SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

KLM rabatkode

klm.dk

Find dine flybilletter og book din næste rejse med KLM. Oplev verdensklasse service og komfort, uanset hvor du skal hen.

Rabatkoder KLM Danmark - december 2023

Priser fra 2530 kr. på rejser i hele verden med KLM

Vis udsalg

Gratis tilbud og billige flybilletter i KLM nyhedsbrev

Vis udsalg

Priser fra 350 kr. hos KLM i december

Vis udsalg

Fra 1017 kr. for flybiletter til Europa med KLM

Vis udsalg

Priser fra 350 kr.

KLM tilbyder priser fra 350 kr. på flybilletter til både Europa, Afrika, Asien og Amerika. Derfor kan du rejse selvom du har en budget.

Destinationer over hele verden

Flyv til over 1000 forskellige destinationer over hele verden som Kina, Japan, USA, Bali, Chile, Mexico, Tanzania og meget mere til KLMs lave priser.

Billige flybilletter til Europa og resten af verden

Benyt dig af KLMs bugetvenlige priser og fly vidt omkring i Europa og resten af verdenen til altid lave priser.

Black Friday hos KLM

Årets vildeste udsalgsdag er Black Friday 2023 hos KLM. Fordi det er Black Friday tilbyder KLM tilbud og rabatter du ikke vil gå glip af.

Du er lige gået glip af disse KLM rabatkoder:

80% KLM rabatkode: Op til 80% rabat på flybilletter med KLM - Fejr Cyber Monday Rabatten er allerede fratrukket
80% KLM rabatkode: Op til 80% rabat på flybilletter med KLM - Fejr Black Friday Rabatten er allerede fratrukket
80% KLM rabatkode: Op til 80% rabat på flybilletter med KLM - Fejr Singles Day Rabatten er allerede fratrukket
10% 10% KLM rabatkode SUMMER21DK

Andre søger også efter

Ja, ligeså snart der er en rabatkode tilgængelig vil du kunne finde den her på siden.
Har du fundet en rabatkode her på vores side, skal du blot indsætte den i kassen på betalingssiden.
Det er ikke muligt at anvende flere rabatkoder på samme ordre.
Hos KLM kan du betale med: VISA, Dankort, Maestro.
Du kan ringe på tlf. nr.: +47 22 643 752.
Lars

Lars

Online shopper på deltid

4.7 stjerner / 78 har stemt

KLM - Royal Dutch Airlines, eller bare KLM, er et kendt hollandsk flyselskab, som tilbyder flyrejser verden over. Hvis du har fløjet til Paris, Amsterdam eller New York er der god chance for, at du allerede har stiftet bekendtskab med KLM. Flyselskabet blev stiftet helt tilbage i 1919 og har haft sin royale status helt fra begyndelsen. Hvis du elsker lave flypriser, kan du uden tvivl finde en billig flybillet hos KML. Hold også godt øje med en KLM rabatkode, da denne kan give dig en endnu billigere flybillet.

At rejse er at leve

Det var H.C. Andersen, der sagde disse berømte ord, og hvis du lever efter dette montra, kan KLM hjælpe dig med at komme fra destination til destination. Er du typen, som elsker storbyferie eller måske de lidt længere flyrejser til Asien eller Oceanien? Med KLM er alt muligt. Flyv billigt til Dubai, New York eller Sydney med billige flybilletter og læn dig tilbage i flysædet, mens KLM sørger for at du kommer problemfrit frem. Book et fly til Manchester, Belfast eller Amsterdam og få et godt flytilbud hos KLM.

KLM giver god kundeservice

Vi ønsker alle at finde de helt rigtige, billige flybilletter, jo længere væk vi rejser, desto dyrere er flybilletten ofte. Hos KLM finder du ikke de aller billigste flybilletter, da selskabet ikke er en lavkost selskab. KLM tilbyder dog meget konkurrencedygtige-priser og i modsætning til mange andre flyselskaber, en fantastisk service på flyveturen. De har nemlig ikke skåret alle omkostninger fra sådan, at du har muligheden for at få lidt at drikke og spise på din flyvetur, lige meget hvor kort turen er, uden at skulle betale ekstra for det.

Find dine billige flybilletter hos KLM

Det er dog muligt at finde gode flytilbud hos KLM. De har en hel kategori kaldet, flytilbud, som er spækket med billige flybilletter til mange forskellige destinationer, eksempelvis fly til New York, fly til Bangkok og fly til Boston. Den bedste måde at finde billige flybilletter på, er at tilmelde sig KLMs nyhedsbrev, sådan at du automatisk får tilbuddene sendt lige til din indboks.

Billige flyrejser med Flying Blue

Flying Blue er KLMs medlemsprogram, som giver dig en hel stribe af fordele. Optjen ekstra miles, når du flyver med KLM eller en af deres partnere fra Skyteam, eksempelvis Air France, overnatter på hoteller og meget mere. Når du har optjent point nok kan du få en upgrade på din flyvetur, en gratis flybillet eller noget helt tredje. Desto mere du flyver, desto flere fordele får du.

Flyv med KLM næste gang

Der er mange fordele ved at flyve med KLM og deres partnerprogram, Skyteam. Næste gang du du leder efter flybilletter, bør du helt sikkert prøve KLM. Når du først har fløjet med dem én gang, vil KLM blive dit foretrukne flyselskab. Om det er en storbyferie i London eller langdistance-flyvning til Bangkok, du kan altid flyve billigt med KLM.

Få et godt tilbud fra KLMs Dream Deals

Hvis du gerne vil have et godt flytilbud, så er KLMs Dream Deals stedet du skal kigge hen. Du kan finde gode tilbud på flybilletter til Barcelona, Los Angeles eller et andet sted. Leder du efter et fly til Manchester eller Belfast til en lille miniferie, eller vil du længere sydpå, så kan du få en god rabat hos KLM ved at booke et af deres tilbud.

Hold øje med en KLM rabatkode

Det er dyrt at flyve, men hvis du benytter en KLM rabatkode, kan flyveturen blive lidt billigere. Så hold øje her på siden eller tilmeld dig Saleduck.dks nyhedsbrev, og så sørger vi for at alle gode KLM flytilbud og KLM rabatkoder kommer lige til din indboks. Så kan du nemt finde en billig flybillet, hvad end det er til Amsterdam, New York eller noget helt tredje.

KLM check-in

Hvis du har booket din flybillet hos KLM, så kan du benytte deres check-in på flere forskellige måder. Det hurtigste er klart online check-in, som kan gøres hjemmefra. Du kan naturligvis også foretage dit check-in i lufthavnen, men så skal du måske vente i kø.

Flere Online Webshops