SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Greentel rabatkode

greentel.dk

Opdag et bredt udvalg af bæredygtige og miljøvenlige telefoner og tilbehør på Greentel. Gør en forskel med din næste mobiltelefon!

Rabatkoder Greentel Danmark - juni 2024

Greentel billigste mobilabonnementer fra 48 kr./md

Vis udsalg

Billige mobilpakke og Gratis oprettelse hos Greentel

Vis udsalg

Stort udvalg af billigt mobilt bredbånd hos Greentel

Vis udsalg

Gratis oprettelse hos Greentel

Vis udsalg

Ingen binding på mobilAbonnement hos Greentel

Vis udsalg

Stort udvalg af iPhones fra 240 kr. om måneden hos Greentel

Vis udsalg

Køb den nye iPhone hos Greentel for kun 295 kr/md.

Vis udsalg

Forbrugerrådet TÆNK anbefaler dette børneAbonnement!

Vis udsalg

48 kr/md for Greentel børneabonnement

Vis udsalg

Grønt mobilabonnement

Med Greentel får du et billigt mobilabonnement, der også støtter miljøprojekter. Dit valg gør en grøn forskel.

Gratis oprettelse

Opret dit Greentel-mobilabonnement uden ekstra omkostninger. Ingen binding, ingen skjulte gebyrer.

EU-data inkluderet

Brug dit Greentel-abonnement i 37 EU-lande uden ekstra omkostninger. Altid forbundet, også når du rejser.

Saml havplast

Vælg Greentel og hjælp med at samle havplast langs Danmarks kyst. Et miljøvenligt valg med konkret indvirkning.

Beskyt regnskov

Med dit Greentel-abonnement er du med til at bevare regnskoven i Ecuador. Beskyt naturen og dyrelivet med hver månedlig betaling.

Andre søger også efter

Her på vores side holder vi dig kontant opdateret med aktuelle rabatkampagner, samt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage de bedste rabatkoder.
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Du kan kontakte kundeservice på e-mail adresse: support@greentel.dk eller telefon: 70 28 30 10.
Du kan betale med: Dankort, VISA og Mastercard.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.3 stjerner / 247 har stemt

Greentel er en dansk mobiludbyder, og på deres hjemmeside finder du alt indenfor mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Så vil du have et billigt mobilabonnement, overvejer du et nyt mobilt bredbånd eller en ny mobiltelefon, så er Greentel noget for dig. Hvis du gerne vil have et godt tilbud, så kan du altid kigge forbi Saleduck.dk og se om der er en god Greentel rabat. Du bliver naturligvis også holdt opdateret, hvis der er en kampagnekode at promovere fra Greentel. Vi har højst sandsynligt en Greentel rabatkode, som ligger og venter på dig.

Mobilabonnement fra 48 kr. hos Greentel

Hvis du ikke har det store forbrug, så har Greentel et mobilabonnement, som passer perfekt til dig. Du finder nemlig mobilabonnementer startende fra 48 kr. og op. Snakker du meget, SMS'er du meget eller har du både brug for billigt taletid, SMS og data, så klik ind og find det mobilabonnement, som har det du søger. Der er et billigt mobilabonnement til dig, som har brug for det mest basale eller kun betaler for forbrug, mens der også er abonnementer som giver dig mulighed for meget mere. Der er ligeledes mobilabonnementer til familien hos Greentel.

Find en god mobilt bredbånds pakke

Hvis du skal have nyt mobilt bredbånd, så kan du finde en masse forskellige pakker hos Greentel. Du finder super billigt mobilt bredbånd med 2GB data til dig, som ikke har det store behov og kan finde helt op til 500 GB data. Det er ligeledes muligt at at købe en 4G mobil router og du får oven i købet billig oprettelse. Der er flere forskellige pakker, så uanset om du leder efter billigt mobilt bredbånd, som tillader et mindre forbrug eller vil have den største pakke, så vil du være tilfreds med udvalget hos Greentel.

Data simkort fra Greentel

Hos Greentel kan du finde et data simkort, som passer til netop det, som du har brug for. Find et data kort med MMS, så du kan få overført billeder, en SMS pakke eller noget helt tredje. Har du brug for et sim kort til alarm, så den kan ringe op, så finder du det også hos Greentel.

Ude godt, men hjemme bedst? Køb et abonnement du kan tage med over alt!

Hos Greentel kan du vælge to forskellige typer af billige mobilabonnementer. Hvis du er typen som rejser meget, så er et EU abonnement perfekt til dig, da du kan bruge din mobil i Europa - uden ekstra omkostninger. Så du kan derfor bruge nettet så meget du vil eller ringe hjem, mens du er på ferie et sted i Europa. Hvis du derimod ikke er typen der rejser meget, så kan du få et DK abonnement, som kun virker i Danmark. Dermed betaler du ikke ekstra for forbrug, du ikke kommer til at bruge. Smart ik?

Mangler du et sim kort til en alarm? Få et billig sim kort hos Greentel

Har du en alarm til hjemmet, som kræver et sim kort for at kunne fortage et opkald til alarmcentralen? Hos Greentel kan du få et billigt sim kort til alarmen derhjemme. Der er ingen binding på et alarm sim kort, så du kan altid opsige det når end du vil.

Billig mobiltelefon uden binding

Hvis du gerne vil have en billig mobiltelefon og kombinere købet med et ligeså billigt mobilabonnement, så kan du finde en sand test-vinder hos Greentel. Du får en mobilpakke med en ny billig mobiltelefon og et tilsvarende billigt mobilabonnement til kun 48 kr. pr. måned og så er det endda med gratis oprettelse og uden binding. Så prøv en Huawei Y3 og Greentel Pakke 1. Hvis du vil have billigt mobiltelefoni, så er dette tilbuddet for dig.

Spar penge med en Greentel rabatkode

Hvis du gerne vil have den størst mulige besparelse, så kig forbi Saleduck.dk og se om der er en rabatkode eller kampagnekode, der giver dig en dejlige stor besparelse. Om du leder efter en ny mobiltelefon, mobilt bredbånd, 4G router eller noget andet, så se om vi ikke kan hjælpe dig med et tilbud, **udsalg **eller en god rabat. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager de bedste tilbud eller nyheder fra Greentel.

Flere Online Webshops