SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Apple TV coupon code

apple.com/dk/tv

Få adgang til en verden af underholdning med Apple TV. Se film, serier og spil direkte på dit tv med streamingtjenester som Apple TV+, Netflix og Disney+.

Rabatkoder Apple TV Danmark - juli 2024

Apple TV coupon code: Op til 40% rabat på udvalgte enheder!

Åben rabatkode ket Populær 1

Se James Bond filmene hos Apple TV for kun 39 kr./md

Vis udsalg

Se Friends på Apple TV for 0 kr. de første 7 dage

Vis udsalg

Se Family Guy på alle dine Apple TV devices for kun 39 kr./md

Vis udsalg

Køb en Apple-enhed og få Apple TV+ Gratis i 3 mdr

Vis udsalg

Prøv hele tjenesten gratis i 7 dage

Du kan få fri adgang til tjenesten i de første 7 dage. I prøveperioden kan du lære hele servicen og dens indhold meget bedre at kende, og se om det er noget der fanger din interesse. Skulle du efter prøveperioden ønske at fortsætte til blot 39 kr./måneden behøver du ikke gøre noget, da det automatisk vil starte. Ønsker du at afmelde servicen, kan du gøre dette inden din prøveperiode udløber.

Film, serier, dokumentarer og talkshows

Der er et særdeles bredt udvalg af indhold på tjenesten, hvor du kan finde en masse af de nyeste tv-serier fra Apple selv, samt en masse indhold i form af de mest populære talkshows og nyere dokumentarer. Servicen deler automatisk indholdet op i genre så det er nemt at navigere i.

Fantastiske egenproduktioner fra Apple

Apple har lavet nogle fantastiske egenproduktioner de senere år hvor produktioner som: ”See”, ”Defending Jacob”, ”Truth Be Told” og ”For All Mankind” er nogle af de mest anerkendte og anmelderroste værker. Der er derfor en masse indhold der hurtigt og nemt retfærdiggøre de 39 kr tjenesten koster pr måned.

Black Friday Apple TV

Hold øje med Black Friday da det er en fantastisk tilbudsdag. Der er altid en hel masse butikker der udbyder nogle vanvittige besparelser på udvalgte varer og services. Det kan derfor være at du på denne dag kan gøre dig et super godt køb, som du vil have glæde af i lang tid.

Nem adgang og styring af abonnementer

Du tilgår dine abonnementsoplysninger via dit Apple ID. Det er derfor virkelig nemt at holde styr på hvilke abonnementer du er tilmeldt via oversigten du finder i AppStore fra din smartphone, tablet eller computer. Skulle du ønske at foretage ændringer i medlemskaber, kan du hurtigt og nemt foretage ændringen på dit Apple ID.

Du er lige gået glip af disse Apple TV rabatkoder:

40% Apple TV coupon code: Op til 40% rabat på udvalgte produkter til Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
40% Apple TV coupon code: Op til 40% rabat på udvalgte produkter til Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket
80% Apple TV coupon code: Op til 80% rabat på udvalgte produkter til Cyber Monday Rabatten er allerede fratrukket
80% Apple TV coupon code: Op til 80% rabat på udvalgte produkter til Black Friday Rabatten er allerede fratrukket
80% Apple TV coupon code: Op til 80% rabat på udvalgte produkter til Singles Day Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Det er en streamingtjeneste med film, serier og dokumentarer af Apple Originals.
Det er gratis de første 7 dage og herefter koster et abonnement 39 kr./md.
Kun hvis der er en tilgængelig og den er gyldig.
Du får et år gratis når du køber en ny iPhone, iPad og Mac computer.
32 GB udgave anbefales til den jævne bruger.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.5 stjerner / 86 har stemt

En verden af serier, film og dokumentarer for alle

Denne forholdsvis nye streaming tjeneste er Apple's helt eget film univers, hvor du eksklusivt kan se Apple's egenproduktioner sammen med et bredt og nøje udvalg af andre film, serier og dokumentarer. Apple har i de sidste par år arbejdet på en masse såkaldte egenproduktioner, ligesom man har set det ske for andre video-on-demand udbydere på markedet. Mange af disse egenproduktioner, hvad enten det er film eller serier er alle med til at gøre AppleTV+ til noget helt særligt, som du ikke kan få helt magen til andre steder. Egenproduktionerne er dermed den del af indholdet i hvert streaming tjeneste, der adskiller tjenester fra hinanden. Derfor vil der være en masse indhold, som du kun kan se og tilgå via Apple's tjeneste og som derfor ikke kan opleves andre steder.

Kompatibilitet i fokus med AppleTV

Du kan anvende servicen direkte på smart-tv, tablets, computere, PlayStation, Xbox eller vælge at streame direkte fra en enhed via AirPlay og til den ønskede enhed. Du er derfor ikke begrænset i dine muligheder for at kunne tilgå og anvende servicen. Uanset hvilke devices du anvender, så vil der være en kompatibel løsning, så du kan få dine film og serier frem på det display du foretrækker. Du behøver ikke have eller købe den konkrete AppleTV enhed, som du sikkert har set nogle har derhjemme. Du kan sagtens streame indholdet og anvende tjenesten til samme grad så længe du blot har en stabil og hurtig internetforbindelse. Du kan downloade appen til servicen uanset om du bruger iOS eller Android på dine enheder. Det eneste du skal gøre, er at hente appen ned på den enhed du ønsker at streame fra eller til.

Prøv AppleTV gratis i 7 dage

Nogle gange kan det være svært at holde styr på hvilke streamingtjenester der udbyder hvilke serier og hvilke film, og derfor får du de første 7 dage helt gratis. Det er meget nemmere for dig at danne dig dit eget indtryk og på den måde lære hele servicen godt at kende og opleve alle fordelene. Du kan vælge at se noget af Apple's eget indhold, som helt eksklusivt kun vises gennem Apple's streaming tjeneste. Gå på din egen opdagelse og nyd udvalget helt gratis de første 7 dage hvor du har fuld adgang til indholdet der normalt udbydes, som var du betalende abonnement. Efter de 7 dage du får gratis, kan du selv frit vælge om du gerne vil fortsætte med at kunne benytte tjenesten, eller om du ønsker at blive afmeldt.

Et sted med alle genre og for alle aldre

Du finder noget for enhver smag med et abonnement på AppleTV+. Der er noget for hele familien, og for alle familiens individuelle præferencer. Der er løbende udskiftning i indholdet således at der konstant er nyheder, og så der hele tiden er fokus på hvad der hitter. Du kan nemt søge i menuen på de titler eller skuespillere du ønsker at se indhold med og det er en særdeles brugervenlig brugerflade der kan betjenes af alle. Der er både indhold til de voksne, til de serie glade og til de helt små børn der elsker animationsfilm og tegnefilm. Du vil løbende opdage at servicen indretter forslag til dig, som er udvalgt på baggrund af dine præferencer. Når du anvender servicen, lærer den dine valg at kende og bliver løbende mere præcis i at give dig anbefalinger der passer til din smag. Det er en funktion der hjælper dig med hele tiden at blive vist og foreslået netop det indhold du ønsker, og hvor man derfor langt hurtigere finder indhold man vil se.

Flere Online Webshops