Vilkår og betingelser

 
Disse vilkår og betingelser styres af www.saleduck.dk og er tilgængelige på desktop, mobil og andre mobile enheder. Saleduck.dk er ejet af Saleduck Asia Sdn Bhd   
  
Hjemmesiden leveres som en service til vores besøgende og kunder. Din brug af hjemmesiden er underlagt disse vilkår. Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du disse vilkår. Vi forbeholder os ret til at opdatere eller ændre disse vilkår når som helst uden forudgående varsel. Derfor opfordrer vi dig til at gennemlæse vilkårene, når du benytter eller er på siden. Hvis du ikke accepterer disse vilkår, bedes du venligst ikke benytte eller være på siden. Din brug af hjemmesiden bekræfter derfor din accept, og du vil som følge, være bundet af disse vilkår.
 
Ved at acceptere disse vilkår og betingelser gennem din brug af hjemmesiden, bekræfter du, at du er 18 år eller ældre. Hvis du er under 18, men mindst 13 år, kan du bruge denne hjemmeside under opsyn af en forældre eller værge, der accepterer at være bundet af disse vilkår og betingelser.
 
Vi er forpligtet til at beskytte de besøgendes privatlivet på hjemmesiden.
 

Artikler

1. Generelt

Saleduck.dk vedligeholdes af Saleduck Asia Sdn Bhd (handelskammer nummer: 1175343-M (Kuala Lumpur, Malaysia) og momsregistreringsnummer:. 000668971008 Adresse: Unit 25-11, Tower A, The Vertical II, 8 Jalan Kerinchi, Bangsar South, 59200 Kuala Lumpur, Malaysia.
 
Saleduck.dk er ikke ansvarlig for eventuelle konsekvenser som følge af brugen af ​​hjemmesiden eller dens tjenester uden for Denmark. Saleduck.dk og dets tjenester er udelukkende beregnet til privat, ikke-kommerciel brug.
 
Saleduck.dk vil søge at sikre, at anmodninger om tjenester og information præsenteres på hjemmesiden er nøjagtige og korrekte. Vi forbeholder os retten til at ændre eller slette data på hjemmesiden eller rabatkoder/tilbud til enhver tid uden forhåndsvarsel.
 

2. Bruger Forpligtelser 

Ved at indsende materiale til os via e-mail eller via Saleduck.dk hjemmesiden, accepterer brugeren, og bekræfter, at; materialet ikke er ulovligt eller på anden måde uegnede til offentliggørelse; før forsendelse af data, har brugeren anvendt rimelige forholdsregler for at finde og fjerne virus og materiale, der kan indeholde destruktive egenskaber; at brugeren ejer materialet eller har ubegrænset ret til at levere den til Saleduck.dk, og at Saleduck.com kan offentliggøre materialet uden beregning og/eller inkludere materialet i en del af området, der er indeholdt deri uden ansvarlighed eller erstatningsansvar; og brugeren ikke gør nogen krav på materialet, der sendes til Saleduck og forpligter sig til at friholde Saleduck for udgifter, der måtte opstå fra foranstaltninger, som den tredje part vil tage dataen sendt fra brugeren.
 

3. Midlertidig suspension og opsigelse 

Saleduck forbeholder sig ret til at suspendere hjemmesiden og dens anvendte tjenester, den mængde tid, enten delvist eller fuldt, hvis hjemmesiden eller dens brug tjenester er i strid med disse vilkår og betingelser.
 

4. Begrænsning af ansvarfraskrivelse 

Siderne og indhold på Saleduck.dk er en service, der tilbydes Saleduck brugerne. Saleduck siderne leveres som "basis". Saleduck garanterer ikke for at hjemmesiden vil være uafbrudt eller fejlfri. Saleduck forbeholder sig ret til at revidere siderne eller tilbagetrække adgangen til dem, til enhver tid. Saleduck er ikke ansvarlig for eventuelle driftsforstyrrelser, eller for nogen direkte, indirekte, specielle, tilfældige eller følgeskader, tabt fortjeneste eller driftsforstyrrelser.
 
Saleduck giver ikke nogen garanti for siders nøjagtighed, tilgængelighed, pålideligheden eller indholdet eller anvendelsen af ​​indholdet af handel eller til et bestemt formål. Branding ansvar vil ikke overstige den danske lovgivning.
 
Salduck garanterer ikke på noget tidspunkt, at hjemmesidens rabatkoder og tilbud er helt nøjagtige. Brugeren skal kontrollere rigtigheden inden eventuelt køb foretaget på den gældende webshops hjemmeside.
 

5. Links til tredjeparters hjemmesider

Saleduck kan indeholde links til hjemmesider, der ejes eller drives af tredjeparts hjemmesider. Ved at linke til sådanne hjemmesider, skal du gennemgå og godkende deres vilkår og betingelser før brug. Tredjeparts hjemmesider er ikke under kontrol af Saleduck.com og Saleduck.dk har mulighed for at påvirke indholdet. Saleduck er ikke ansvarlig for materiale hos tredjeparter.
 

6. Intellektuel ejendomsret

Saleduck siderne indeholder ophavsretligt beskyttet materiale, hvis rettigheder ejes af Saleduck.dk og Saleduck Asia Sdn Bhd Alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt gives heri, forbeholdes. Kopiering af hjemmesidens indhold, overførsel, distribution eller lagring, enten helt eller delvist, i enhver form er forbudt uden forudgående skriftlig tilladelse fra Saleduck.
 

7. Nyhedsbrev tilmelding

Du kan abonnere på vores nyhedsbrev ved at udfylde din e-mail-adresse til nyhedsbrevet abonnement boks, som du kan finde på stedet. Ved at abonnere på vores nyhedsbrev accepterer du at modtage nyhedsbrevet, vi sender. Hvert nyhedsbrev indeholder et link, hvor du kan afmelde nyhedsbrevet. Ydermere, kan du også sende os en e-mail på info@saleduck.com, hvis du ønsker at afmelde dig.
 

8. Force Majeure

Saleduck er ikke ansvarlig for overtrædelsen, obstruktion eller forsinkelse i at opfylde forpligtelserne i disse vilkår og betingelser, hvis årsagen er uden for dets kontrol.

9. Klager

I tilfælde af klage, anbefaler vi dig at kontakte den ansvarlige annoncør. Vi fungerer som formidler, og er ikke ansvarlige for de ydelser/produkter, der tilbydes af annoncøren.
 

Ansvarsfraskrivelse

Denne ansvarsfraskrivelse ledes af Saleduck, og er tilgængelig på desktops og mobil, Saleduck.dk styres af Saleduck.com og er ejet af Saleduck Asia Sdn Bhd. 

Brugen af hjemmesiden er på egen risiko. Saleduck tager intet ansvar for tilgængeligheden, det grafiske, det tekniske, indholdet og måden hjemmesiden fungerer på, hos tredjepartnere, specielt ikke e-handel-udbyderne og deres udbudte eller ikke udbudte produkter, tjenesteydelser, informationer og andet.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader af nogen art som følge af brugen af ​​hjemmesiden, indeholdende ; direkte, indirekte, tilfældige, straffende og følgeskader - selv om vi blev informeret om muligheden for sådanne skader.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kontakt info@saleduck.com.