SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Timarco rabatkode

timarco.com/dk

Find et stort udvalg af undertøj, badetøj og sportstøj på Timarco. Uanset om du er på udkig efter bh'er, trusser, bikinier eller træningstøj, har de alt hvad du behøver til enhver lejlighed. Shop online og få levering direkte til din dør.

Rabatkoder Timarco Danmark - juni 2024

25% rabat på Triumph undertøj hos Timarco

Vis udsalg

Op til 30% rabat på Birkenstock hos timarco

Vis udsalg

20% rabat på BH'er til kvinder med stor barm hos timarco

Vis udsalg

timarco outlet: spar op til 50% rabat

Vis udsalg

JBS undertøj fra kun 60 kr. hos timarco

Vis udsalg

Billigt sloggi undertøj fra 59,50 kr. hos timarco

Vis udsalg

Op til 50% rabat på amme bh'er hos timarco

Vis udsalg

 

Sådan bruges Timarco rabatkoden

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter Timarco

  2. Vælg den rabatkode, som passer bedst for dig – Husk at læse betingelserne ud for rabatkoden

  3. Klik nu på ”Få rabatkode”

Nu dukker der et nyt billede op: 

  1. Klik på ”Kopier”

  2. Klik nu på det gule felt ”Brug rabatkode på Timarco”

Du vil blive ført direkte over til Timarco’s hjemmeside 

Selvfølgelig skal du også være lækker inderst inde – Find designer undertøj på Timarco, som fører de fleste store brands! – Og så med rabat! 

Når du er færdig med at handle: 

Sådan bruger man en rabatkode Timarco

  1. Klik på ”Indkøbskurv” (findes øverst til højre på siden)

  2. Klik på ”Til Kassen”

  3. Lige under dine varer finder du feltet ”Værdicheck/Kampagnekode”, som du klikker på

  4. Højreklik nu under ”Kampagnekode” og indsæt den rabatkode du kopierede på Saleduck

  5. Klik på ”Aktiver”

Du vil nu se, at den rabat som du valgte, bliver fratrukket din ordre

Færdiggør din bestilling

Så venter du bare på at dine varer ankommer og så er du både lækker inderst inde og udenpå.

 

Gratis levering over 185 kr

Når du køber varer hos Timarco.com modtager du altid gratis og fri levering af din ordre så længe du sørger for at købe for mere end 185 kr i samlet ordresum. Leveringen er normalt 3-10 hverdage og vælger du at købe for mindre end 185kr vil din levering kun koste 25kr.

Nyhedsbrev

Du kan helt gratis tilmelde dig nyhedsbrevet fra siden og modtage relevante tilbud og nyheder om nye produkter og kampagner. Der er gode besparelser at hente når du er opdateret på hvornår diverse tilbud finder sted. Du kan til enhver tid vælge at afmelde dig igen, hvis du ønsker det.

60 dages returret

Du får fuld returret indenfor 60 dage fra du har modtaget din ordre. Du får betalt det fulde beløb tilbage til din konto, det gælder dog ikke undertøj der af hygiejniske årsager ikke byttes eller tages retur hvis emballagen er brudt. Tilbagebetalingen sker indenfor 14 dage fra ordren er kommet retur.

Black Friday

Dette er den helt store udsalgsdag hvor du kan finde de absolut bedste priser på premium brands og andre udvalgte mærker for både undertøj og meget mere på siden. Du finder op til 40% rabat på undertøj, nattøj og sportstøj, så hold øje med dagen og gør dig et kup.

Klarna

Du kan vælge at betale for dine varer med Klarna. Det er en fleksibel betalingsmetode, der deler din betaling op i flere dele og du betaler dermed for hele beløbet over flere gange. På den måde får du længere tid at betale i, og mere luft i økonomien og dit rådighedsbeløb.

Du er lige gået glip af disse Timarco rabatkoder:

40% Timarco rabatkode: Spar op til 40% på undertøj og lingeri hos Timarco Rabatten er allerede fratrukket
40% Timarco rabatkode: Spar op til 40% på undertøj og lingeri hos Timarco Rabatten er allerede fratrukket
80% Timarco rabatkode: Spar op til 80% på undertøj og lingeri hos Timarco Rabatten er allerede fratrukket
80% Timarco rabatkode: Spar op til 80% på undertøj og lingeri hos Timarco Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Det er ikke muligt at anvende flere rabatkoder på et køb.
Nogle rabatkoder kræver en mindstebestillingsværdi. Hvis dette er tilfældet, står det i kuponbetingelserne.
Kundeservice kan kontakte på mail: support@timarco.dk.
Visa, MasterCard, Dankort eller via bankoverførsel.
Der tilbydes standard levering til døren og pakkeboks og express levering til døren.
Du har altid 60 dages fuld returret hos Timarco.
Nina

Hej! Jeg er Nina,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.4 stjerner / 396 har stemt

Timarco har et af de største udvalg af mærkeundertøj på nettet. I deres brede sortiment finder du undertøj til damer og herrer med kendte mærker som Calvin Klein, Björn Borg, Burlington, Casall, Chantelle, Craft, DKNY, Falke, JBS, Scholl, Sloggi, Triumph og mange flere. Hvad enten du leder efter en ny BH,lange underbukser eller sportsundertøj, så finder du det med garanti hos Timarco. Besøg Timarco.com og gå på opdagelse i deres store udvalg!

Alle de bedste undertøjsmærker

Da Timarco har Danmarks største udvalg af undertøj på nettet, så giver det selvfølgelig god mening at de også har et enormt udvalg af de bedste undertøjsmærker. Her finder du undertøjsmærker som Calvin Klein, Bjørn Borg, Sloggi og Triumph, samt utroligt mange flere. Så hvis du har et yndlingsmærker når det kommer trusser, hofteholder eller BH, så kan du være ganske sikker på at Timarco har det mærke du leder efter.

Billige BH'er i alle størrelser

Det er yderst vigtigt for kvinder at have den helt rigtige BH, både når det kommer til størrelse og pasform, da du ellers kan gå hen og få rygproblemer. Heldigvis er det absolut intet problem at finde den helt rigtige BH hos Timarco. Her finder du over 700 forskellige BH'er, fra alle de velkendte mærker og til alle formål. Så vil du have en Bjørn Borg sports BH, en Calvin Klein Bh eller en sexet BH fra Triumph, så har Timarco alt du skal bruge.

Enormt udvalg af trusser og underbukser

Hos Timarco finder du alverdens forskellige trusser og underbukser til både mænd og kvinder i alle former og mærker. Bare når det kommer til trusser, så finder du over 1600 forskellige modeller fra brands som Sloggi, Triumph, Bjørn Borg og Calvin Klein. Nogle af de forskellige former for undertøj du finder her er blandt andet sexet lingerie, underbukser, shapewear, hofteholdere og meget mere.

Billige bikinier og badetøj

Skal du på ferie eller bare nyde det gode sommervejr i Danmark, så er det essentielt at du har noget godt badetøj eller en flot bikini. Hos Timarco kan du finde over 600 forskellige bikinier og badebukser, badedragte og mere. Så se om du ikke kan finde lige præcis den Damella badedragt, Calvin Klein bikini, Bjørn Borg badebukser eller et af de mange andre brands, du gerne vil have.

Masser af billigt tøj

Selvom Timarco primært er kendt for deres store udvalg af billige trusser, Bh'er, nattøj og lingerie, så har de også et lækkert udvalg af billigt tøj, såsom t-shirts, kjoler og trøjer. Du kan blandt andet købe en af deres fantastiske Calvin Klein t-shirts, Sloggi toppe og mange andre stykker tøj.

Altid gode tilbud

Hos Timarco har de altid knivskarpe tilbud på billige BH'er, trusser, lingerie, natkjoler og mange andre spændende produkter. Hold altid øje med hjemmesiden for at se om der kommer nye kampagner eller lignende.

Rabatkoder og tilbud

Vil du gerne have de bedste Timarco rabatkoder, så er det her hos Saleduck du skal finde dem, da vi har alle de bedste tilbud og rabatkoder i Danmark.

Gratis levering Timarco

Hos Timarco får du gratis levering på hele deres sortiment.

Flere Online Webshops