SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

SF Anytime værdikode

sfanytime.com/da

SF Anytime er en online streamingtjeneste, hvor du kan se et bredt udvalg af film og serier. Du kan nyde dine favoritter når som helst og hvor som helst.

Rabatkoder SF Anytime Danmark - april 2024

SF Anytime tilbud: kun 9 kr for nyeste film online

Vis udsalg

Fra 9 kr. for film og serier online hos SF Anytime

Vis udsalg

SF Anytime tilbud: Film og serier fra 9 kr. til hele familien

Vis udsalg

Giv en SF Anytime filmkode på 39 kr i gave

Vis udsalg

Du er lige gået glip af disse SF Anytime rabatkoder:

40% SF Anytime værdikode: Op til 40% rabat på Valentinsdag hos SF Anytime Rabatten er allerede fratrukket
80% SF Anytime værdikode: Op til 80% rabat på Cyber Monday hos SF Anytime Rabatten er allerede fratrukket
80% SF Anytime værdikode: Op til 80% rabat på Black Friday hos SF Anytime Rabatten er allerede fratrukket
80% SF Anytime værdikode: Op til 80% rabat på Singles Day hos SF Anytime Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Her på Saleduck siden informerer vi jævnligt om aktuelle rabatkampagner, tilbud og rabatkoder, som du kan indløse, når du handler online for at opnå rabat på køb.
Rabatkoder kan ikke kombineres. Tilbydes flere rabatkoder skal du holde øje med betingelserne, så du vælger dén rabatkode, som giver dig den højeste rabat.
Du kan kontakte kundeservice på telefonnummer: +46 771-32 33 24, e-mail: support@sfanytime.com.
Åbningstiderne er hverdage: 8.00-23.30, weekender: 9.00-23.30.
Du kan betale din ordre med flg. betalingskort: Mastercard, VISA.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.3 stjerner / 31 har stemt

SF anytime er en online streaming tjeneste hvor du kan se film og serie direkte på din computer eller dit tv når de har været i biografen. Det fungerer på den måde at du udforsker de hundredevis film der er at finde hos SF anytime, når du har udset dig hvilken film eller serie du skal se, så enten lejer du filmen i 24 timer eller du køber filmen. Du kan bruge både smart tv, smartphone, tablets og computere til at streame SF anytime. Der er hver dag nye tilbud så du kan se de nyeste film lige når de udkommer. Derudover er der hele tiden udsalg på film og serier så der er altid penge at spare. Det er nemt at finde en film eller en serie hele familien ville kunne tænke sig at se. Alle film er inddelt i spændende og inspirerende kategorier som viser alle tilbud SF anytime har som: Nye film, klassiker, baseret på en bog, giant monsters og i kategorien kommende film giver dig noget at se frem til. Kategorierne gør det nemt at finde frem til den film eller serie på udsalg som du lige er på udkig efter.

Grin eller find rytmen sammen

Under kategorien hitlister kan man finde film som "Klovn" med Casper Christensen og Frank Hvam i hovedrollerne hvis man skal sikre sig et godt grin på tilbud. Hvis det skal være mere følsomt kan der i kategorien nyheder findes splinternye film som "A star is born" hvor Lady Gaga viser sig frem som uopdaget popstjerne der falder for den problematiske country stjerne spillet af Bradley Cooper. Alle kan finde rytmen i en af de helt nye film der er på udsalg som den anmelderroste film om bandet Queen. "Bohemian rhapsody" hvor Rami Malek viser hvor en stor preformer Freddie Mercury var.

Både film og serier til de små og store

Børnekategorien er fyldt op med underholdning og tilbud til de små. Film som " Harry potter" serien er blandt andet til at finde på udsalg hvor hele familien kan følge med i kampen mod Voldemort. Hvis der skal mere action til så kan du opleve Marvel film som "Avengers infinity wars" hvor du kan følge Avengers kamp mod Thanos der prøver at ødelægge verden som vi kender den. Hvis det ikke falder i de voksnes smag er der altid et bredt udvalg af nordisk film produceret materiale på tilbud, som den fantastiske fortælling om den norske opdagelsesrejsende Thor Heyerdahl i "Kon-tiki". Hvis det skal være danske film eller danske serier så er der nye serier som "Badehotellet" er også til at finde på SF films hvor du kan komme helt tæt på alle beboerne på hotellet og blive ført tilbage i tiden hjemme i din egen stue.

Nemt og hurtigt at komme i gang

For at komme i gang indtaster du bare din e-mail og en kode du selv vælger og så har du adgang til at nyde alle de gode tilbud og udsalg af diverse film og serier. Du kan også leje film eller serier uden at oprette en bruger som en anonym bruger, du kan dog ikke købe film eller serier som en anonym bruger, blot leje. Priserne for filmleje starter fra 29 kr. pr. film og på udsalg fra 15 kr. Vil du gerne se filmen igen og igen så kan film købes fra 100 kr. og op efter. Serier på SF anytime koster fra 15 kr. pr. afsnit på tilbud og hvis du skal holde et rigtig serie maraton så kan en hel sæson af en serie købes for 89 kr. og op efter. Du betaler med kreditkort, gavekort eller værdikoder og betalingen foregår gennem en sikker PCI DSS-certifikatet samt Verified By Visa og Mastercard SecureCode

Flere Online Webshops