SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Lampemesteren rabatkode

lampemesteren.dk

Find et bredt udvalg af lamper og belysning hos Lampemesteren. Uanset om du leder efter moderne, klassiske eller designlamper, kan du finde det her. Opdater dit hjem med stilfuld belysning.

Rabatkoder Lampemesteren Danmark - december 2023

10% Lampemesteren rabatkode

Åben rabatkode M10 Populær 1

12% rabatkode Lampemesteren

Åben rabatkode et

Lampemesteren rabatkode: Spar 15% på dit første køb

Åben rabatkode vet

30% rabat på Fritz Hansen hos Lampemesteren

Vis udsalg

15% Lampemesteren rabat på udendørs lamper

Vis udsalg

30% rabat på designerlamper hos Lampemesteren

Vis udsalg

Hay lamper fra kun 149 kr. hos Lampemesteren

Vis udsalg

Lampemesteren giver fri fragt ved køb over 499 kr.

Vis udsalg

Lampemesteren giver Gratis lyskilde med i dit lampekøb

Vis udsalg

Lampemesteren udsalg: op til 50% rabat

Vis udsalg

Op til 40% på designer demolamper hos Lampemesteren

Vis udsalg

20% på Louis Poulsen lamper hos Lampemesteren

Vis udsalg

Op til 30% på Fritz Hansen lamper hos Lampemesteren

Vis udsalg

15% på udendørsbelysning hos Lampemesteren

Vis udsalg

Lampemesteren rabat: Spar op til 50% på tilbud

Vis udsalg

Lampemesteren tilbud: Gulvlamper fra 360 kr.

Vis udsalg

 

Sådan bruger man en Lampemesteren rabatkode

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter Lampemesteren i søgefunktionen

Nu vil du se en masse tilbud og rabatter fra Lampemesteren - og nu vælger du den rabatkode, som passer bedst til dit behov. Læs betingelserne for rabatten

  1. Klik på ”Få Rabatkode!” ud for den rabat du ønsker

  2. Nu popper der et vindue op med din rabatkode, og her klikker du på det grønne felt: ”Kopier” og herefter på ”Brug rabat på Lampemesteren”

Nu bliver du automatisk ledt over til Lampemesteren’s hjemmeside

Så nu er det bare om at shoppe lækker belysning, både til de praktiske formål og som hyggebelysning. Der er masser af muligheder hos Lampemesteren!

  1. Klik på det ønskede produkt og de varianter der er kan tilføjes, og klik nu på ”Læg i kurven”

Når du er færdig med at vælge lamper eller tilbehør, klikker du på din kurv – (findes øverst til højre på siden) 

Sådan bruger man en Lampemesteren rabatkode

  1. Under dine varer finder du et felt: ”Har du en rabatkode?” 

  2. Her højreklikker du i feltet og indsætter din rabatkode, som du kopierede fra Saleduck og nu vil din rabat blive fratrukket prisen på dine varer

  3. Klik nu på ”Opdater”

Gå videre til betaling - Tillykke med dine nye smukke lamper!

 

Black Friday tilbud hos Lampemesteren

Black Friday 2023 fejrer Lampemesteren med gode tilbud og rabatter til alle de travle shoppere. Hos Lampemesteren kan der findes gode tilbud på alt inde for loftslamper, bordlamper og tilbehør på Black Friday.

Få 12% rabat på dit første køb

Du kan få 12% rabat på dit første køb efter at du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er gratis at modtage og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet hvis det ikke længere har din interesse. Nyhedsbrevet sørger for at du er iblandt de første til at få besked om tilbud, nye produkter og spændende kampagner.

Fri levering på ordre over 499 kr

Du kan modtage fri og gratis levering på din ordre, så længe din samlede ordresum er på mere end 499 kr. Du sparer derfor leveringsomkostningerne, og kan få din pakke leveret til en pakkeshop du selv vælger, og som er tættest på dig. Leveringen sker typisk indenfor 1-3 hverdage når du bestiller på en hverdag.

100 dages retur

Du får altid 100 dages retur på dine varer hos Lampemesteren. Det er nemt og hurtigt at returnere dine varer. Du skal blot anvende det ”retur-link” som du har modtaget i mailen da du købte ordren. Derefter vil du modtage en returlabel, du skal anvende når du sender varen retur i original emballage.

Klarna og MobilePay

Du kan betale på flere forskellige måder på siden. Ønsker du at dele din betaling op i mindre dele og betale over en længere periode kan du anvende Klarna gebyrfrit. Ønsker du at betale på en enkel og hurtig måde, kan du anvende MobilePay appen på din smartphone og din betaling er klaret med et enkelt klik.

Du er lige gået glip af disse Lampemesteren rabatkoder:

80% Lampemesteren rabatkode: Op til 80% rabat på lamper og belysning hos Lampemesteren Rabatten er allerede fratrukket
80% Lampemesteren rabatkode: Op til 80% rabat på lamper og belysning hos Lampemesteren Rabatten er allerede fratrukket
5% Singles Day Lampemesteren rabatkode: Spar 5% ekstra på Rispapirlamper r5mabg
5% Rabatkode Lampemesteren 11:11: Spar 5% ekstra på portable lamper pl5hke

Andre søger også efter

Her på Saleduck siden informerer vi jævnligt om aktuelle rabatkampagner, tilbud og rabatkoder, som du kan indløse, når du handler online for at opnå rabat på køb.
Det er ikke muligt at anvende flere rabatkoder på samme ordre.
Du kan kontakte Lampemesteren kundeservice på: Telefonnummer: 96 750 477, E-mail: info@lampemesteren.dk.
Åbningstiderne er Man-Fre: 10.00 - 16.00 , Lør-Søn: Lukket.
Hos Lampemesteren kan du betale med: VISA, Mastercard, Dankort, Maestro
Lampemesteren retur ret er på 100 dage
Lampemesteren har en score på 4,8 baseret på ca. 4000 anmeldelser
Alex

Alex

Editor

4.8 stjerner / 436 har stemt

Lampemesteren.dk tilbyder de mest eksklusive designer lamper til alle deres kunder. I deres brede udvalg har de alt fra loftlamper, væglamper, bordlamper og gulvlamper til galleri lamper og pendler. Ydermere finder du billige udendørs lamper, julebelysning, lampeskærme og tilbehør. Med mange store designmærker som Fritz Hansen, CPH Lighting, Le Klint og Louis Poulsen. Du kan også finde billige og flotte lamper fra Piet Hein, Arne Jacobsen, Tom Dixon samt Northern Lighting og Iconi + mange flere. Hos Lampemesteren.dk stræber de efter at tilbyde deres kunder den bedste service, hvilket bekræftes i deres gode anmeldelser hos Trustpilot.

Tonsvis af billige og lækre gulvlamper

Hos Lampemesteren finder du et fantastisk udvalg af fede gulvlamper, som passer til ethvert hjem, uanset om du bor i en lille et-værelses lejlighed eller i et stort to-etagers hus. Du finder flotte og billige gulvlamper fra anerkendte mærker såsom Verner Panton, Flos, Secto Design og Le Klint for bare at nævne nogle få af de lampe producenter du kan finde hos Lampemesteren. Du kan ogå finde flotte lamper fra de klassiske PH lamper, samt fede og billige lampeskærme til dine gulvlamper. Kom ind og se om der ikke er en Verner Panton, Flos Secto Design eller Le Klint lampe der passer til dig.

Tonsvis af fine bordlamper

Bordlamper finder du i læssevis hos Lampemesteren, hvor du finder de fede mærker Caravaggio, Verner Panton, PH lamper og mange flere mærker som med garanti ville se fantastiske ud i dit hjem. Hvis du er på jagt efter nogle billige bordlamper i super høj kvalitet, så er det helt sikkert hos Lampemesteren du skal gøre dit køb.

Billig udendørsbelysning starter hos Lampemesteren

Lampemesteren er kendt for deres store udvalg af billige og flotte udendørsbelysning, hvor du kan finde lamper og lys i alle former, størrelser og afskygninger, så det passer perfekt til lige præcis dit formål. Du finder blandt den super populære Verner Panton Flowerpot, Flos lamper, Secto Design og mange flere fede mærker, som med garanti ville pynte i din have eller på din veranda.

Fyldt med gode tilbud hos Lampemesteren

Hos Lampemesteren er der altid propfyldt med gode tilbud på billige lamper fra PH, Le Klint, Verner Panton og mange mange flere anerkendte designere. Du kan spare helt op til 50% rabat på udvalgte varer, så der er med garanti en lampe i din prisklasse og smag. Det er bare med at hoppe derind og udforske det store udvalg af billige bordlamper, gulvlamper, pendlerlamper og meget mere med det samme.

Masser af tilbud og rabatkoder hos Saleduck

Hos Saleduck elsker vi et godt tilbud på fine og billige lamper, og derfor kan du altid finde masser af tilbud og rabatkoder på lige netop det her hos Lampemesteren. Hvis du husker at holde godt øje med Saleduck, så kan det endda være at du falder over lige præcis den Lampemesteren rabatkode som du har gået og ventet så længe på.

Gratis levering Lampemesteren.dk

Hos Lampemesteren.dk får du gratis levering ved køb over 499 kr. Så bliver dine lamper simpelthen ikke billigere.