SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

MrPerfect rabatkode

mrperfect.dk

Rabatkoder MrPerfect Danmark - juni 2024

Kun 198 kr. for et 60x60 LED panel fra MrPerfect

Vis udsalg

Fra 10 kr. Billige LED pærer og spots hos MrPerfect

Vis udsalg

30% på Fars dags idéer hos MrPerfect

Vis udsalg

Fra 10,50 kr. på Dansk Premium Brand indenfor LED-belysning hos MrPerfect

Vis udsalg

Andre søger også efter

Her på siden vil du altid blive opdateret omkring de seneste tilbud, kampagner og rabatkoder.
Rabatkoder kan typisk ikke kombineres. Tilbydes flere rabatkoder skal du holde øje med betingelserne, så du vælger dén rabatkode, som giver dig den højeste rabat.
Åbningstiderne er Mandag-fredag: 10.00-15.00
Du kan kontakte kundeservice på: Adresse: v/BMD Trading Denmark Aps, Svinget 4, Postnummer og by: 6230 Rødekro, Emailadresse: shop@mrperfect.dk, Telefonnummer: 71 99 99 37
Hos MrPerfect kan du betale med: Dankort, Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron, JCB, American Express
Dit køb bliver sendt med: GLS, Post Danmark
Lars

Hej! Jeg er Lars,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

3.8 stjerner / 29 har stemt

MrPerfect.dk tilbyder et udvalg af elektronik, men er specialiseret i LED, bil-diagnose og laserpointers, som er drevet af personer med interesse og indsigt i produkterne. MrPerfect kan levere stort set alt til belysning i form af LED pærer, spots og lysstofrør samt mobil tilbehør, trådløs opladning og meget mere. Særligt er webshoppens udvalg af LED pærer og LED spots særlig populær, da led er en billig løsning eftersom det holder i længere tid, og bruger 5 gange mindre strøm. MrPerfect garanterer samtidig den bedste service fra deres ansatte, som er specialister i de forskellige produkter og kan dække kundes behov og ønsker. Man kan derfor altid kontakte webshoppen, hvis man har spørgsmål til et produkt eller søger teknisk viden. Dit køb kan tilmed blive billigere med en MrPerfect rabatkode.

Find dine LED pærer og spots hos MrPerfect

Led pærer og led spots blev kåret bedst i test i 2016, og holder i længere tid end andre pærer og spots. I følge MrPerfect selv kan man spare omkring 1000 kr. i løbet af en enkelt pæres levetid, som kan holde i 10-15 år. Man sparer derfor lige omkring 15.000 timer på en led pære, som er en god besparelse i længden, på trods af dens lidt dyrere købspris. Der findes desuden masser af forskellige ledbelysninger hos MrPerfect. Du kan finde led rør, led strips, led lysstofrør, led lamper og mange andre spændende produkter, til lige den form for belydning du søger. I webshoppen kan man se nogle af de populære kategorier, samt finde billige LED pærer og billige LED lys. Så er du på udkig efter nogle lækre og billige LED spots eller pærer til havestuen derhjemme, eller måske nogle specielle lysstofrør, så kan du være sikker på at MrPerfect har alt hvad du søger efter. Du kan endda finde en LED lampe med sensor hvis det er du leder efter.

MrPerfect har alt teknologi til mobiltilbehør

Hos MrPerfect er det muligt at geare mobilen op med fedt teknologi i form af trådløs opladning, hukommelseskort, bluetooth højtalere og mange andre fede produkter. Blandt andet kan man finde mobilcovers til både samsung og iphone, hvilke kommer i mange modeller, former farver og funktioner - leder man efter et cover til Samsung s5 er der med garanti et bredt udvalg af forskellige former for beskyttelse til din mobiltelefon. Det er desuden altid muligt at finde super gode tilbud og rabatter på MrPerfects udvalg af mobiltilbehør, hvilket betyder at du altid kan gøre et billigt køb. Du kan endda finde en lækker trådløs oplader, så din opladning bliver så nem som mulig.

Spar penge med en MrPerfect rabatkode

Der er altid mange grunde til at købe elektronik, men med en rabatkode fra Saleduck.dk kan dit køb blive endnu billigere. Vores rabatkoder garanterer nemlig dig de bedste tilbud og rabatter fra MrPerfect. Hold derfor øje med siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil sikres de bedste deals næste gang du køber elektronik. Med en lækker rabatkode fra Saleduck bliver en trådløs oplader, LED lamper, spots og pærer betydeligt billigere, hvilket jo er en fantastisk ting.

Levering hos MrPerfect

Hos Mrperfect tilbydes man fri fragt hvis man køber for minimum 500 kr. Man kan tilmed forvente at ens vare afsendes samme dag, hvis man bestiller inden kl. 15.30. Alle varer med vægt under 50 kr. foregår med Post Danmark.

Flere Online Webshops