Om os

Saleduck.dk er et Deal Community, hvor danske shopping enthusiaster kommer for at få de bedste tilbud og rabatkoder og dermed også de største besparelser. Hjælp os med at finde de bedste deals ved at stemme på dine favorit deals. Det er gratis at bruge Saleduck Deal Community, men vi håber stadigvæk, at du vil blive medlem og gøre Saleduck.dk til Danmarks største og bedste Deal Community.

Danmarks Deal Community

Saleduck startede i 2012, hvor vi først lancerede i Belgien med stor success. Den varme velkomst, betød at vi hurtig fik smag for mere og satte i gang med at erobre resten af Europa, og på en varm sommerdag i maj, 2015, gik Saleduck.dk live. Beliggende i vores Europæiske kontor i Amsterdam, er vores team af tilbudsfanatikere og rabatkodejægere altid på udkig efter de nyeste tilbud og de bedste rabatkoder, så vi kan hjælpe dig med at spare flest muligt penge, når du shopper online. Vi tilbyder dig besparelser alle 365 dage om året, så vi er altid et besøg værd! 

Der der adskiller Saleduck fra andre rabatkodersider, er at vi nu er et Deal Community, hvor du kan blive medlem og selv influere indholdet på siden. Der findes en lang række spændende tiltag og fordele ved vores Deal Community:

1. Du kan vinde tonsvis af spændende give-aways ved bare at oprette en bruger.

2. Du får hurtig og nem adgang til alle de bedste tilbud og rabatkoder i Danmark.

3. Du kan stemme på deals, kommentere og dele dine yndlingsrabatkoder og sparetips med andre medlemmer.

Besøg vores webshops

Coop, Nike, TeeShoppen, Wupti, Zalando og listen bliver ved. Vi samarbejder med et kæmpe netværk af danske og internationale webshops indenfor modetøj og sko, sport, rejser og meget mere. Vi tilføjer regelmæssigt nye webshops, og er altid på udkig efter nye, spændende tilbud og rabatkoder, så du kan få den største rabat. Så kig forbi og se hvor mange penge du kan spare!

 Expedia logo canva.pngWupti logo canva.png

STYLEPIT logo canva.png

Miinto logo canva.pngMicrosoft logo canva.png

Har du spørgsmål, feedback eller vil du bare sige hej?

Du kan fange os her: : dk@saleduck.com