SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

VVS rabatkode

vvs.dk

Find alt til dit badeværelse og køkken på VVS.dk. Stort udvalg af VVS-udstyr, armaturer og tilbehør. Gør dit hjem mere komfortabelt og funktionelt med kvalitetsprodukter.

Rabatkoder VVS Danmark - juni 2024

Vind 2000 kr. til VVS produkter

Åben rabatkode et Populær 1

Spar min. 10% rabat på VVS til gør-det-selv projekter

Vis udsalg

Værktøj til VVS arbejde fra 49 kr.

Vis udsalg

Få leveret dit VVS gratis når du handler for over 398 kr.

Vis udsalg

Køb billige vvs-artikler til dit køkken

Vis udsalg

VVS rabat: min. 10% på tagrender, køkken og varmesystemer

Vis udsalg

Op til 30% rabat på VVS artikler

Vis udsalg

VVS tilbud og rabatter: altid lave priser og op til 50% rabat

Vis udsalg

Hurtig respons

Kundeservice teamet svarer hurtigt på alle henvendelser for at sikre, at du får den hjælp, du har brug for.

Venlige medarbejdere

VVS.dk's kundeservicemedarbejdere er altid venlige og klar til at hjælpe med ethvert problem.

Ekspertrådgivning

Få kvalificeret rådgivning fra erfarne fagfolk, der kan hjælpe dig med dine VVS-relaterede spørgsmål.

Fleksibel kontaktmulighed

Kontakt kundeservice via telefon, e-mail eller online chat alt efter, hvad der passer dig bedst.

Høj kundetilfredshed

Med en fremragende Trustpilot-bedømmelse, kan du være sikker på god service og tilfredshed.

Du er lige gået glip af disse VVS rabatkoder:

100 kr 100 kr rabatkode til billig vvs produkter kup39
Lars

Hej! Jeg er Lars,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.1 stjerner / 73 har stemt

VVS.dk er en af Danmarks førende forhandlere inden for alt der har med VVS at gøre. VVS.dk er altid en garanti for super billig VVS, uanset om du vil have hjælp til et nyt Duravit toilet, et væghængt toilet eller diverse vvs artikler. Med deres mangeårige ekspertise kan du være helt sikker på at du finder præis det du skal bruge uanset om det er et flot Gustavsberg, Duravit Starck 3 eller et Ifø toilet. Hvis du er typen der foretrækker at ordne dit billige vvs arbejde selv, så kan VVS.dk heldigvis også hjælpe dig her. Du finder alverdens billige vvs artikler, væktøj, el artikler og alt andet du skal bruge for at dit badeværelse, køkken og alle andre steder i huset har det så godt som overhovedet muligt. Hvis du gerne vil have så billig vvs som muligt så husk altid at holde øje med Saleduck, hvor du kan finde masser af gode tilbud på billig vvs, Duravit toiletter, vvs artikler og meget mere. Måske finder du endda en lækker VVS.dk rabatkode du kan bruge.

Ordn dit badeværelse

Hvis du mangler en ny billig vandhane til håndvasken, et nyt badekar, håndvask eller måske et spritnyt Duravit, Gustavsberg Nordic eller Ifø toilet, så er VVS. det helt rette sted at besøge. VVS.dk har et af Danmarks allerstørste udbud af vvs artikler som du selv kan installere. Alt hvad du overhovedet kan forestille dig du skal bruge til dit badeværelse finder du her hos VVS.dk til super billige priser, uanset om du leder en regnvandsfaskine, væghængt toilet, brusesystemer eller noget helt fjerde.

Find alt du skal bruge til køkkenet

Går du og mangler nogle vvs artikler til køkkenet, så det hele kan køre helt præcist som det skal, så er det VVS.dk du skal besøge. Her finder du et stort udvalg af billige køkkenvaske, køkkenarmaturer, afløbsslanger og meget mere, så alt kan fungere præcis som de skal i dit køkken.

Få hjælp til afløb og kloak

Har du problemer eller mangler du reservedele til dine afløb, så finder du heldigvis et kæmpe udvalg af af billige vvs artikler der kan hjælpe dig med dette. Du finder nemlig billige rør til din kloak, regnvandsfaskine, drænpumper og utallige andre produkter der kan hjælpe dig med dine afløb og kloakproblemer.

Masser af reservedele

Mangler dit Gustavsberg Nordic, Ifø eller Duravit toilet en reservedel, så finder du heldigvis masser af reservedele, så du ikke behøver at købe et helt nyt toilet. På den måde giver VVS.dk deres kunder en fantastisk service med deres billige vvs artikler, så du ikke behøver punge unødvendigt ud.

Find en lokal vvs-installatør på VVS

Udover at kunne finde billigt VVS hos VVS.dk, så kan du også finde en lokal og billig vvs-installatør. Har du købt et nyt badekar eller andet til huset, men ikke har den fjerneste idé om hvordan du installerer det, så kan du finde en vvs-installatør på VVS.dk. Ved at finde en billig vvs-installatør hos VVS.dk, så får du muligheden for at kunne få installeret et ifø toilet, ** Juvel køkkenvask** eller Gustavsberg toilet.

Masser af tilbud og rabatkoder hos Saleduck

Hos Saleduck finder du altid de bedste tilbud og rabatkoder på billige VVS artikler, så du kan være sikker på at spare så mange penge så muligt næste gang du skal ordne noget i dit hjem. Du finder højst sandsynligt også en brugbar rabatkode til VVS.dk du kan bruge næste gang du skal købe vvs artikler. Der er altid gode muligheder for at få en billig Grundfos cirkulationspumpe, en Nilan Comfort 300 eller et Ifø badekar.

Billig fragt

Hos VVS.dk bestemmes fragtprisen efter størrelsen og vægten på din pakke, så du ikke bliver snydt til at betale overpris. Du kan derfor trygt gå ind og fylde din kurv op med en billig Nilan Comfort 300, en Grundfos cirkulationspumpe, Ifø badekar eller en af de andre utallige VVS artikler de har hos VVS.dk.

Flere Online Webshops