SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Hiper rabatkode

hiper.dk

Hiper er en pålidelig internetudbyder, der leverer hurtige og pålidelige bredbåndsforbindelser til kunder, hvilket sikrer en problemfri onlineoplevelse.

Rabatter Hiper Danmark - juni 2024

100 kr. Hiper rabatkode

Åben rabatkode NE Populær 1

100 kr. Hiper fastspeed rabatkode

Åben rabatkode INE

Hiper bredbånd via telefonstik for 249 kr/md

Vis udsalg

199 kr. for Hiper bredbånd via kabel-tv

Vis udsalg

Gratis oprettelse på 1000 Mbit Hiper internet

Vis udsalg

Hiper. dk: internet fra 199 kr./md

Vis udsalg

Hiper fiber fra kun 199 kr./md. spar 120 kr. /md.

Vis udsalg

 

Sådan bruges en Hiper rabatkode

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter Hiper i søgefunktionen

Nu ser du flere forskellige muligheder for tilbud og rabatter  – så du kan få både billigt og hurtigt bredbånd og internet 

  1. Klik på ”Få Rabatkode!” ud for den rabat du ønsker – Husk at læse betingelserne for rabatten.

Nu dukker der en side op med din rabatkode og du klikker på ”Kopier” og derefter på ”Brug rabatkode på Hiper”

Herefter vil du automatisk blive transporteret over til Hiper’s hjemmeside

Nu skal du bare finde netop det produkt, der passer bedst til dig og din husstand – for der er findes da bare ikke noget så kedeligt, som langsomt internet, vel?

  1. Når dette er gjort, klikker du på produktet og det lægges i din kurv (som du finder øverst til højre på siden).

Du vil nu blive ført igennem forskellige ting, som du skal registrere, indtil du kommer til ”Ordreoversigt” 

Sådan bruger du en Hiper rabatkode

  1. Inder din bestilling finder du feltet ”Har du en rabatkode?”

  2. Højreklik og indsæt den rabatkode du kopierede på Saleduck

Nu vil du med det samme se din rabat blive fratrukket!

God fornøjelse med dit hurtige bredbånd!

 

Lynhurtigt fibernet

Streamer dig og din familie meget derhjemme? Hvis ja, så ved du at hurtigt internet er altafgørende for en god oplevelse. Med internet fra Hiper får du markedets hurtigste internet til en pris hvor alle kan være med.

Verdens hurtigste internet udbyder

Hiper er blevet udråbt til verdens hurtigste internet udbyder af det anerkendte magasin Forbes. De har også toppet listen over billigste hurtigste internet i Danmark i en undersøgelse lavet af Samlino.

Hurtig kundeservice

De er også kendte for at give hurtig kundeservice. Så hvis du har problemer er de altid lige til at få fat i. Direkte telefonnummer til Hiper: 88772000.

100 kr. rabatkode

Med en rabatkode får du det hurtigste bedste internet til en stærk pris . Du sparer 100 kr. På den første måned med 1000 mbit forbindelsen.

Black Friday tilbud hos Hiper

På Black Friday tilbyder de massevis af tilbud og rabatter. Der kan både fåes lyn hurtigt internet på tilbud og danmarks bedste forbindelse til tilbudspris.

Du er lige gået glip af disse Hiper rabatkoder:

40% Hiper rabatkode: Op til 40% rabat på fantastiske produkter til Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
40% Hiper rabatkode: Op til 40% rabat på fantastiske produkter til Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket
80% Hiper rabatkode: Op til 80% rabat på fantastiske produkter til Cyber Monday Rabatten er allerede fratrukket
80% Hiper rabatkode: Op til 80% rabat på fantastiske produkter til Black Friday Rabatten er allerede fratrukket
80% Hiper rabatkode: Op til 80% rabat på fantastiske produkter til Singles Day Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Det er ikke muligt at anvende flere rabatkoder på samme ordre.
Her på siden sigter vi efter altid at have de seneste nye kampagner, rabatkoder og tilbud klar til dig.
Du kan kontakte Hiper kundeservice på flg. email: kunderservice@hiper.dk eller tlf.: 88 77 20 00.
Åbningstiderne er Mandag-Fredag: 10.00-15.00.
Du kan betale med: Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.
Hvis du søger på Hiper trustpilot kan du læser deres anmeldelser er fremragende: 4.6 stjerner hos Trustpilot.
Jonas

Hej! Jeg er Jonas,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.4 stjerner / 130 har stemt

Hvis du leder efter Danmarks hurtigste internetforbindelse, behøver du ikke lede længere. Med Hiper fibernet, behøver du nemlig ikke længere bekymre dig om langsomt internet og dårlig streaming. Hos Hiper tilbyder de tre forskellige former for bredbånd; bredbånd via fiber, bredbånd via kabel og bredbånd via telefonstik, så der er alle muligheder for, at du igen kan få hurtigt internet til billige priser. Hvis du gerne vil have bredbånd, så kig forbi vores side, og se om vi har rabatkode til Hiper, som kan gøre dit køb af bredbånd endnu billigere. Hop ind her og se om ikke der skulle et super stærkt tilbud eller en Hiper rabatkode, som bare ligger og venter på dig. Du kan få super billigt bredbånd - alt fra 100 mbit internet til 1000 mbit inkl. en gratis hiper router, så hop ind og tjek deres gode tilbud.

Få Danmarks hurtigste internet

Hvis du ofte streamer film og TV-serier online, så er det vitalt at din internetforbindelse kan følge med. Med fiber bredbånd behøver du aldrig nogensinde bekymre dig om, hvorvidt du kan se en fodboldkamp uden den hakker, eller om signalet stopper lige før vinderen af Paradise Hotels krones. Der er 1000/1000 Mbit med fiber bredbånd, så du kan trygt læne dig tilbage i stolen og nyde din fodboldkamp, reality tv-serie eller hvad du ellers ser eller hører online. Det lynhurtige bredbånd fra Hiper er altid super billigt, så du kan være helt sikker på at uanset hvilket tilbud eller rabatkode du får fingre i, så får du ekstremt meget kvalitet for pengene. Du kan være helt sikkert på at få lynhurtigt internet uanset om det er 100 mbit internet eller den helt store pakke med 1000 mbit internet. Der er med garanti noget internet for dig.

Køb billigt bredbånd via kabel-TV

Hvis du har et YouSee kabel-tv-stik i din væg er du en heldig kartoffel. Dermed kvalificerer du dig nemlig til bredbånd via kabel-tv. Du får hurtigt 100 Mbit download, så du kan downloade dine tv-serier, film og musik og nyde det hvor end du befinder dig. Hvis du vil finde det billigste bredbånd, så bliver det ikke meget billigere end her. Uanset hvilken form for Hiper bredbånd, som du er på jagt efter, så kan du være ganske sikker på, at du her hos Saleduck finder et super skarpt tilbud, på lige præcis det bredbånd, som du ønsker dig.

Billigt bredbånd via telefonstik

Hvis du leder efter de billigste bredbånd priser, så er der stor chance for at du ender på denne webshop. Med bredbånd via telefonstik, kan du nemlig give dig op til 100 Mbit download for kun 259 kr. pr. Måned. Det er hurtigt internet til super lave priser, hvilket du vil sætte pris på, da det sikrer dig en god og hurtig internetforbindelse uden, at du skal betale kassen for det. Når du tjekker vores skarpe tilbud, vil du altid finde et rigtig godt tilbud på bredbånd via dit telefonstik lige her.

Check om du kan få billigt bredbånd

Det er desværre ikke over hele landet, at Hiper drift kan tilbyde fiber bredbånd. Til gengæld kan du nemt finde ud af, om det er muligt for dig af få Danmarks hurtigste internet. Indtast blot din adresse i adressefeltet på hjemmesiden, og så kan du finde ud af, hvorvidt du kan få bredbånd via fiber, kabel-tv eller telefonstik. Det er heldigvis rigtig nemt at finde ud af om du kan drage gavn af de stærke og gode tilbud på billigt bredbånd. Du kan tage en hastighedstest på hjemmesiden, for at se hvor meget bredbånd du kan få. De tilbyder internet via kabel tv, internet via telefonstik og internet via fiber. Du bør helt klart tage et kig på hjemmesiden i dag, hvis du leder efter billigt internet. Husk også at holde øje med Saleduck, hvor du vil kunne finde en god Hiper rabat, herunder en rabatkode.

Bestil et billigt bredbåndsabonnement

Hiper giver dig forskellige alternativer, sådan at du kan få et bredbånd og internethastighed, som passer til netop dit behov. Klik ind på hjemmesiden og læs mere om hvert enkelt tilbud og se om en af deres løsninger, passer til dit behov. Èn ting er dog sikkert; hvis du leder efter billigt bredbånd, hurtigt internet og hiper tv. Så skift dit bredbåndsabonnement billigt til Hiper, og så kan du være den lykkelige ejer af hurtigt internet og noget af det billigste bredbånd. Når det kommer til en blanding af pris og kvalitet, så finder du Danmarks bedste bredbånd til nogle af de laveste priser.

Flere Online Webshops