundeservice på: Telefon: 70 14 54 24.
Åbningstiderne er Mandag-Fredag: 09.00-16.00.
Hos Urværket kan du betale med: VISA, Dankort og Mastercard.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

5.0 stjerner / 141 har stemt

Urvarket.dk, Urværket, har siden starten af 2006 leveret kvalitetsure til mere end 100.000 tilfredse kunder i ind- og udland. Hos Urværket finder du alle de kendte mærker, som du kender fra TV og butikkerne. Hvad end du er på udkig efter Rolex, Skagen ure, Mirchael Kors ure, Hublot eller måske et Omega Seamaster, så finder du det hos Urvaerket.dk

Altid gode priser og tilbud

Du finder altid dit favorit ur til en favorabel pris hos Urværket. både herreure og dameure er der altid gode tilbud og rabatter på, og er du heldig kan du også benytte dig af en Urværket rabatkode. Ved at handle hos Urværket kan du få rabatter på helt op til 75%, og der er dermed flere tusinde af kroner at spare på billige ure online. Selv Rolex ure kan du spare flere tusinder af kroner på, med rabatprocenter på næste 10%. Du finder selvfølgelig også andre eksklusive ure med helt op 75% rabat på eksempelvis Hublot, Skagen ure, herre- og dame ure, selv ure til børn kan du finde, og med store rabatter på ure. Leder du efter et billigt ur online, kan du altid tage et kig i udsalgssektionen hos Urværket, hvor flere hundrede ure er nedsat med mange tusinder kroner. Det er ikke et sjælendt syn, at se Armani ure med op til langt over 50% rabat, selv Hugo Boss ure kan du spare over 50% rabat på.

Nyheder - også med rabat!

Vil du have en "ur-nyhed", så har Urværket samlet en sektion, hvor de kan se alle de nyeste ure fra Orient, Tommy Hilfiger, Tag Heuer og mange flere. Til trods for at urene er splinternye modeller, kan du spare flere tusinde kroner på dem, og endda helt op til -88% rabat i forhold til den vejledende udsalgspris hos andre forhandlere. Det populære herreur Invicta Pro Diver kan du også spare mange penge på, faktisk over 5.000 kr.!

Fri fragt på dit næste ur

Hos Urværket får du fri fragt, når du vælger at bestille din vare til en Post Danmark pakkeshop nær dig. Dette er gratis når du vælger at købe et ur. Vil du gerne dit nye Skagen ur leveret direkte hjem til dig, har du også muligheden for dette, men dette vil koste dig 279 kr. med FedEx - men så får du også leveret dit ur direkte hjem til din dør, og behøver ikke, at skulle til en Pakkestation, hvortil der sommetider kan være lang vej.

Mindst 2 års garanti

Du får altid minimum 2 års garanti hos Urværket. Standard får du 2 år som en del af reklamationsretten, men hos Urværket kan du også vælge 'Urværket Protection' som er en unik forsikring af dit nye ur. Denne forsikring dækker udover den almindelige garanti de fleste slitage skader og fejlagtig brug af uret. Dette gælder blandt andet også ridser, skader på låsen eller lænken og meget andet.

Få større rabatter med Saleduck

Med en Urværket rabatkode kan du spare endnu flere penge. Det kan enten være på procenter, fri fragt eller andre services. Du bør derfor holde øje med Saleduck, hvor vi løbende opdaterer siden med dugfriske rabatkoder og tilbud til dig, så du kan spare mest muligt når du handler på nettet.

Flere Online Webshops