SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

DFDS rabatkode

dfdsseaways.dk

Find fantastiske tilbud på færgeoverfarter med DFDS Seaways. Oplev en behagelig og afslappende rejse til destinationer som England, Holland og Norge.

Rabatkoder DFDS Danmark - juli 2024

DFDS rabatkode: Op til 40% rabat på udvalgte varer

Åben rabatkode ket Populær 1

DFDS Oslobåd tilbud: fra kun 225 kr

Vis udsalg

DFDS luksuscruise til Oslo fra 1400 kr.

Vis udsalg

DFDS Oslo fra 363 kr./pers

Vis udsalg

Sejl med DFDS København Oslo fra 400 kr.

Vis udsalg

DFDS minicruise tilbud: Frederikshavn Oslo fra 275 kr.

Vis udsalg

DFDS Oslo: Pakkerejse inkl. Hotel fra kun 932 kr.

Vis udsalg

DFDS Oslo tilbud: Minicruise til Oslo for kun 200 kr. pr. person

Vis udsalg

Store besparelser på billetter

Hos DFDS er der store besparelser på billetter til forskellige afgange at finde. Book din næste ferie med DFDS for at spare penge.

Billige minicruises

DFDS tilbyder priser helt fra 200 kr på minicruises til forskellige destinationer. Så hver gang du sejler med DFDS er der mange penge at spare.

Destinationer

Med DFDS kan du sejle til mange forskellige destinationer som: England, Oslo, Amsterdam, Dover, Dunkirk, Newhaven, Klaipeda, Hanko m.fl.

Black Friday tilbud hos DFDS

Gå ikke glip af de store tilbud på Black Friday 2024 hos DFDS. På Black Friday tilbydes der rabatter på færgeafgange hos DFDS som du ikke vil gå glip af.

Tag bilen med til halv pris

Bestil din sommertur med DFDS til Norge inden d. 4. maj, og tag bilen med til halv pris. Start ferien allerede ombord båden., der er masser af hyggelige og sjove aktiviteter for hele familien. Spabad, pools, Pirates Club til børnene, tax free shopping, underholdning og god mad.

Du er lige gået glip af disse DFDS rabatkoder:

40% DFDS rabatkode: Spar 20-40% på Mors Dag hos DFDS - Skynd dig Rabatten er allerede fratrukket
40% DFDS rabatkode: Spar 20-40% på Valentinsdag hos DFDS - Skynd dig Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Ja, ligeså snart der er en rabatkode tilgængelig vil du kunne finde den her på siden.
Nogle rabatkoder er kun gyldige i forbindelse med en mindstebestillingsbeløb.
På denne side finder du altid de nyeste rabatkoder, som du kan anvende til dit køb. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig informeret om de seneste rabatkoder.
DFDS kontak: Email: dkinfo@dfds.com, Telefon: 33 42 30 00.
Åbningstiderne er Man-Fre: 9-17, Lør-Søn og helligdage: 11-14.
DFDS blev grundlagt d. 11 December 1866, hvor 4 mindre færgeselskaber blev fusioneret.
Lars

Hej! Jeg er Lars,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

5.0 stjerner / 331 har stemt

DFDS Seaways - Det Forenede Dampskibs-Selskab er det ældste af de større rederier i Danmark, og sejler til en lang række ruter forskellige steder rundt i Europa. DFDS tilbyder billige kør-selv rejser med færgen fra Danmark. Spar pengene på Brobizz og tag færgen fra København i stedet, og ny i stedet bordershoppen ombord. Du kender højst sandsynligt din berømte rejser mange danskere og nordmænd har taget med Oslobåden, hvor du sejler fra København til Oslo og tilbage igen på et stort og smukt minicruise. DFDS tilbyder en lang række forskellige former for billige cruises, afhængigt af hvor du vil hen og hvad du kunne tænke dig at lave på dit cruise. Er det et tilbud på en minicruise med Oslo-færgen du vil med? Måske en romantisk cruise til Englang eller et fedt familie-cruise - mulighederne er mange. Køb med rabat eller brug en DFDS rabatkode, så kan få dit næste eventyr en del billigere.

Tilbud på minicruise

Selvom den mest berømte tur selvfølgelig er det minicruise på Oslobåden der sejler mellem København og Oslo, så er det langt fra den eneste rute de sejler hos DFDS Seaways. Du kan blandt andet rejse Amsterdam - Newcastle, Dover - Dunkirk og Kiel til Klaipeda for bare at nævne nogle få af destinationerne. Med en pause på færgen er du udhvilet og frisk til kør-selv-ferien videre rundt i Europa, med mindre du anvender al tiden i den billige bordershop. Benyt en af de gode rabatter eller tilbud, som DFDS tilbyder, og spar penge på færgen, hvor du kan shoppe bordershop for pengene i stedet. Hop ind og se for dig selv alle de forskellige ruter - det kan jo være du falder over en rejse, du bare ikke kan sige nej til. Med en DFDS rabatkode eller bookingkode kan du være heldig at gøre din rejse med færgen endnu billigere. Her hos Saleduck holder vi dig altid opdateret på de bedste rabatter, og hvis der er en DFDS bookingkode eller rabatkode at få fingre i, kan du finde den her.

Alternativ til Brobizz - Shop i bordershop

DFDS Seaways tilbyder en lang række forskellige minicruises på Oslobåden, så din ferie kan blive præcis som du ønsker det. Hvis du ønsker en romantisk miniferie kan du vælge denne rejse, og hvis du ønsker en luksus-rejse med familiehygge, så er dette også muligt. Hos DFDS tilbyder de gode tilbud på minicruise, hvorfor du bør de billige priser ud. Udover minicruises ombord på Oslo Færgen, så er der også en lang række specielle cruises med fede events. Det er blandt andet Metal-cruise, foredrags-cruise og luksus-cruise der er tale om her. Drop Brobizz'en, hold en pause og anvend i stedet tiden i bordershoppen, så du har alle drikkevarer, snacks og slik til rejsen.

Billige rejser med DFDS

DFDS arrangerer nogle fantastiske rejser for jer der vælger at sejle med dem. Du kan blandt andet bestille en ferie hvor du sejler til Newcastle med bilen, og kan tage på en kør-selv-ferie rundt for at opleve den smukke natur. Måske kan du tage en kør-selv-ferie med din cykel til Norge og udforske bjerge og skove på en cykel. Mulighederne er mange, og et minicruise eller en rejse ombord på et skib fra DFDS Seaways kan være mange forskellige og spændende rejser. Tjek DFDS tilbud på færgeoverfarter, anvend en rabatkode eller bookingkode og nyd pausen, inden eventyret på kør-selv-ferien fortsætter.

Fester og møder

Oslobåden kan bruges til mange forskellige ting, og ikke kun som et almindeligt minicruise. Ønsker du at holde større fester eller fødselsdage, så kan du gøre det på Oslo Færgen, samt holde store firmafester og meget mere. Er det dog i den mere seriøse ende, så kan du også nemt bestille et BusinessCruise, teambuilding cruise eller bare nyde en fed og anderledes firmafest ombord på den fantastiske Oslo færge.

Find altid gode DFDS Seaways tilbud og rabatkoder her

Ønsker du at tage på så billigt et minicruise på Oslobåden så muligt? Så er det her hos os, du kan gøre det på den bedste måde. Vi sørger altid for at have de bedste DFDS tilbud, rabatkoder og bookingkoder lige her.

Flere Online Webshops