DukaTALE rabatkode og rabat

duka.dk
4.4 stjerner / 323 har stemt

Rabatkoder dukaTALE Danmark - oktober 2021

0 kr. i oprettelse & Bedst i test - dukaTALE

Vis udsalg

dukaTALE er Bedst i test ifølge Forbrugerrådet Tænk

Vis udsalg

dukaTALE: 10GB, 20GB el. 50GB data: Surf Amok!

Vis udsalg

Billigt mobilabonnement fra 59.- kr hos dukaTALE

Vis udsalg

Børne mobilabonnement til 59 kr. hos dukaTALE

Vis udsalg

Billigste dukaTALE rabatkode og rabatter

dukaTALE rabatkode Rabat Gyldig til
0 kr. i oprettelse & Bedst i test - dukaTALE 0 kr. 01/12/2021
dukaTALE er Bedst i test ifølge Forbrugerrådet Tænk Bedst i test 01/12/2021
dukaTALE: 10GB, 20GB el. 50GB data: Surf Amok! Surf Amok! 01/12/2021
Billigt mobilabonnement fra 59.- kr hos dukaTALE fra 59.- kr 01/12/2021
Børne mobilabonnement til 59 kr. hos dukaTALE 59 kr. 01/12/2021

Black Friday rabat hos DukaTALE

Hos DukaTALE er årets travelse dag Black Friday 2021, hvor der er massevis af gode tilbud, vilde rabatter og rabatkoder at finde. Der vil være rabatkoder og mange penge at spare på et af Danmarks billigste mobil abonnementer

dukaTALE tilbud: 50 GB + 50GB EU + Fri tale for 49 kr./md.

Tilbud: Billigt mobilabonnement for 49 kr. /md
Indeholder: 50 GB + 50GB EU + Fri tale
Gælder: De 3 første måneder
Pris efterfølgende: 149 kr./md

Luk

Vis udsalg

0 kr. for dukaTALE mobilabonnement i 2 måneder

Tilbud: Få et gratis mobilabonnement
Gyldig: I 2 måneder
Bestil: Senest den 8. september
Abonnement: 10, 20 GB, fri tale, fri SMS
Kategori: Gratis mobilabonnement

Luk

Vis udsalg

1 md./0 kr. hos dukaTALE

Rabat DukaTALE giver første måened til 0 kr.
Gyldig Tilbud gælder indtil 9/3 2020

Luk

Vis udsalg

50% DukaTALE rabat i 2 måneder

Rabat DukaTale giver 50% rabat
Gælder I 2 måneder
Tilbud Gyldig indetil 9/2 2020
10GB + Fri tale til 49,50 kr.
Normal Pris: 99 kr.

Luk

Vis udsalg

10% dukTALE rabat hver måned - Black Friday tilbud

Rabat DukaTALE giver 10% rabat på abonnementer
Gyldig T.o.m. 2. december 2019
10% rabat Hver måned af dit abonnement
Priser fra 89 kr. med 10GB data + Fri tale + ingen binding

Luk

Åben rabatkode

Duka - digitale løsninger til dig

Hos Duka specialiserer de sig i, at lave billige IT-løsninger til dig. Hvad enten det er et billigt mobilabonnement, billigt internet eller en ny billig computer, så kan du finde det hos Duka. Du kan desuden også finde billig elektronik. Det kan være du vil have en iPhone 6 på tilbud, en billig HP bærbar eller måske en ny iPad. Duka har gennem årene hjulpet mange mennesker gennem den digitale tidsalder, med den prisvindende kundeservice. Duka's kundeservice er der for dig, og gør dit liv meget enklere, og dermed kan du få tid til netop det, du syntes er sjovere at bruge tiden på.

dukaTALE - billige mobilabonnementer

dukaTALE tilbyder 3 billige mobilabonnementer. dukaTALE har nogle fabelagtige rabatter, som du ikke finder andre steder! Fælles for dem alle er, at de er spækket med data og tale som du frit kan bruge i hele Europa. Du slipper dermed for grimme udlandsregninger, når du eksempelvis bruger din mobil, til at ringe hjem fra ferien - du ringer og SMS'er faktisk gratis, da dette er standard i alle dukaTALE's abonnementer! Foruden at ringe og sende SMS/MMS gratis(!), så får du også minimum 10GB data som du kan frit kan benytte. Disse data kan blandt andet bruges på Facebook, YouTube, høre musik eller eksempelvis læse nyheder. Foruden dette, så har dukaTALE også Danmarks bedste 4G dækning, da de benytter sig af Telias sendemaster, som har Danmarks bedste dækning. Du slipper desuden helt for besværet, med at afmelde dit gamle mobilabonnement, det klarer dukaTALE nemlig for dig! Du skal altså blot vælge dit abonnement hos dukaTALE , og så klarer dukaTALE resten for dig. Ikke nok med dette, så er der ingen bindingsperiode, og intet oprettelsesgebyr! dukaTALE har også vundet flere priser, blandt andet 'Bedst i Test' af forbrugermagasinet Tænk, 'Billigste mobilabonnement med fri tale' af Samliono for blot at nævne nogle få.

Vil du leje eller eje?

Hvis du ikke ønsker at købe en computer, men blot leje den for nogle måneder, er dette også en mulighed. Duka har nemlig en leje mulighed, så du ikke behøver at spendere mange penge på en ny computer, hvis du blot skal bruge den i en begrænset periode. Hvis du vælger denne løsning, kan du desuden hver 3. år udskifte computeren, så den altid følger med den teknologiske tidsalder. På den måde har du altid en computer som "er med på moden".

Kundeservice i verdensklasse

Duka har ikke kun kvalitetsprodukter, de har også en fremragende kundeservice! Der er altid gratis fragt på deres produkter, og de leveres altid så de er klar til brug. Duka står så meget inde for deres produkter, at de endda tilbyder hele 4 ugers tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds med din Duka-løsning indenfor 4 uger, så kan du returnere produktet og få pengene retur! Medlemmer af Ældre Sagen får endda 3 måneder gratis serviceordning inklusive internet uden yderligere beregning, når de køber et Duka-produkt. Duka har tilmed udviklet en app til din iPad, som gør den endnu mere brugervenlig. I appen finder man nemt navigation til forskellige internetsider, samt e-mail moduler som gør det nemmere at navigere og finde rundt i ens e-mails.

Flere Online Webshops

Last Update: 22.10.2021