SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

CBB Mobil tilbud

cbb.dk

CBB er en dansk mobiltelefonudbyder, der tilbyder billige abonnementer og mobiltelefoner uden binding. Du kan også finde gode tilbud på smartphones og tilbehør hos CBB.

Rabatkoder CBB Mobil Danmark - maj 2024

Billigt CBB Mobilabonnement til 19 kr./md.

Vis udsalg

Brug mobilen i 43 lande med et billigt abonnement fra CBB Mobil

Vis udsalg

40 GB og fri tale hos CBB Mobil for 119 kr./md.

Vis udsalg

CBB Mobiltbredbånd fra 64 kr./md.

Vis udsalg

Internet: 1000 GB data for 249 kr./md hos CBB Mobil

Vis udsalg

CBB Mobil Iphone 15: Intropris fra kun 6.999 kr.

Vis udsalg

CBB Mobil Iphone 15 Plus fra kun 7.999 kr.

Vis udsalg

CBB Mobil Iphone 15 Pro fra kun 8.999 kr.

Vis udsalg

CBB Mobil Iphone 15 Pro Max fra kun 10.499 kr.

Vis udsalg

CBB Mobil Black friday: Fri tale for kun 49 kr. pr. måned

Vis udsalg

Black Friday rabatter hos CBB Mobil

Black Friday er den helt store udsalgsdag hvor du kan finde en masse stærke tilbud og store rabatter på et bredt udvalg af varer. Du vil automatisk modtage information om Black Friday hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Du er lige gået glip af disse CBB Mobil rabatkoder:

40% CBB Mobil rabatkode: Op til 40% rabat på mobilabonnementer og smartphones hos CBB Mobil Rabatten er allerede fratrukket
40% CBB Mobil rabatkode: Op til 40% rabat på mobilabonnementer og smartphones hos CBB Mobil Rabatten er allerede fratrukket
80% CBB Mobil rabatkode: Op til 80% rabat på mobilabonnementer og smartphones hos CBB Mobil Rabatten er allerede fratrukket
80% CBB Mobil rabatkode: Op til 80% rabat på mobilabonnementer og smartphones hos CBB Mobil Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

På denne side finder du altid de nyeste rabatkoder, som du kan anvende til dit køb. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig informeret om de seneste rabatkoder.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.7 stjerner / 247 har stemt

CBB Mobil er et af Danmarks billigeste mobilselskaber. Med CBB Mobil får du et stærkt netværk og ingen binding. De stræber efter at være et kundevenligt mobilselskab, der gør det nemt at være mobilkunde hos dem. På deres hjemmeside kan du købe de nyeste smartphones, de sælger alle de kendte mærker som Apple, HTC, Huawei, LG, Sony, Nokia og Samsung. Derudover tilbyder CBB Mobil også forskellige attraktive talepakker, der passer til dit behov, så du altid kan finde et billigt mobilabonnement, uanset om du vil have meget taletid, meget data eller begge dele. Hos CBB kan du også finde mobilt bredbånd, så du altid kan tage hurtigt internet med dig på farten. CBB Mobil har desuden også modtaget en Loyalty Award for de mest loyale mobilkunder, så du er altid i gode hænder hos dem. Hop ind lige med det samme og find lige vores nyeste CBB Mobil rabatkode eller skarpe CBB Mobil tilbud, så du kan få et billigt mobilabonnement eller en mobiltelefon.

Stort udvalg af mobiltelefoner

Om du leder efter en billig mobiletelefon, vil have en god, billig pris på en iPhone eller noget helt tredje, så kan du altid kigge forbi CBB Mobil, hvor du finder et stort udvalg af forskellige mobiletelefoner og smartphones. Måske kunne du godt tænke dig en ny og billig Samsung S7 Edge, Huawei P8 Lite eller en iPhone 7 Plus, så har CBB Mobil uden tvivl et super godt tilbud, som du kan bruge. Find den smartphone som du hele tiden gerne har ville eje og kombinér dit køb med et billigt mobilabonnement eller find en mobiltelefon uden abonnement - det er helt op til dig. Med en billig mobiletelefon fra CBB kan du spare ekstra kroner, som du kan bruge på noget andet. Du kan købe en lidt ældre model eller en af de helt nye mobiltelefoner afhængigt af, hvad du har brug for og ønsker. Spar eksempelvis penge ved at købe en iPhone 5 eller iPhone 6, en ældre Samsung Galaxy eller Sony Xperia. Skal du have det nyeste, kan du naturligvis og finde dette hos CBB Mobil. Husk også at prøve en CBB Mobil rabatkode eller tilbud lige nu.

Find et billigt mobilabonnement hos CBB Mobil

Der er flere gode grunde til at du skal købe dit næste mobilabonnement hos CBB mobil. Udover at have billige mobilabonnementer, har de samtidig en fantastisk kundeservice - faktisk så god, at de blev stemt til at have Danmarks bedste kundeservice i 2016. Så du kan trygt stole på at du hos CBB Mobil ikke kun finder billige mobiltelefoner og mobilabonnementer, men også altid kan få gode råd og vejledning, hvis du har spørgsmål. Er du eksempelvis i tvivl om, hvorvidt du har brug for en CBB Basis pakke med en super billigt abonnements pris, hvor du mere eller mindre kun betaler for det du bruger, eller om du vil have et abonnement med masser af taletid og data, så ring ind og hør, hvad der er bedst for dig. Du finder flere forskellige mobilabonnementer hos CBB Mobil, så du kan være sikker på, at der findes et godt abonnement til dit behov. Ønsker du et mobilabonnement med musik, streaming af film og TV-serier og data til både Instagram og Facebook, eller skal du blot ringe til vennerne i ny og nå, så finder du et billigt CBB mobilabonnement, som kun bliver endnu billigere med en CBB Mobil rabatkode.

Få hurtigt internet med mobilt bredbånd hos CBB Mobil

Har du brug for en hurtig internetforbindelse på farten og derhjemme, så er mobilt bredbånd fra CBB Mobil noget for dig. Du finder flere forskellige abonnementer for mobilt bredbånd, så hvis du er typen, som downloader og uploader ofte, så kan du benytte mobilt bredbånd med masser af data, mens du også finder mindre data pakker alt efter, hvor meget du har brug for. Du kan dog være sikker på, at der findes et billigt abonnement på mobilt bredbånd hos CBB Mobil. Et CBB Mobil bredbånd bliver selvfølgelig meget billigere at købe ved brug af en CBB Mobil rabatkode.

Ingen binding og gebyrer CBB Mobil

Hos CBB Mobil er der ingen ekstra gebyrer og bindinger, så du kan roligt tegne abonnement hos dem uden at bekymre dig om skjulte gebyrer og uforudsete ekstra omkostninger. Skynd dig derfor ind med det samme og find dit nyeste CBB Mobil mobilabonnement lige nu.

Flere Online Webshops