SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Oister rabatkode

oister.dk

Find de bedste tilbud på mobilabonnementer hos Oister. Du kan vælge mellem forskellige datapakker og få billig telefoni med god dækning i hele Danmark.

Rabatkoder Oister Danmark - december 2023

Billige tablets fra 1410 kr. hos Oister

Vis udsalg

18 kr./md. for Nokia 3310 hos Oister

Vis udsalg

29 kr./md for 3GB mobilt bredbånd hos Oister

Vis udsalg

100 GB mobilt bredbånd for 149 kr./md hos Oister

Vis udsalg

Oister børne-mobilabonnement for 49 kr. /md.

Vis udsalg

Oister basic mobilabonnement for 19 kr./md.

Vis udsalg

Billige iPhones fra 3.420 kr. hos Oister

Vis udsalg

Kun 79 kr/md for Oister fri tale + Fri GB

Vis udsalg

129 kr/md. for fri tale og fri data hos Oister

Vis udsalg

Oister tilbud: 5G Wifi for 169 kr. pr. måned de første 3 måneder

Vis udsalg

Du er lige gået glip af disse Oister rabatkoder:

80% Oister rabatkode: Spar op til 80% på Cyber Monday hos Oister Rabatten er allerede fratrukket
80% Oister rabatkode: Spar op til 80% på Black Friday hos Oister Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Her på vores side holder vi dig kontant opdateret med aktuelle rabatkampagner, samt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage de bedste rabatkoder.
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Du kan kontakte kundeservice på e-mail adresse: kundeservice@oister.dk, telefonnummer : 70 31 30 70.
Du kan betale med: VISA, Mastercard, Dankort.
Jonas

Jonas

Webshoptester

4.7 stjerner / 99 har stemt

Oister er et et dansk teleselskab, som tilbyder billige mobiltelefoner, mobilabonnementer, trådløst internet, mobilt bredbånd og meget mere. Hvis du gerne vil have billig mobiltelefon som eksempelvis iPhone 6, Samsung Galaxy S9, den nyeste iPhone Xs eller vil skifte det gamle, langsomme internet ud med lyn hurtigt internet til hele familien, så er Oister lige noget for dig. Der er altid lave priser hos Oister uanset om du er ude efter et mobilabonnement, mobiltelefon eller bredbånd, men kig alligevel forbi Saleduck.dk og se om vi kan hjælpe dig på vej med et godt tilbud fra Oister på billig internet, mobilt bredbånd eller en mobiltelefon uden abonnement. Vi her på Saleduck sørger altid for at have de bedste tilbud klar til dig, så du kan få det billigste internet og mobilabonnement.

Stort udvalg af billige mobiltelefoner

Hos Oister finder du et stort udvalg af lækre mobiltelefoner. Skal du have den nyeste iPhone, Samsung Galaxy, den retro Nokia 3310, OnePlus 6 eller noget helt andet, så kig forbi og find en super lækker, billig smartphone. Hvis du allerede er kunde hos Oister, kan du købe mobiltelefon uden abonnement, da du blot vil opretholde dit gamle mobilabonnement, men med en ny smartphone. Er du ny kunde, kan du udover lave mobil priser også finde et passende mobilabonnement, som passer til dig behov. Skaf dig selv en rigtig god kombination hos Oister af det billigste internet krydret med et super billigt mobilabonnement.

Forskellige billige mobilabonnementer

Hos Oister har de mobilabonnementer til alle slags brug. Find det helt perfekte mobilabonnement til børn, hvor der er begrænset tale og data eller sågar Oister Basic, hvor der betales en minimalt beløb hver måned, hvorefter du kun betaler for det, som du bruger. Hvis du konstant snakker med venner, veninder og familie, kan du naturligvis også få et mobilabonnement med fri tale og 20 GB data, ligesom du kan finde alt imellem den store pakke og basic abonnementet. Du kan også vælge testvinderen, som for 99 kr. pr. måned giver FRI tale og 20 GB data. Det er en value for money pakke. Hvis du er på udkig efter et nyt, billigt mobilabonnement, så kan du uden tvivl finde noget godt hos Oister.

Billigt mobilabonnement som passer til dit behov!

Hos Oister kan du finde et billigt mobilabonnement som passer til dit behov. Hvis du også leder efter godt mobilabonnement til børn eller det billigste mobilabonnement så er du komme til det rette sted. Til dit barn kan du f.eks. få Oister KiDS som giver dig fuld kontrol over dit barns mobilabonnement - så kan du trygt overlade telefonen til dit barn. Det billigste mobilabonnement har Oister også - og det koster kun 19 kr. pr. måned. Det er til dig som har et lavt forbrug, og ikke behøver en taletidspakke. Dermed får du det billigste mobilabonnement på Danmarks bedste mobilnetværk!

Få hurtigt internet over det hele med mobilt bredbånd

Når du skal have nyt internet, sidder du måske og sammenligner internet priser, men det behøver du ikke længere. Oisters bredbånds priser er så lave, at du roligt kan tegne et abonnement på mobilt bredbånd. Med mobilt bredbånd får du ikke kun billigt internet i hjemmet, men også ude i toget, bussen og hvor du ellers befinder dig i landet. Du finder flere forskellige abonnementer afhængigt af, hvor meget data du bruger, så du kan få det helt rigtige mobile bredbånd eller et abonnement, som tillader større forbrug, særligt velegnet til dig, som streamer mange film eller serier online i HD. Billig internet og mobilt bredbånd er synonymt med Oister.

Du får det hele hos Oister

Om du er på udkig efter en ny router eller modem, mobilt bredbånd, iPhone Xs eller en Samsung Galaxy S9, så klik ind hos Oister, hvor du altid får god tilbud og priser. Udover de gode tilbud på smartphone, f.eks. iPhone 8 eller Samsung Galaxy S8, så er dækning også den bedste, da du vil komme til at bruge Danmark bedste 4G og 3G netværk. Det bliver ikke billigere end hos Oister mobil, så hvis du vil have hurtigt internet via mobil bredbånd og et billigt mobilabonnement på samme tid, kan du klare det hele på en gang.

Flere Online Webshops