Motatos rabatkode og rabat

motatos.dk
4.0 stjerner / 80 har stemt

Rabatkoder Motatos Danmark - oktober 2021

10% Motatos rabatkode

Åben rabatkode et Populær 1

Op til 74% rabat på Motatos Beauty Sale

Vis udsalg

Motatos tilbud: få et gratis produkt ved køb over 199 kr

Vis udsalg

Motatos giver fri fragt ved køb over 399 kr

Vis udsalg

Motatos rabat: op til 70% på madvarer

Vis udsalg

Billigste Motatos rabatkode og rabatter

Motatos rabatkode Rabat Gyldig til
10% Motatos rabatkode 10% 01/12/2021
Op til 74% rabat på Motatos Beauty Sale 74% 01/12/2021
Motatos tilbud: få et gratis produkt ved køb over 199 kr 199 kr 01/12/2021
Motatos giver fri fragt ved køb over 399 kr 399 kr 01/12/2021
Motatos rabat: op til 70% på madvarer 70% 01/12/2021

Levering

Hos Motatos får du altid gratis levering når du køber for mere end 399 kr i samlet ordresum. Din ordre vil blive leveret med bud til endten den nærmeste pakkeshop, eller direkte til din hoveddør. Du kan selv vælge hvilken type levering du ønsker på betalingssiden inden du gennemfører en ordre.

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og få tilsendt spændende nyheder om nye varer og udsalgskampagner fra Motatos. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet vil du modtage 10% rabat på dit næste bestilling. Derudover vil du løbende modtage information om aktuelle rabatkoder, som du kan anvende på siden og gøre dine køb endnu billigere.

Hjælp verden med at mindske madspild

Som kunde hos Motatos hjælper du med at sætte et positivt aftryk på klimaet. Du hjælper med at mindske madspild, da Motatos koncept bygger på at udbyde madvare med en kortere holdbarhedsdato, hvilket giver dem muligheden for at sælge varerne super billigt til dig som kunde. Du hjælper derfor i kampen mod madspild og du sparer samtidigt en masse penge på dine dagligvarekøb.

Klarna

Med Klarna kan du vælge en mere fleksibel betaling ved at få delt din betaling op i flere delbetalinger. Du har derfor længere tid til at betale for din ordre, og du skal derudover ikke betale for renter eller gebyrer med denne løsning fra Klarna.

Black Friday tilbud Motatos

Black Friday er dagen hvor du kan finde nogle helt særlige tilbud hos Motatos. Det er en dag spækket med super gode tilbud, hvor udvalgte varer er ekstra nedsat og du kan gøre dig noget af et kup. Hold derfor øje med din indbakke hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet og du vil modtage information om både Black Friday og aktuelle rabatkoder.

15% Motatos rabatkode

Rabatkode: Giver 15% rabat
Gælder: Ved køb for over 399 kr
Koden: Kan ikke kombineres med andre koder eller rabatter.

Luk

Åben rabatkode

Op til 70% rabat på halloween slik hos Motatos

Tilbud: 70% rabat
Gælder: Stort udvalg af slik
Fri fragt: Ved køb ver 399 kr.

Luk

Vis udsalg

15% Motatos rabatkode

Rabatkode: Giver 15% rabat
Mindstekøb: 399 kr.
Handle: Miljørigtigt
Udvalg: Brød, drikke, slik, rengøringsprodukter mm.
Populær: Vegansk og glutenfri
Kategori: Store rabatter på hverdagsprodukter

Luk

Åben rabatkode

65% rabat på 18 stk proteinbarer hos Motatos

Rabat: 65%
Produkt: Pandy Nougat & Hazelnut proteinbars 18-pack
Pris: 99 kr.

Luk

Vis udsalg

10% Motatos rabatkode

Rabatkode: 10% på første ordre
Vilkår: Gælder kun på første ordre
Gyldighed: T.o.m 30/04/2020
Minimumsbeløb: 400 kr.

Luk

Åben rabatkode

Andre søger også efter

Ja. Har du fundet en rabatkode her på vores side, skal du blot indsætte den i kassen på betalingssiden.
Her på siden stræber vi efter altid efter at holde dig opdateret med de seneste rabatkampagner og rabatkoder.
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Du kan betale din ordre med flg. betalingskort: Visa, Visa/Dankort, MasterCard og Visa Electron.
For køb over 350 kr får du fri fragt og levering lige til døren

Bæredygtighed of madspild i fokus

Hos Motatos kan du finde et hav af madvarer, snacks, drikkevarer, rengøringsartikler, økologiske varer, kolonialvarer og meget mere. Der er altid billige priser på siden, og du finder en masse billige tilbud hvor du kan spare en masse penge på en masse dagligvarer. Siden er nem at navigere i, og det er super nemt for dig, som kunde at finde relevante varer til gode priser. Motatos er et nyt koncept for dig, der ønsker at hjælpe verden mod et mere bæredygtigt forbrugsmønster, hvor fokus ligger på at reducere madspild. Derfor vil du på siden kunne finde varer der eksempelvis har kort "bedst før" dato, varer hvor emballagen er mindre beskadiget eller hvor der er trykfejl på labels mv. Dog forsikres du om, at varerne er i orden og derfor ikke fejler noget. Normalt i et supermarked vil der eksempelvis på nogle varer være en lang resterende periode på holdbarhedsdatoen. Varerne du finder på siden, har derfor ikke lige så lang en holdbarhedsdato, som i dit lokale supermarked hvilket er årsagen til at varerne kan udbydes så billigt, som de kan på siden.

Tilbud direkte til din hoveddør

Du kan få dine varer leveret direkte til din hoveddør, eller til et leveringspunkt eller en pakkeshop, således at du kan vælge selv at afhente din pakke. Når du køber varerne online, bliver de pakket direkte fra lageret, og der er derfor ikke nogen fysisk butik, som du kan besøge. Dog kan du altid være sikker på at dine varer bliver pakket hurtigt og effektivt og afsendt til levering. Tilbuddene på siden viser en normalpris og en nupris. Normalprisen er sat ud fra hvad det samme eller tilsvarene produkt ville koste i en mellemstor dansk fødevarebutik.

Hjælp verden med at forhindre madspild

Du finder et bredt udvalg af varer der for dig, som forbruger og kunde er billigere end andre butikker. Årsagen til dette er enkel, du køber varer der har en kortere holdbarhedsdato end den ville have i din normale dagligvarebutik. Ofte behøver vi ikke lange holdbarhedsdatoer, såfremt vi planlægger vores indkøb og forbruger varen i dagene efter leveringen har fundet sted. Derfor kan du, som kunde både spare en masse penge på dit madforbrug om måneden, være med til at hjælpe verden blive mere bæredygtig, hvis blot du planlægger dine indkøb lidt mere. Det er godt for dig, som kunde og du gør en forskel for resten af verden.

Flere Online Webshops

Last Update: 22.10.2021