SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Stena Line rabatkode

stenaline.dk

Stenaline tilbyder færgerejser og feriepakker til forskellige destinationer. Udforsk deres hjemmeside for at finde de bedste tilbud og planlæg din næste ferie.

Rabatkoder Stena Line Danmark - juni 2024

Endagstur for 99 kr. med Stena Line

Vis udsalg

Weekendbillet for 595 kr. hos Stena Line

Vis udsalg

10% rabat på mad ombord hos Stena Line

Vis udsalg

Priser fra 494 kr. på familiebilletter til skiferie med Stenaline

Vis udsalg

Fyld bilen for 544 kr. med skiferie tilbud hos Stenaline

Vis udsalg

Stena Line Frederikshavn: Rejs til Göteborg fra kun 124 kr.

Vis udsalg

Destinationer

Med Stenaline kan du rejse til destinationer som: England, Tyskland, Polen, Svergie, Norge. Alle færgerejser tilbydes til bugetpriser så hele familien kan rejse så billigt som muligt.

Tilbudspakker

For at gøre ferien lettest muligt for dig kan du booke det hele hos Stenaline. Du kan booke skihytter, kahytter og pakkeløsninger hos Stenaline.

Skiferie med Stenaline

Stenaline tilbyder billige skiferier til Norge eller Svergie med priser helt nede fra 494 kr. Med Stenaline kan du komme på skiferie i Hemsedalen eller Sälen med hele familien.

Black Friday hos Stenaline

Black Friday 2021 bliver fejret hos Stenaline med store rabatter og store tilbud som du ikke vil gå glip af. På Black Friday vil der være tilbud på skiferier og andre færgeture hos Stenaline.

Du er lige gået glip af disse Stena Line rabatkoder:

40% Stena Line rabatkode: Op til 40% rabat på udvalgte produkter - Fejr Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
40% Stena Line rabatkode: Op til 40% rabat på udvalgte produkter - Fejr Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket
80% Stena Line rabatkode: Op til 80% rabat på udvalgte produkter - Fejr Cyber Monday Rabatten er allerede fratrukket
80% Stena Line rabatkode: Op til 80% rabat på udvalgte produkter - Fejr Black Friday Rabatten er allerede fratrukket
80% Stena Line rabatkode: Op til 80% rabat på udvalgte produkter - Fejr Singles Day Rabatten er allerede fratrukket
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.3 stjerner / 321 har stemt

Stena Line er et af verdens førende færgerederier. Stena Line er en international rejsearrangør, med et omfattende rutenet i hele Europa, med hele 22 ruter i Skandinavien, Storbritannien og de baltiske lande med 37 færger, der forbinder 9 lande.

Stena Lines kunder vil få den bedste oplevelse, når de vælger Stena Line som rejsearrangør. Du kan bl.a finde ferieophold, hoteller, endagsture og færgeruter på deres hjemmeside. Stena Line har et fast fokus på hele tiden at udvikle og forbedre servicen, så deres kunder får mere ud af deres penge, og med vores rabatkoder har du mulighed for at få yderligere rabat.

Ski ferie eller shoppingferie

Rejs til storbyer i Tyskland som Rostock, Sassnitz og Kiel eller i Harwich i England hvor kun en kort biltur bringer dig til Londons storbyliv. Du kan også opleve det bedste ved vinterens kulde og sne på ski i Sälen, Svergies bedste skiområde eller i Hemsedal i Norge hvor den smukke natur og pisterne står klar til dig hver dag.

Mange destinationer

Stena Line har 22 forskellige ruter i Skandinavien hvor de der sejler fra Danmark går mod lande som Svergie, Norge, England, Tyskland og Polen. Med Stena Line kan du opleve store dele af Europa og på hele turen dertil kan du bare slappe af og nyde det, for din ferie starter på båden.

Lavpriskalender

find de billigste Priser i lavpriskalenderen, der kan du finde rejser med priser helt ned tli 130 kr. og med forskellige destinationer rundt i europa. Der er mange penge at spare både i lavpriskalenderen men også her hos Saleduck hvor vi samler de bedste tilbud og rabatkoder fra Stena Line så gå ikke glip af nogle af de gode tilbud vi kan tilbyde dig.

Ekspeditionsgebyr Stena Line

Ved personlig betjening opkræves der et ekspeditionsgebyr på kr. 150,- pr. bestilling og ved online bestilling opkræves der ikke noget ekspeditionsgebyr.

Flere Online Webshops