SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Jotex rabatkode

jotex.dk

Få inspiration til dit hjem hos Jotex. Find et bredt udvalg af boligindretning, møbler og tekstiler til gode priser. Opdater dit hjem med stil og kvalitet.

Rabatkoder Jotex Danmark - juni 2024

Min. 20% rabat på Jotex børnemøbler og tilbehør

Vis udsalg

Jotex udsalg: spar op til 70% rabat

Vis udsalg

Jotex tilbud: 20% rabat på møbler og boligtilbehør

Vis udsalg

Op til 30%Jotex havemøbler

Vis udsalg

Sådan burger du en Jotex rabatkode

  1. Sørg først for at tilføje alle de produkter du ønsker at købe til din kurv. Du kan se ikonet for din indkøbskurv oppe i højre øverste hjørne på siden i webshoppen. Dette ikon skal du trykke på, og du vil blive videreført til din kurv.

  2. Du vil herefter se en ordreoversigt over hele din ordre og de varer du har tilføjet din kurv. Nedenunder varerne i venstre side, kan du nederst finde et rabatkode felt hvor der står ”Rabatkode”. Her trykker du på boksen.

  3. Der kommer et nyt felt frem hvor der står ”Indsæt rabatkode”, og her skal du indtaste din rabatkode i feltet og trykke på ”Tilføj”. Herefter vi din rabat blive aktiveret.

 

Jotex_hvordan_bruger_man_en_rabatkode.png

Levering for kun 49 kr

Du kan vælge at få dit køb leveret direkte til døren eller til nærmeste pakkeshop. Ved levering til en pakkeshop vil det kun koste 49kr i leveringsomkostninger. Dette gælder for pakker der måler 60x37x35cm (L, B, H). Du kan også vælge at få din ordre leveret direkte til døren hvilket koster 199 kr i forsendelsesomkostninger. Læs mere på siden under levering.

30 dages fortrydelsesret

Skulle det ske at du fortryder et køb eller at de varer du har købt ikke passer til dine forventninger, kan du vælge at sende varen retur. Dette har du derfor 30 dage til fra du modtager din levering. Du finder fortrydelsesformularen du skal udfylde på siden under ”generelle vilkår”.

Nyhedsbrevet med de nyeste trends

Du kan helt gratis tilmelde dig nyhedsbrevet og modtage de nyeste trends og informationer om relevante kampagner og spændende tilbud. Det er også igennem nyhedsbrevet at du vil få tilsendt aktive rabatkoder ved særlige lejligheder. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen hvis du ønsker det.

Black Friday

Hold et skarpt øje med denne kæmpe udsalgsdag. Der vil være nogle helt unikke rabatter og tilbud på udvalgte varer indenfor diverse kategorier. Du kan derfor finde nogle helt fantastiske rabatter på diverse pynteting til stuen, møbler til haven og dine nye gardiner. Hold øje med dagen da du vil kunne gøre dig helt store besparelser.

Betal med Elpy fra Ellos Group

Du kan vælge at betale med Elpy, som giver dig 14 dage at betale i uden ekstra gebyrer. Du vælger betalingsformen og følger vejledningen på betalingssiden. Du kan modtage dine varer før du betaler for dem med Elpy, og du vælger selv hvornår du vil betale indenfor de 14 dage.

Du er lige gået glip af disse Jotex rabatkoder:

40% Jotex rabatkode: Spar op til 40% på fantastiske produkter hos Jotex på Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
10% Jotex rabatkode: Spar ekstra penge på vores outlet med 10% rabat 424009
40% Jotex rabatkode: Spar op til 40% på fantastiske produkter hos Jotex på Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Det er ikke muligt at anvende flere rabatkoder på et køb. Èn rabatkode er gyldig pr. ordre.
Her på vores side holder vi dig kontant opdateret med aktuelle rabatkampagner, samt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage de bedste rabatkoder.
Du kan kontakte kundeservice på: E-mail: service@jotex.dk, Telefon: 70 13 02 02.
Du kan betale dine ordrer med: VISA, VISA Dankort, Mastercard.
Peter

Hej! Jeg er Peter,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.5 stjerner / 121 har stemt

Jotex er en svensk møbelforhandler og ligeledes Nordens største boligindretningsbutik på nettet, hvis primære fokus er på boligindretning, dermed kan du finde billigt nordisk interiør til hjemmet. Det specielle ved Jotex, er at de selv designer og forhandler deres eget mærke. Dermed får du, som kunde, kvalitetsprodukter til hjemmet i nyt nordisk design, men til en overkommelig pris. Du kan f.eks. finde billige gardiner, men også andre ting til hjemmet. Tag et kig på det store udvalg af Jotex gardiner, sengetøj, møbler og meget mere. Husk også at du kan finde et godt tilbud eller en rabat, i form af en Jotex rabatkode. Dermed kan du spare penge næste gang du f.eks. køber gardiner online hos Jotex.

Boligtilbehør i nordisk design

Hos Jotex finder du et stort udvalg af boligtilbehør og interiør i nordisk design og til fantastiske lave priser. Er du lige flyttet hjemmefra, så bør du tage et kig på Jotex som har alt hvad du skal bruge til at indrette din nye bolig. Du finder altid gardiner og møbler til sengetøj og tæpper. Tag et kig på det store udvalg i dag. Husk også at du kan finde gode tilbud her på Saleduck, hvor du kan spare penge på gardiner, køkkentilbehør og andet interiør til hjemmet. Måske du også kan finde en god rabat, i form af en rabatkode.

Få idéer til boligindretningen

Udover at du kan finde billigt boligtilbehør, så kan du også få inspiration til boligindretningen. Jævnligt vil Jotex komme med forslag til hvordan du kan indrette boligen med sæsonens trends, specielt i forbindelse med højtiderne og dagligdagen. De mange produkter som bliver brugt som inspiration til boligindretningen er Jotex' egne. Jotex designer og producerer selv deres produkter, hvilket betyder at du vil finde billigt boligtilbehør i en fantastisk kvalitet. Tag et kig på deres webshop i dag, og find interiør billigt. Husk at du på Saleduck også kan finde gode tilbud og en god rabat, eksempelvis en rabatkode.

Altid gode tilbud hos Jotex

Hos Jotex kan du altid finde gode tilbud i deres store udsalgssektion. Du finder alt fra billige sengesæt og lamper til billige gardiner og tæpper. Du bør helt sikkert tage et kig på det store Jotex udsalg i dag, hvor du kan finde gode tilbud. Tag også et kig på Saleduck, hvor du også finder fantastiske tilbud og rabatter - måske endda en Jotex rabatkode, så du kan spare penge på boligindretningen.

Find flere gode tilbud og rabatter hos Saleduck

Hos Saleduck kan du finde mange gode tilbud og rabatter. Leder du efter et billigt sengesæt, billige gardiner eller andre billige ting til boligindretningen, så tag et kig på Saleduck. Vi har nemlig rigtig mange gode tilbud, også et godt tilbud eller en Jotex rabatkode.

Flere Online Webshops