SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Motatos rabatkode

motatos.dk

Rabatkoder Motatos Danmark - september 2023

Motatos rabatkode: Spar 15% ved køb over 349 kr.

Åben rabatkode BEE Populær 1

10% Motatos rabatkode

Åben rabatkode et

Motatos DK: Gratis gave rabatkode Motatos

Åben rabatkode dre

Rabatkode Motatos fri fragt ved køb over 499 kr.

Åben rabatkode g!

Op til 74% rabat på Motatos Beauty Sale

Vis udsalg

Motatos rabat: op til 70% på madvarer

Vis udsalg

Motatos fri fragt på køb over 250 kr

Vis udsalg

Spar op til 80% hos Motatos.dk

Vis udsalg

Motatos Danmark: Spar op til 87% på bestsellere

Vis udsalg

Matsmart Motatos: Spar 20%

Vis udsalg

Motatos levering

Hos Motatos får du altid gratis levering når du køber for mere end 399 kr i samlet ordresum. Din ordre vil blive leveret med bud til endten den nærmeste pakkeshop, eller direkte til din hoveddør. Du kan selv vælge hvilken type levering du ønsker på betalingssiden inden du gennemfører en ordre.

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og få tilsendt spændende nyheder om nye varer og udsalgskampagner fra Motatos. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet vil du modtage 10% rabat på dit næste bestilling. Derudover vil du løbende modtage information om aktuelle rabatkoder, som du kan anvende på siden og gøre dine køb endnu billigere.

Hjælp verden med at mindske madspild

Som kunde hos Motatos hjælper du med at sætte et positivt aftryk på klimaet. Du hjælper med at mindske madspild, da Motatos koncept bygger på at udbyde madvare med en kortere holdbarhedsdato, hvilket giver dem muligheden for at sælge varerne super billigt til dig som kunde. Du hjælper derfor i kampen mod madspild og du sparer samtidigt en masse penge på dine dagligvarekøb.

Klarna

Med Klarna kan du vælge en mere fleksibel betaling ved at få delt din betaling op i flere delbetalinger. Du har derfor længere tid til at betale for din ordre, og du skal derudover ikke betale for renter eller gebyrer med denne løsning fra Klarna.

Black Friday tilbud Motatos

Black Friday er dagen hvor du kan finde nogle helt særlige tilbud hos Motatos. Det er en dag spækket med super gode tilbud, hvor udvalgte varer er ekstra nedsat og du kan gøre dig noget af et kup. Hold derfor øje med din indbakke hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet og du vil modtage information om både Black Friday og aktuelle rabatkoder.

Du er lige gået glip af disse Motatos rabatkoder:

70% Op til 70% på Mexi produkter hos Motatos 23-01-2022
80% Op til 80% rabat på storpak hos Motatos 31-01-2022
90% Op til 90% Motatos Black Friday rabat 28-11-2022
80% Op til 80% Singles Day rabat på Motatos varer 14-11-2022
199 kr Motatos tilbud: få et gratis produkt ved køb over 199 kr 09-05-2022

Andre søger også efter

Ja. Har du fundet en rabatkode her på vores side, skal du blot indsætte den i kassen på betalingssiden.
Her på siden stræber vi efter altid efter at holde dig opdateret med de seneste rabatkampagner og rabatkoder.
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Du kan betale din ordre med flg. betalingskort: Visa, Visa/Dankort, MasterCard og Visa Electron.
For køb over 350 kr får du fri fragt og levering lige til døren
Du kan ringe til kundeservice på tlf nummer +45 89 88 82 28
Alex

Alex

Editor

4.0 stjerner / 80 har stemt

Bæredygtighed of madspild i fokus

Hos Motatos kan du finde et hav af madvarer, snacks, drikkevarer, rengøringsartikler, økologiske varer, kolonialvarer og meget mere. Der er altid billige priser på siden, og du finder en masse billige tilbud hvor du kan spare en masse penge på en masse dagligvarer. Siden er nem at navigere i, og det er super nemt for dig, som kunde at finde relevante varer til gode priser. Motatos er et nyt koncept for dig, der ønsker at hjælpe verden mod et mere bæredygtigt forbrugsmønster, hvor fokus ligger på at reducere madspild. Derfor vil du på siden kunne finde varer der eksempelvis har kort "bedst før" dato, varer hvor emballagen er mindre beskadiget eller hvor der er trykfejl på labels mv. Dog forsikres du om, at varerne er i orden og derfor ikke fejler noget. Normalt i et supermarked vil der eksempelvis på nogle varer være en lang resterende periode på holdbarhedsdatoen. Varerne du finder på siden, har derfor ikke lige så lang en holdbarhedsdato, som i dit lokale supermarked hvilket er årsagen til at varerne kan udbydes så billigt, som de kan på siden.

Tilbud direkte til din hoveddør

Du kan få dine varer leveret direkte til din hoveddør, eller til et leveringspunkt eller en pakkeshop, således at du kan vælge selv at afhente din pakke. Når du køber varerne online, bliver de pakket direkte fra lageret, og der er derfor ikke nogen fysisk butik, som du kan besøge. Dog kan du altid være sikker på at dine varer bliver pakket hurtigt og effektivt og afsendt til levering. Tilbuddene på siden viser en normalpris og en nupris. Normalprisen er sat ud fra hvad det samme eller tilsvarene produkt ville koste i en mellemstor dansk fødevarebutik.

Hjælp verden med at forhindre madspild

Du finder et bredt udvalg af varer der for dig, som forbruger og kunde er billigere end andre butikker. Årsagen til dette er enkel, du køber varer der har en kortere holdbarhedsdato end den ville have i din normale dagligvarebutik. Ofte behøver vi ikke lange holdbarhedsdatoer, såfremt vi planlægger vores indkøb og forbruger varen i dagene efter leveringen har fundet sted. Derfor kan du, som kunde både spare en masse penge på dit madforbrug om måneden, være med til at hjælpe verden blive mere bæredygtig, hvis blot du planlægger dine indkøb lidt mere. Det er godt for dig, som kunde og du gør en forskel for resten af verden.

Flere Online Webshops