SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Biva rabatkode

biva.dk

Biva er en dansk webshop, der tilbyder et bredt udvalg af møbler og boligtilbehør. Find alt fra sofaer og spiseborde til lamper og pyntegenstande til dit hjem.

Rabatkoder Biva Danmark - maj 2024

250 kr Biva rabatkode

Åben rabatkode 260 Populær 1

Op til 60% rabat på møbler hos Biva i deres lagersalg

Vis udsalg

Fri fragt på dit køb af billige møbler hos Biva - Møbler leveret lige til døren!

Vis udsalg

Spar op til 50%Biva møbler

Vis udsalg

Op til 70%Biva tilbud

Vis udsalg

Op til 70% på møbler i Biva outlet

Vis udsalg

30% rabat på Biva havemøbler

Vis udsalg

6000 kr i rabat på udvalgte Biva sofaer

Vis udsalg

Biva tæpper: Spar op til 50%

Vis udsalg

Sovesofa Biva: Spar op til 40%

Vis udsalg

Spar op til 50%Biva reoler

Vis udsalg

Spar op til 60%Biva senge

Vis udsalg

Levering

Leveringsomkostninger af din ordre afhænger af genstandstypen. Leveringstiden er 5-9 arbejdsdage for de fleste varer der er på lager. Levering af lædersofaer vil typisk være mellem 4-11 uger. Leveringsprisen starter fra 89kr for mindre genstande og dine leveringsomkostninger vil maksimalt være på 595kr for større genstande. Du kan se leveringsomkostningerne nævnt på siden når du går til kassen og før du gennemfører din betaling.

En verden af møbler til fantastiske priser

Biva tilbyder dig en hel verden af møbler til hjemmet til helt fantastiske priser. Du finder altid de skarpeste priser på møbler, som sofaer, lænestole børnemøbler, lamper, kontormøbler, møbler til soveværelset, til spsiestuen og meget mere. Biva er særligt kendt for deres konkurrencedygtige priser, og du kan gøre nogle særligt billige køb når du shopper hos Biva møbler.

Rentefri finansiering

Du kan vælge at finansiere din betaling rentefrit via Resurs Bank, og din betaling bliver derfor gjort mere overkommelig for dig som kunde. Du kan derfor dele din betling op i flere dele uden at du skal betale ekstra gebyrer og renter.

Opret en profil og hold øje med dine bestillinger

Du kan oprette en profil på Biva og holde øje med dine ordre. Derudover vil du få tilsendt relevante nyheder om nye varer og nye udsalgsvarer. Derudover vil du modtage aktive rabatkoder via nyhedsbrevet der bliver tilsendt direkte til din indbakke.

Black Friday Biva tilbud

Black Friday er dagen hvor du kan finde nogle helt særlige tilbud hos Biva. Du bør derfor holde øje med din indbakke, som vil holde dig opdateret gennem nyhedsbrevet om Black Friday. Du vil kunne gøre helt særlige kup på denne dag da varerne er særligt nedsatte og du vil derfor kunne spare en masse penge.

Du er lige gået glip af disse Biva rabatkoder:

40% Biva rabatkode: Spar op til 40% på Biva og opgrader dit hjem Rabatten er allerede fratrukket
40% Biva rabatkode: Spar op til 40% på Biva og opgrader dit hjem Rabatten er allerede fratrukket
80% Biva rabatkode: Spar op til 80% på Biva og opgrader dit hjem Rabatten er allerede fratrukket
80% Biva rabatkode: Spar op til 80% på Biva og opgrader dit hjem Rabatten er allerede fratrukket
80% Biva rabatkode: Spar op til 80% på Biva og opgrader dit hjem Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Ja. Har du fundet en rabatkode her på vores side, skal du blot indsætte den i kassen på betalingssiden.
Her på siden stræber vi efter altid efter at holde dig opdateret med de seneste rabatkampagner og rabatkoder.
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Du kan kontakte Biva kundeservice på E-mail adresse: support@biva.dk, Telefon nummer : 71 99 09 10.
Åbningstiderne er Mandag-Fredag: 10.00-17.00.
Hos Biva kan du betale med: Dankort, VISA, Mastercard, Maestro.
Nina

Hej! Jeg er Nina,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.6 stjerner / 152 har stemt

Biva.dk er en dansk møbelforretning, hvor du finder et kæmpe udvalg af billige møbler af høj kvalitet. Mangler du interiør og møbler til dit hjem, så er Biva din løsning. Hvis du gerne vil have fingre i en ny, billig sofa, seng eller spisebord, så kig forbi Saleduck og som om de har udsalg eller et tilbud på netop det, som du leder efter eller om der er en Biva rabatkode, som kan give dig en dejlig rabat på dit næste møbelkøb.

Billige møbler til stuen

Hvis du er ved at købe nye møblere din dagligstue, så kan du tage et kig på hjemmesiden og se om du ikke falder over en flot ny lænestol, sofa eller Biva tvbord. Du finder et stort udvalg af alle de møbler, som du kan tænke dig at have. Er du interesseret i en helt normal 2-personers sofa, hjørnesofa, chaiselong eller sovesofaer biva, så kan du finde det her. Find inspiration på hjemmesiden og køb dine møbler til dagligstuen billigt på deres hjemmeside.

Find møbler til alle værelser

Mangler dit barn en halvhøj seng med masser af plads til opbevaring under den, så der er mere plads til at lege i børneværelset, skal soveværelset have en ny kommode til undertøjet eller mangler der et TV-møbel på kontoret, så er der altid hjælpe at hente hos Biva møbler. Om du vil have et godt sofa tilbud eller tilbud på kobber lamper, så er der altid noget godt at finde. Efter et besøg hos Biva møbler kan du indrette hele dit hjem lige præcis, som du vil have det, da du finder møbler til stuen, entréen, køkkenet, badeværelset, kontoret og soveværelset.

Herligt udvalg af møbler og opbevaring til hus og have

Hos Biva møbler kan du som sagt finde et stort udvalg af alt fra lænestole og sovesofaer til spiseborde og billige senge. Du kan dog indrette meget mere end blot din bolig. Her finder du nemlig også et udvalg af møbler og opbevaring til haven. Skal du udskifte de gamle havemøbler med nye billige møbler, så klik ind på hjemmesiden og find dine næste havestole, liggestole og havelamper som eksempelvis en populær udendørs væglampe.

Tilbud på møbler i det store lagersalg

Hvis du gerne vil have et rigtigt godt tilbud på sofaer, senge, spiseborde og andre møbler, så kan du altid kigge forbi Bivas store udsalg. I deres lagersalg på møbler sparer du nemlig hurtigt mange penge i rabat, så hvis du vil have et nyt TV-møbel, skrivebord eller hjørnesofa på tilbud, så er det bare om at besøge Bivas udsalg.

Spar penge med rabatkoder til Biva

Hvis du leder efter nye møbler hos Biva og ikke kan finde det rette tilbud på hjemmesiden, kan det være en god ide at besøge Saleduck.dk først, og se om der er en Biva rabatkode, som du kan bruge til at få en god besparelse med. Benyt en rabatkode til at få en ekstra rabat i deres lagersalg eller køb en ny hjørnesofa eller et flot rundt spisebord, som du altid har ønsket og få en stor rabat med koden. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du også altid blive holdt opdateret på nyheder, kampagnekoder og tilbud fra Biva.

Få fri fragt og rentefri afbetaling

Hos Biva er der altid fri fragt på dit køb, når du får leveret til gadeplan uden telefon booking. Yderligere kan du købe dine møbler rentefrit, hvis du vælger at betale på afbetaling. Du kan altså trygt købe den lænestol eller sofa, som du gerne vil have med god samvittighed, når du køber billige møbler online hos Biva.

Flere Online Webshops