SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Telmore rabatkode

telmore.dk

Telmore er en dansk mobiloperatør, der tilbyder billige mobilabonnementer med fri tale, SMS og data. De har også et bredt udvalg af smartphones og tablets til salg.

Rabatkoder Telmore Danmark - december 2023

Spar op til 2259 kr. på mobiltelefoner hos Telmore

Vis udsalg

29 kr /md for Telmore GO mobilabonnement

Vis udsalg

169 kr /md for Telmore Play abonnementer

Vis udsalg

249 kr /md for Telmore mobilt bredbånd

Vis udsalg

Telmore mobil: Få op til 2939 kr. i mobilrabat på Iphones

Vis udsalg

Telmore mobil: Spar op til 2.119 kr. i mobilrabat på Samsung

Vis udsalg

Telmore sammensæt dit eget abonnement og spar op til 37% pr. md.

Vis udsalg

Sådan anvender du en Telmore rabatkode

1) Når du har valgt de varer som du gerne vil købe, skal du tilføje dem til din kurv. Du vil automatisk blive spurgt om du vil fortsætte til betalingssiden når du tilføjer varer til din kurv.

2) Når du er på siden der viser din samlede ordreoversigt og dermed alle de produkter du har tilføjet til din kurv, kan du finde rabatkodefeltet ved at trykke på teksten ”Indtast din rabatkode”, som du finder lige under din ordreoversigt til højre på siden

3) Indtast rabatkoden og tryk på ”Anvend”. Din kode er nu aktiveret og en ny pris vil fremgå af din ordresum.


Telmore_rabatkode.png

Få NETFLIX og HBO Nordic med i dit abonnement

Når du køber et abonnement hos Telmore har du mulighed for at vælge ”Telmore Play”, der giver dig adgang til NETFLIX og HBO Nordic sammen med dit mobil-abonnement. Du kan derfor spare en masse penge på dine film- og TV-serier hvis du vælger et abonnement hos Telmore. Læs mere om dine muligheder for pakker på siden.

5G hastighed

5G hastighed er muligt for smartphones der er 5G-Ready. Der er løbende nye smartphones der lanceres med 5G kompatibilitet, og du vil derfor kunne nyde godt af en lynhurtig hastighed, når du skal anvende data, se film eller downloade dokumenter til din telefon. 5G er altid inkluderet i prisen hvis du køber et ”Telmore-Play” abonnement.

Telmore Black Friday rabatter

På Black Friday vil der være helt utroligt gode rabatter på siden. Du kan derfor være heldig at spare en masse penge på udvalgte abonnementer og sammensætninger af diverse ekstra features. Hold derfor øje med Black Friday, da den vil være spækket med spændende og stærke tilbud.

EU Roaming i 36 lande

Du kan få adgang til data roaming i hele 36 lande i Europa med Telmore. På den måde sikre du at du altid kan tilgå data og forbindelse uanset hvilket af de 36 europæiske lande du rejser til. Datapakkerne bestemmer du selv, og du kan derfor med EU Roaming sikre at du ikke modtager dyre overraskelser når du kommer hjem fra din ferie i udlandet.

Download Telmore Appen

Du kan downloade Telmore Appen helt gratis, og dermed holde styr på din mobilregning, dit forbrug og din dataoversigt via applikationen. Du kan også tanke op via appen, såfremt du har et abonnement hvor der skal tankes op løbende på din abonnements-konto. Applikationen hjælper dig derfor med at holde styr på dit abonnement og dit forbrug af data mv.

Du er lige gået glip af disse Telmore rabatkoder:

80% Telmore rabatkode: Op til 80% rabat på mobiltelefoner og tilbehør hos Telmore Rabatten er allerede fratrukket
80% Telmore rabatkode: Op til 80% rabat på mobiltelefoner og tilbehør hos Telmore Rabatten er allerede fratrukket
80% Telmore rabatkode: Op til 80% rabat på mobiltelefoner og tilbehør hos Telmore Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Èn rabatkode er gyldig pr. ordre. Overhold altid kuponbetingelserne der er anført af os for at modtage rabat.
På denne side finder du altid de nyeste rabatkoder, som du kan anvende til dit køb. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig informeret om de seneste rabatkoder.
Åbningstiderne er Mandag-fredag: 8.30-16.00, Lørdag: 9.00-15.00.
Du kan kontakte kundeservice på: info@telmore.dk, Telefonnummer: 70 21 89 00.
Du kan du betale med: Dankort, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, Diners Club, American Express.
Nina

Nina

Fashionista på budget

4.7 stjerner / 252 har stemt

Telmore er et teleselskab, der tilbyder enkelt, billig og hurtigt mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Her kan du nemlig vælge lige det mobile bredbåndsabonnement, der passer dit internetbehov - hvad enten du har brug for data på farten eller altid gerne vil være streame en masse film og serier derhjemme. Hos Telmore hjælper de dig også med at vælge det bedste mobilabonnement - du kan f.eks prøve en pakke i en måned og afgøre om du har det rigtige abonnement. Telmore tilbyder også Telmore Play, der giver dig ubegrænset adgang til alle de bedste streamingtjenester i en pakke, som endda kan bruges offline. Om du leder efter en ny smartphone, billigt mobilabonnement med fri data og SMS eller gerne vil se HBO Nordic, så kan du finde dét, som du søger. Der er også altid et stort udvalg af skarpe tilbud, så du har en god mulighed for at få en billig Samsung S7 Edge, Huawei P9 Lite eller en iPhone 7 Plus. Mulighederne er mange, og hvis du så samtidig også kan anvende en rabatkode, så er du helt sikkert på rette vej.

Få fri adgang til de fedeste streamingtjenester i én pakke med Telmore Play

TELMORE Play er et helt nyt mobilabonnement, som giver dig adgang til 13 underholdningstjenester inklusiv HBO Nordic, TV2 PLAY og Telmore musik i én pakke - endda til en billig pris. Om du vil se TV på nettet, streame de nyeste film og TV-serier online, læser e-bøger eller lytte til musik, kan du bruge alle 13 tjenester på mobil, tablet, computer og smart-TV - nogle af tjenesterne kan du tilmed bruge offline. Kombinér det med mobiltelefoni, når du er på farten eller med billigt mobilt bredbånd i hjemmet og gå aldrig glip af den bedste underholdning. Hvis du elsker Game of Thrones og alle de andre store TV-serier, så har du brug for Telmore Play. På Mit Telmore er det nemt og overskueligt at holde styr på dine abonnementer. Skynd dig derfor ind og opret Mit Telmore med det samme og se om der ikke skulle være et godt tilbud på en Samsung S7 Edge, Huawei P9 Lite eller en Samsung S6, som du kan bruge. Dit nye og billige mobilabonnement venter på dig.

Telmore har Danmarks bedste og hurtigste mobilnet

Du er automatisk garanteret en hurtig internetforbindelse, når du køber et mobilabonnement. Telmore bruger nemlig TDCs 4G mobilnet, der er målt som Danmarks hurtigste og det betyder at du altid får den bedst mulige mobilforbindelse, uanset hvor du befinder dig. Du er dermed også garanteret en optimal download- og upload hastighed på alle dine tjenester. Hvis du sætte pris på et billigt mobilabonnement med hurtig internetforbindelse, så er et Telmore abonnement lige dig. Få købt et abonnement og konfigurer det præcist som du ønsker.

Stort udvalg af mobiltelefoner, tablets og tilbehør

Hvis du er på udkig efter en mobiltelefon fra Huawei, iPhone 6, Samsung Galaxy, Microsoft Lumia eller en lækker tablet, så finder du et stort udvalg af smartphones og tablets. Hvis du mangler en iPad Air, Samsung Galaxy S6 eller sågar en en trådløs router eller modem, så kan du stole på at finde det billigt hos Telmore.

Levering hos Telmore

Telmore forpligter sig til at levere SIM-kort indenfor 5 hverdage ved oprettelse af nyt nummer og senest 3 hverdage efter et overført nummer er godkendt. Forsendelse af varer sker med Post Danmark. Det tager som regel 2-3 hverdage før du modtager din levering efter bestilling er gennemført. Du får altid tilsendt en ordrebekræftelse til din e-mail adresse efter købet. Om du er på udkig efter et hurtigt og billigt mobilt bredbånd eller mobilabonnement, så klik ind og find det på deres hjemmeside.