SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Antibite rabatkode

antibite.dk

Antibite er en specialiseret hjemmeside, der tilbyder bideskiner til tænderne, hvilket giver brugerne en effektiv løsning til beskyttelse mod natlig tandpres og tandklemning.

Rabatkoder Antibite Danmark - juni 2024

10% rabatkode til bideskinner fra Antibite - Gør kæben en tjeneste

Åben rabatkode vet Populær 1

10% Antibite rabatkode

Åben rabatkode A10

Over 50% rabat på bideskinner fra Antibite

Vis udsalg

Gratis fragt på dit køb Antibite bideskinne!

Vis udsalg

Køb en billig Antibite bideskinne til 249 kr. hos Antibite

Vis udsalg

395 kr. for 3 stk. Antibite bideskinne

Vis udsalg

Antibite bideskinner fra kun 249 kr.

Vis udsalg

4 stk. Antibite bideskinner for 495 kr.

Vis udsalg

Sådan bruges Antibite rabatkoden

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter Antibite

  2. Vælg den rabatkode, som passer bedst for dig – Husk at læse betingelserne ud for rabatkoden

  3. Klik nu på ”Få rabatkode”

Nu dukker der et nyt billede op: 

  1. Klik på ”Kopier”

  2. Klik nu på det gule felt ”Brug rabatkode på Antibite”

Du vil blive ført direkte over til Antibite’s hjemmeside 

Er dine tænder ømme om morgen – finder du måske løsningen her. Prøv denne bideskinne og slip måske for hovedpine og ømme tænder – det er værd et forsøg! 

Når du er færdig med at handle: 

Sådan bruger du en Anitbite rabatkode

  1. Klik på ”Indkøbskurv” (findes øverst til højre på siden)

  2. Lige under dine varer finder du feltet ”Har du en værdikode”, som du klikker på

  3. Højreklik og indsæt den rabatkode du kopierede på Saleduck

  4. Klik på ”Anvend Værdikode”

Du vil nu se, at den rabat som du valgte, bliver fratrukket din ordre

Færdiggør din bestilling

Nu venter du bare på at dine varer kommer og så er det om at gå i gang med at aflaste dine tænder om natten – Held og lykke med resultatet.

 

Fri levering over 395 kr

Du får altid gratis levering på dine produkter når du køber for mere end 395 kr i samlet ordrestørrelse og dine varer vil herefter blive sendt til en pakkeshop du selv vælger. Køber du for mindre end 395 kr vil leveringen koste 29 kr for forsendelse til en pakkeshop eller til din privatadresse. Leveringstiden er 1-2 hverdage når du afgiver din ordre på en hverdag.

En af Danmarks mest solgte bideskinner

Du finder her en af Danmarks mest solgte bideskinner, der beskytter dine tænder når du sover. Produkterne er både godkendt og anbefalet af tandlæger, da ca. 5% af Danmarks befolkning skærer tænder når de sover. Dette slider kraftigt på din tandemalje, og du kan derfor undgå dette ved at anvende en tandskinne.

Black Friday

På Black Friday vil der være helt utroligt gode rabatter på siden på udvalgte produkter. Du kan derfor være heldig at spare en masse penge på udvalgte produkter på siden. Hold derfor øje med Black Friday, da den vil være spækket med spændende og stærke tilbud. Du kan også tilmelde dig nyhedsmailen så du ikke går glip af informationer om kampagner og tilbud.

Nyhedsbrevet

Der er en masse spændende nyheder og nye produkter, som løbende kommer på siden. Derudover er der hele tiden faste tilbud og rabatter, som du aldrig vil gå glip af hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet. Derudover vil det også være gennem nyhedsbrevet at du modtager informationer om aktive rabatkoder du kan anvende når du handler på siden, og som kan gøre dit køb endnu billigere.

MobilePay

Du kan udover at betale med diverse kredit- og debetkort også betale med MobilePay. MobilePay er enkelt og nemt, og har du allerede MobilePay applikationen på din smartphone, så kan du med et enkelt klik betale for din ordre. Du slipper derfor for at skulle indtaste kortoplysninger mv. MobilePay gør din betaling endnu hurtigere og nemmere.

Du er lige gået glip af disse Antibite rabatkoder:

40% Antibite rabatkode: Op til 40% rabat hos Antibite på Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
40% Antibite rabatkode: Op til 40% rabat hos Antibite på Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket
15% Antibite rabatkode: Spar 15% på næste ordre i Januar JA15FE
15% Antibite rabatkode: Spar 15% KP88PA
15% Antibite rabatkode: Spar 15% resten af 2023 NYEVANER15

Andre søger også efter

Rabatkoder kan ikke kombineres. Tilbydes flere rabatkoder skal du holde øje med betingelserne, så du vælger dén rabatkode, som giver dig den højeste rabat.
Nogle rabatkoder kræver en mindstebestillingsværdi. Hvis dette er tilfældet, står det i kuponbetingelserne.
Du kan kontakte Antibite kundeservice på: Email: info@nixons.dk, Telefon: 21 93 01 19.
Åbningstiderne er Hverdage: 10-18.
Hos Antibite kan du betale med: MobilePay, Dankort, VISA, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, Maestro.
Nina

Hej! Jeg er Nina,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.4 stjerner / 68 har stemt

Antibite.dk er en af Danmarks førende forhandlere af bideskinner til yderst billige priser. I stedet for at tage til tandlægen fordi du skærer tænder, så kan du spare utroligt mange penge på blot at købe én eller flere bideskinner gennem Antibite i stedet, da det hurtigt kan løbe op i flere tusinde kroner at få en bideskinne gennem en tandlæge. Ofte har en billig bideskinne fra Antibite den helt samme effekt som den fra tandlægen, så der er tonsvis af gode grunde til hvorfor du skal vælge Antibite. For at gøre dit køb endnu billigere, så kan du også nemt bruge en Antibite rabatkode her fra Saleduck.

Hvorfor skal jeg vælge Antibite?

Udover at du kan spare flere tusinde kroner på en bideskinne hvis du vælger at købe en fra Antibite, i forhold til en almindelig tandlæge, så er det ikke bare et billigt alternativ du dårlig kvalitet som du får. En Antibite bideskinne er fremstillet af EVA-plast, som er CE-godkendt og er helt fri for BPA. Antibite har så stor tillid til deres eget produkt, at de har tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med din bideskinne, så får du simpelthen bare pengene tilbage. Udover at beskytte dine tænder når du sover, så kan en Antibite bideskinne også hjælpe på eventuelle problemer, såsom spændinger i nakke og kæbe, og hovedpine, som måtte opstå på grund af du skærer tænder. En billig bideskinne fra Antibite har en holdbarhed på ca. 6 måneder, så du får masser af valuta for pengene.

Undgå tandskader, køb en Antibite bideskinne i dag

Det kan ofte være svært at vide hvad koster en bideskinne, eftersom at tandlægerne har forskellige priser - hvilket ofte ender ud i en stor regning. Dette vil de dog lave om på hos Antibite, hvor du nemt og hurtigt kan købe en billig bideskinne. Har du problemer med at undgå at skære tænder om natten eller leder du en hård bideskinne, så tag et kig på Antibite i dag. Hvis du vil spare flere penge på en bideskinne, så benyt dig af vores gode Antibite tilbud, som gør at du nemt kan få en bideskinne billig og hurtigt. Du kan endda være heldig at finde en Antibite rabatkode, hvilket også betyder at du kan spare rigtig mange penge på en bideskinne som virker ligesådan som dem du får lavet hos en tandlænge - her undgår du bare at betalle i dyre domme for en bideskinne.

Spar penge ved mængdekøb

Ikke nok med at en bideskinne fra Antibite er super billig til at starte med, så gør de det også lukrativt for dig som kunde at købe flere på en gang, da der er mange penge du kan spare sådan. Faktisk sparer du 50% rabat af den originale pris, hvis du køber 4 bideskinner på en gang + du får også fri fragt oven i. Da hver bideskinne fra Antibite har en levetid på ca 6 måneder, så får du altså et forbrug af billige bideskinner, som kan holde op til 2 år, for under 500 kr. Du kan vælge fire forskellige pakker at købe, når du handler hos Antibite. Pakkerne indeholder fra 1, til 4 bideskinner, så du kan helt styre hvor mange du vil købe på en gang, men rabatten bliver selvfølgelig større og større, jo flere du vælger at købe på samme tid.

Glem ikke at bruge en Antibite rabatkode fra Saleduck

Her på Saleduck vil vi gerne hjælpe dig med at gøre dit køb af billige bideskinner, så billigt som vi kan gøre. Derfor finder du altid de nyeste tilbud og Antibite rabatkoder her, så din nye bideskinne ikke koster dig en formue. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid får de nyeste tilbud, udsalg og rabatkoder direkte i din mail.

Få fri fragt på din ordre

Hvis du køber pakken med 3 bideskinner eller 4 bideskinner, så får du automatisk gratis levering på dit køb. Køber du mindre end det, så koster din levering stadig kun 29 kr.

Flere Online Webshops