SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

DukaTALE rabatkode

duka.dk

Rabatkoder dukaTALE Danmark - september 2023

Gratis oprettelse & Bedst i test - dukaTALE

Vis udsalg

dukaTALE er Bedst i test ifølge Forbrugerrådet Tænk

Vis udsalg

dukaTALE: 10GB, 25GB el. 50GB data: Surf Amok!

Vis udsalg

Billigt mobilabonnement fra 59.- kr hos dukaTALE

Vis udsalg

Børne mobilabonnement til 59 kr. hos dukaTALE

Vis udsalg

dukaTALE abonnement fra 59 kr./md

Vis udsalg

99 kr./md for fri tale + 25 GB med dukaTALE

Vis udsalg

dukaTALE 100GB data til 119 kr.

Vis udsalg

Black Friday rabat hos DukaTALE

Hos DukaTALE er årets travelse dag Black Friday 2023, hvor der er massevis af gode tilbud, vilde rabatter og rabatkoder at finde. Der vil være rabatkoder og mange penge at spare på et af Danmarks billigste mobil abonnementer

Du er lige gået glip af disse dukaTALE rabatkoder:

39 kr. dukaTALE rabat: Få 25GB + 25GB EU data for 39 kr./md. 04-09-2023
39 kr. dukaTALE tilbud: Få 40GB + 15GB EU data for 39 kr./md. 04-09-2023
59,50 kr. dukaTALE tilbud: Få 50Gb data for kun 59,50 kr./md. resten af året 21-08-2023
50% dukaTALE tilbud: 50% rabat på 20GB data & fri tale 07-08-2023
59 kr. dukaTALE tilbud: 100GB data for kun 59 kr./md. 04-06-2023

Andre søger også efter

Ja. Har du fundet en rabatkode her på vores side, skal du blot indsætte den i kassen på betalingssiden.
Her på siden holder vi dig altid informeret om de aktuelle rabatkampagner, så du kan spare penge på dit køb.
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Du kan ringe på tlf. 77 34 18 18 eller sende en email til info@duka.dk.
Du kan betale din ordre med flg. betalingskort: Visa, Visa/Dankort, MasterCard og Visa Electron.
Alex

Alex

Editor

4.4 stjerner / 323 har stemt

Duka - digitale løsninger til dig

Hos Duka specialiserer de sig i, at lave billige IT-løsninger til dig. Hvad enten det er et billigt mobilabonnement, billigt internet eller en ny billig computer, så kan du finde det hos Duka. Du kan desuden også finde billig elektronik. Det kan være du vil have en iPhone 6 på tilbud, en billig HP bærbar eller måske en ny iPad. Duka har gennem årene hjulpet mange mennesker gennem den digitale tidsalder, med den prisvindende kundeservice. Duka's kundeservice er der for dig, og gør dit liv meget enklere, og dermed kan du få tid til netop det, du syntes er sjovere at bruge tiden på.

dukaTALE - billige mobilabonnementer

dukaTALE tilbyder 3 billige mobilabonnementer. dukaTALE har nogle fabelagtige rabatter, som du ikke finder andre steder! Fælles for dem alle er, at de er spækket med data og tale som du frit kan bruge i hele Europa. Du slipper dermed for grimme udlandsregninger, når du eksempelvis bruger din mobil, til at ringe hjem fra ferien - du ringer og SMS'er faktisk gratis, da dette er standard i alle dukaTALE's abonnementer! Foruden at ringe og sende SMS/MMS gratis(!), så får du også minimum 10GB data som du kan frit kan benytte. Disse data kan blandt andet bruges på Facebook, YouTube, høre musik eller eksempelvis læse nyheder. Foruden dette, så har dukaTALE også Danmarks bedste 4G dækning, da de benytter sig af Telias sendemaster, som har Danmarks bedste dækning. Du slipper desuden helt for besværet, med at afmelde dit gamle mobilabonnement, det klarer dukaTALE nemlig for dig! Du skal altså blot vælge dit abonnement hos dukaTALE , og så klarer dukaTALE resten for dig. Ikke nok med dette, så er der ingen bindingsperiode, og intet oprettelsesgebyr! dukaTALE har også vundet flere priser, blandt andet 'Bedst i Test' af forbrugermagasinet Tænk, 'Billigste mobilabonnement med fri tale' af Samliono for blot at nævne nogle få.

Vil du leje eller eje?

Hvis du ikke ønsker at købe en computer, men blot leje den for nogle måneder, er dette også en mulighed. Duka har nemlig en leje mulighed, så du ikke behøver at spendere mange penge på en ny computer, hvis du blot skal bruge den i en begrænset periode. Hvis du vælger denne løsning, kan du desuden hver 3. år udskifte computeren, så den altid følger med den teknologiske tidsalder. På den måde har du altid en computer som "er med på moden".

Kundeservice i verdensklasse

Duka har ikke kun kvalitetsprodukter, de har også en fremragende kundeservice! Der er altid gratis fragt på deres produkter, og de leveres altid så de er klar til brug. Duka står så meget inde for deres produkter, at de endda tilbyder hele 4 ugers tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds med din Duka-løsning indenfor 4 uger, så kan du returnere produktet og få pengene retur! Medlemmer af Ældre Sagen får endda 3 måneder gratis serviceordning inklusive internet uden yderligere beregning, når de køber et Duka-produkt. Duka har tilmed udviklet en app til din iPad, som gør den endnu mere brugervenlig. I appen finder man nemt navigation til forskellige internetsider, samt e-mail moduler som gør det nemmere at navigere og finde rundt i ens e-mails.

Flere Online Webshops