SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

HelloFresh rabatkode

hellofresh.dk

Få madlavning til at være sjovt og nemt med HelloFresh. Vælg dine yndlingsretter, få alle ingredienser leveret lige til døren og nyd velsmagende måltider derhjemme.

Rabatkoder HelloFresh Danmark - juni 2024

HelloFresh rabatkode: Spar op til 1.199 kr. på 5 kasser

Åben rabatkode 199 Populær 1

HelloFresh rabatkode: Spar 855 kr. på de første 4 måltider

Åben rabatkode 855

HelloFresh rabatkode: Få 35% HelloFresh studierabat

Åben rabatkode ans

HelloFresh rabatkode: Få 16 Gratis måltider som ny kunde

Åben rabatkode EJV

Hellofresh rabatkode Gratis fragt med kode

Åben rabatkode 725

Middag på under 30 minutter til 46,67 kr pr. potion fra HelloFresh

Vis udsalg

HelloFresh familievenlig måltidskasse til 32,08 kr. pr. person

Vis udsalg

HelloFresh pris fra 43,50 kr. per portion

Vis udsalg

Vegetarisk HelloFresh måltidskasse fra 30,45 kr.

Vis udsalg

Spar 30% på dine 2 første HelloFresh måltidskasser

Vis udsalg

HelloFresh menu: Se ugens opskrifter og bestil 3 måltider for kun 301 kr. for 2 personer

Vis udsalg

HelloFresh tilbud: Spar 765 kr. på dine første 4 måltidskasser

Vis udsalg

HelloFresh tilbud: Spar op til 1.199 kr. på 5 kasser

Vis udsalg

Friske råvarer fra lokale leverandører

Hos HelloFresh anvendes der lokal leverandører, og eksempelvis er deres kødvarer fra danske landbrug. Alle fisk er endten MSC eller ASC-certificerede og dine grøntsager er ikke blevet transporteret flere tusinde kilometer. Derfor bliver der kun anvendt råvarer i sæson, og dermed oplever du ligeldes skiftende smage og tendenser afhængigt af årstiden. Dette giver dig sund, varieret og bæredytgig kost.

Hello Fresh Appen

Hold styr på dine leveringer ved hånden, download deres applikation i endten Android eller iOS styresystemet, og du kan ændre, rette og tilføje til dine bestillinger via applikationen. Du kan derfor også løbende holde øje med fremtidige bestillinger eller foretage nye bestillinger direkte fra din smartphone. Appen gør det nemmere for dig løbende at holde øje med hvad der er på vej til din hoveddør, og hvilke muligheder du har for din næste levering.

Bæredygtighed

HelloFresh er verdens første CO2-neutrale måltidskassevirksomhed. Virksomheden investerer i grønne initiativer gennem deres partnerskab med Planetly. Derudover er konceptet et forsøg på at mindske madspil da måltidskasserne er portionsbestemt, og dine madvarer er endvidere emballeret i bæredygtig emballage. Dine varer har færre operationelle led fra landbrug til din tallerken, hvilket ligeldes reducerer mængden af CO2-udslip for dine varer.

Levering

Du bestiller dine måltidkasser online, og du kan sammensætte dem helt som du vil ud fra det tilgængelige sortiment af råvarer. Derudover kan du vælge specifikke leveringsdage, alt efter hvad der passer dig og din hverdag. Du kan vælge endten at købe måltidskasser enkeltvis eller vælge at få leverencer på uge- og eller månedsbasis. Du vælger helt selv hvornår og hvor meget.

Black Friday

Black Friday vil byde på ekstra store rabatter, og du kan på denne dag få tilbud om helt eksklusive priser for dine måltidskasser. Du kan derfor vælge at prøve kræfter med HelloFresh nu hvor chancen byder sig med nogle helt specielle tilbud. Hold øje med rabatkoderne, som løbende er tilgængelige og som giver dig fordelagtige rabatter på dine varekøb.

Du er lige gået glip af disse HelloFresh rabatkoder:

40% HelloFresh rabatkode: Op til 40% rabat på HelloFresh måltidskasser - Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
40% HelloFresh rabatkode: Op til 40% rabat på HelloFresh måltidskasser - Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket
gratis HelloFresh rabatkode: Få 20 gratis måltider VV-86HGC
gratis HelloFresh rabatkode: Få 17 gratis måltider RS-1BP57
gratis HelloFresh rabatkode: Få 17 gratis måltider QR-CDY7J

Andre søger også efter

Her på Saleduck siden informerer vi jævnligt om aktuelle rabatkampagner, tilbud og rabatkoder, som du kan indløse, når du handler online for at opnå rabat på køb.
Du kan anvende én rabatkode per ordre. Rabatkoder kan ikke kombineres.
Du kan chatte med HalloFresh på deres hjemmeside eller ringe til dem på telefon: +45 92 45 29 77.
Nej, du kan opsige dit abonnement når som helst.
HelloFresh levere rundt omkring i hele Danmark. derfor kan du altid trygt bestille en måltidskasse, ligegyldigt hvilket område du bor i.
Jonas

Hej! Jeg er Jonas,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.0 stjerner / 60 har stemt

Sunde måltider leveret direkte til din dør

HelloFresh er for dig der gerne vil spare tid på madlavningen, men samtidigt ønsker frisk og sund kost. Du kan vælge imellem 12 opskrifter eller måltidspakker fra 43,50kr per måltid. Du kan derfor selv vælge dine måltider på siden, sammensætte den perfekte måltidskasse, vælge iblandt fleksible leveringstidspunkter og få dine varer leveret direkte til døren. Du kan selv vælge hvor mange dage om ugen du ønsker at modtage måltidskasser, og du kan frit vælge imellem et bredt udvalg af sammensætninger. Kasserne leveres til din hoveddør, og du sparer derfor tid på selv at skulle på indkøb, finde opskrifter osv. Du modtager dine madvarer, samt opskrifter og det eneste du skal gøre er, at hygge dig med madlavningen af dine friske og sunde madvarer fra HelloFresh. Hold øje med tilbuddende på denne side, hvor du kan være heldig at få en Hellofresh gratis kasse når der fra tid til anden er kampagner.

Alle har ret til kvalitet og viden om madlavning

Visionen fra de to iværksættere og ejere var at tilbyde kunder friske og kvalitetsbevidste råvarer, sammen med opskrifter der lærer kunderne at udvikle deres madlavning og deres kundskaber i køkkenet. Konceptet var at opskrifterne skulle være sunde, nemme og smagfulde. I dag har virksomheden mere end 4 millioner faste kunder fordelt på 14 lande globalt set. Det er den førende virksomhed indenfor måltidskasser leveret til døren. Du kan både vælge at oprette et abonnement, så du ikke skal foretage bestillinger hver eneste gang du ønsker en leverance af madvarer, og du binder dig ikke til noget såfremt du benytter abonnementsløsningen. Du kan også vælge manuelt at bestille dine ordrer, når du ønsker levering af nye måltidskasser, gang for gang.

Bedre planlægning og mindre madspild

Du hjælper ikke blot dig selv, men også miljøet når du anvender HelloFresh. Alle måltidskasser er nøje doseret til præcis det antal personer du angiver for hver levering. Derfor undgår du madspild, og du kan være sikker på du løbende har de ingredienser du skal bruge til din madlavning i hjemmet i den helt rette mængde. Du kan derfor spare en masse tid på indkøb af madvarer og samtidigt være med til, at hjælpe miljøet mod en reducering af madspild.

Flere Online Webshops