Annoncøroffentliggørelse

Zaful rabatkode

eur.zaful.com

Rabatkoder Zaful Danmark - marts 2023

15% Zaful rabatkode

Åben rabatkode nto Populær 1

20% studie rabatkode til Zaful

Åben rabatkode den

Kæmpe Udsalg hos Zaful - Find billigt modetøj til mænd og kvinder

Vis udsalg

Gratis fragt på din Zaful ordre ved køb over 354 kr

Vis udsalg

Andre søger også efter

Vælg mellem 4 aktive og bekræftede rabatkoder og tilbud.
Her på siden stræber vi efter altid efter at holde dig opdateret med de seneste rabatkampagner og rabatkoder.
Du kan anvende én rabatkode per ordre. Rabatkoder kan ikke kombineres.
Du kan kontakte kundeservice på email: support@zaful.com, Telefon : +(001)-202-318-2613.
Åbningstiderne er Mandag-Fredag: 09.00-17.00.
Du kan betale med: VISA, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, American Express, Diners Club eller via Paypal.
Katrine

Katrine

Trendsætter

4.9 stjerner / 15 har stemt

Zaful giver dig de bedste priser på modetøj online. Zaful har et stort udvalg af tøj til mænd og kvinder. Til kvinder har de alt hvad garderoben har brug for, om du er på udkig efter sko, trøjer, tasker, smykker eller noget andet. Zaful har altid gode priser på online mode. Noget af det bedste ved Zaful er deres store trang til udsalg og gode tilbud, uanset hvornår på året du shopper nyt og billigt tøj, kan du altid finde det på tilbud hos Zaful.

Online mode hos Zaful

Er du på jagt efter kjolen til festen, en sommerkjole eller en hvid kjole? Zaful har altid et stort udvalg af kjoler til alle lejligheder. Med en Zaful rabatkode til en kjole vil du kunne score dig en ny kjole til 100 kr. eller billigere. Hvis du synes det kan være svært at navigere i enorme sortimenter af tøj, så har Zaful gjort det nemt for dig at sortere i for eksempel kjoler. Om du vil have en kort kjole, en farvet kjole, en hvid kjole så er det altid nemt at sortere i kjolerne.

Udsalg og tilbud hos Zaful

Zaful elsker at tilbyde dig gode rabatkoder, udsalg og tilbud. Zaful tilbyder nogle gange rabatkoder der gælder på hele Zaful hjemmesiden. Disse rabatkoder kan give op til 40% rabat. I Zaful udsalget kan du finde badetøj, bukser, sko og mange andre lækre billige produkter. Her sparer du ofte op til 60-70%.

Badetøj fra Zaful

Skal du på ferie eller måske bare i svømmehallen? Zaful tilbyder bikinier, badedragter og g-streng bikinier. Zaful har et stort udvalg af billigt badetøj, der passer til stranden, svømmehallen eller dig, der skal ligge ved poolen og slikke sol. Leopard print, roser, kaktusser og mange andre designs er klar til dig. Selv i udsalget finder du fede bikinisæt, der er sat ned med op til 50% rabat.

Accessories

Vi kvinder kan ikke leve uden accessories til vores outfit. Om du vil have et smykke, en taske eller måske et bælte, så har Zaful det du mangler. Inden for smykker kan Zaful tilbyde dig billige smykker i form af et sæt øreringe, en halskæde, et armbånd eller en ring. Zaful laver billige smykker af høj kvalitet. Hvis det måske er en taske du leder efter til at færdiggøre looket, så har Zaful også det. En bæltetaske, en skuldertaske eller en håndtaske til outfittet. Er du mere til en taske, der skal være lidt mere praktisk som en skoletaske, en rygsæk eller en toilettaske så klarer Zaful også det.

Fri fragt

Zaful giver dig gratis fragt, hvis du køber for 330 kr. eller over. Så hvorfor ikke shoppe en eller to ting ekstra for at få fragten betalt? Med de billige priser Zaful har, så kan du smide en bikini med i købet, et smykke, en kjole eller noget helt tredje. Hvis ikke du når de 330 så koster fragten kun 45 kr.

15% rabatkode til nye kunder

Hvis ikke du har handlet hos Zaful før, så er det nu du skal læse med. Zaful giver en 15% rabatkode til nye kunders første køb. Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag koden direkte i indbakken. Så hvorfor ikke shoppe amok første gang du handler ved Zaful med 15% rabat og fri fragt hvis du handler for over 330 kr.

Vær opmærksom på toldreglerne, når du handler udenfor EU

Når du handler hos Zaful, handler du udenfor EU. Det betyder, at du som forbruger, kan blive pålagt at betale moms og/eller told af din ordre. Hvis ordrens værdi er under 80 kr., så betaler du hverken moms eller told af beløbet. Som kunde hos Zaful kan du altid lave flere forskellige ordrer på under 80 kr. Handler du for mere end 1150 kr., skal du evt. også betale told, udover moms. Du skal ligeledes være opmærksom på at de fleste transportørere tager et gebyr på 160 kr. for at klare håndteringen af moms- og toldbehandlingen, uanset ordrens værdi. For mere information omkring håndtering af told og moms på forsendelser fra ikke-EU lande samt toldsatser, kan du tage et kig på SKATs eller Post Nords hjemmeside.