Annoncøroffentliggørelse

Flyhjælp tilbud

flyhjaelp.dk

Rabatkoder Flyhjælp Danmark - marts 2023

Gratis service ved kompensation og erstatning med Flyhjælp

Vis udsalg

70% kompensation med Flyhjælp tilbud

Vis udsalg

Gratis at føre sag med flyhjælp

Vis udsalg

Op til 4.500 kr. i erstatning ved forsinket fly hos Flyhjælp

Vis udsalg

Hjælp til kompensation og erstaning

Flyhjælp hjælper hvert år tusindevis af danskere til at få de erstatninger og det kompensation de har krav til.

Gratis hjælp

Flyhjælp hjælper dig gratis med at vinde din sag og få kompensation. Hvis du står og har ret til erstatning vil Flyhjælp føre din sag for dig.

Forsinkelser, aflysninger eller andet?

Oplever du forsinkelser, ombookinger eller aflysninger på din flyvninger kan du ved hjælp af flyhjælp

Black Friday hos Flyhjælp

Flyhjælp har rigtig travlt på Black Friday 2023, der vil være store besparelser og tilbud på hjælp til at vinde kompensationssager. Flyhjælp tilbyder nemlig på Black Friday rabatter på benyttelses af deres tjeneste.

Op til 4.500 kr. i kompensation hos Flyhjælp

Kompensation Flyhjælp hjælper med at få afgjort dine sager
Flyhjælp Nem og hurtig hjælp til erstatning og kompensation
Fører din sag Du kan slappe af imens Flyhjælp gør arbejdet
Få op til 4500 kr. udbetalt i kompensation
Vis udsalg

Flyhjælp hjælper med erstatning ved flyforsinkelse

Hvis du har været ude for at dit fly var flere timer forsinket denne sommer, så har du formentligt krav på erstatning. Hvis du er i tvivl, kan du lade Flyhjælp køre din sag. De har nemlig advokater, som går rettens vej, hvis flyselskabet ikke vil udbetale den kompensation, som du er berrettiget til. Klik ind hos Flyhjælp og se om de kan hjælpe dig med at få erstatning fra din flyforsinkelse.
Værdi Få hjælp til erstatning
Vis udsalg

Andre søger også efter

Her på Saleduck siden informerer vi jævnligt om aktuelle rabatkampagner, tilbud og rabatkoder, som du kan indløse, når du handler online for at opnå rabat på køb.
Du kan kontakte Flyhjælp kundeservice på kundeservice@flyhjaelp.dk, Telefonnummer: 82 82 90 90.
Åbningstiderne er Mandag-torsdag: 8.00-17.00, Fredag: 8.00-16.00, Lørdag: 10.00-15.00.
Nej det er gratis.
Du får 70% og Flyhjælp får 30% af den udbetalte kompensation.
Lars

Lars

Online shopper på deltid

4.9 stjerner / 540 har stemt

Flyhjælp er til for at hjælpe dig, som flypassager, med at sikre kompensation og erstatning ved flyforsinkelser, aflysninger og overbookninger fra flyselskaber. Hos Flyhjælp finder du eksperter i jura som vil kommunikere med flyselskaber, hvilke ofter er tilbageholdende eller blankt afviser at udbetale kompensation for et forsinket fly. Denne løsning er derfor gavnlig for mange flypassagerer, der ofte oplever at flyselskaber ikke behandler deres sag ved tilfælde som aflyst eller overbooket fly, men får istedet tildelt madkuponer eller mindre kontante beløb. I virkeligheden har du krav på meget mere - og det er her Flyhjælp kan hjælpe ved at give dig fuld erstatning. Du orker måske ikke selv at kæmpe mod flyselskaberne, men det gør Flyhjælp heldigvis.

Brug Flyhjælp og få erstatning for flyforsinkelse

Har du krav på erstatning ved forsinket fly? Flyhjælp garanterer dig fuld erstatning ved forsinket fly eller overbookninger, uden at du skal hive penge op af lommen. Det er selvfølgelig ikke fordi, at du får gratis advokathjælp, men sagsbehandlingens omkostninger udgør 25% af kompensationens størrelse. Opnåes der derfor ingen kompensation, er Flyhjælp ydelser helt gratis. Hvis de vinder din sag, modtager de 25% af din kompensation. Flyhjælp vinder 92% af deres opstartede sager, da der sættes advokater på sagen, som tager hele din sag til retten - ofte sammen med mange andre, som er i samme situation som dig. Udover fuld erstatning for flyforsinkelser kan Flyhjælp samtidig hjælpe med at få refunderet dine udgifter til hotel, transport samt mad og drikke, som du har betalt for grundet en flyforsinkelse. Du slipper for rigtig meget besvær ved at benytte dig af Flyhjælps service.

Få op til 4.500 kr. i kompensation pr. passager

Hos Flyhjælp kæmper de for din sag. Du kan få op til 4.500 kr. i kompensation pr. passager, hvis du skulle have været med et forsinket fly, aflyst fly eller et overbooket fly. Flyhjælp vinder 92% af deres sager, eftersom de er eksperter på området, og hellere end gerne vil tage din sag hele vejen til retten. Tag derfor kontakt til Flyhjælp i dag, for at få hjælp til erstatning ved flyforsinkelse eller aflyst fly.

Gode kundeanmeldelser hos Flyhjælp

Flyhjælp tager rigtig meget af besværet ved, at tage den juridske kamp mod flyselskaberne når de kæmper for dine fly rettigheder hvis du ønsker erstatning ved flyforsinkelse eller kompensation. Du kan mere eller mindre bare læne dig tilbage og overlade det hele til Flyhjælp. Hvad der kun gør det endnu bedre er, at Flyhjælp har den højeste kundeservice og en perfekt score på Trustpilot. Hos Flyhjælp tager de sig tid til hver enkelt kunde og dette afspejles tydeligt i de gode kundeanmeldelser. Du kan altid kontakte Flyhjælp eller gå ind på deres hjemmeside for at se, hvor stor en kompensation du har krav på, hvis dit fly har været forsinket. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har krav på erstatning for et forsinket fly er det altid bedre at kigge på deres hjemmeside fremfor at tage flyselskabets ord for gode varer eller bare helt at give op.

Betaling til Flyhjælp

Hos Flyhjælp går 25% af din kompensation til juridisk sagsbehandling. Du kan finde de forskellige kompensationstyper under Flyhjælps handelsbetingelser. Hvis Flyhjælp går i retten med din sag uden at vinde, koster det dig ikke en rød reje, da de kun tager betaling ved sager, som de har vundet. Hvis dit fly har været forsinket og retten dømmer flyselskabet til at give dig en erstatning, får du ofte flere tusinde kroner tilbage, så der alt mulig grund til at bede Flyhjælp om at kigge på din sag når det angår flyforsinkelse, mistet bagage eller aflyst fly.

Flere Online Webshops