Swarovski rabatkoder og rabat

swarovski.com
4.9 stjerner / 81 har stemt

Rabatkoder Swarovski Danmark - oktober 2021

5300 kr for Swarovski krystal julekalender

Vis udsalg

Find eksklusive smykker som passer til netop din stil

Vis udsalg

Gratis Swarovski fragt på ordrer over 695 kr.

Vis udsalg

Swarovski ure fra 1500 kr

Vis udsalg

Swarovski smykker fra kun 345 kr

Vis udsalg

Swarovski øreringe fra 345 kr.

Vis udsalg

Billigste Swarovski rabatkode og rabatter

Swarovski rabatkode Rabat Gyldig til
5300 kr for Swarovski krystal julekalender 5300 kr 31/12/2021
Find eksklusive smykker som passer til netop din stil Smykker 01/12/2021
Gratis Swarovski fragt på ordrer over 695 kr. 695 kr. 01/12/2021
Swarovski ure fra 1500 kr 1500 kr 01/12/2021
Swarovski smykker fra kun 345 kr 345 kr 01/12/2021

Sådan anvender du en Swarovski rabatkode

  1. Tilføj de smykker og produkter du ønsker at købe til din indkøbskurv og fortsæt til betalingssiden ved at klikke på ikonet for kurven i øverste højre hjørne på siden.

  2. Når du har sikret dig at de valgte varer er korrekte kan du finde rabatkodefeltet nederst på siden hvor der står: “Voucher Code”. Her finder du en tekstboks nedenfor hvor der står: “Add a voucher code” hvor du kan indtaste og aktivere din rabatkode.

 

Swarovski_Hvordan_bruger_man_en_rabatkode.png 

Fri levering

Hos Swarovski får du altid fri levering på dine indkøb når du handler for mere end 695 kr. Vælger du at købe for mindre end 695 kr i samlet ordrestørrelse for din leverance vil leveringen koste 57kr. Du har også mulighed for at tilkøbe Express Levering for 117 kr sådan så du modtager din ordre blot en enkelt dag efter afsendelse.

Fri retur i 14 dage

Når du handler hos Swarovski online får du altid fri retur i hele 14 dage. Skulle du derfor mod forventning fortryde dit køb eller have brug for at sende varerne retur, så kan du gøre dette gratis ved at anvende det returlabel der medfølger i din forsendelse når du modtager leveringen.

Black Friday

På Black Friday vil du kunne finde nogle helt exceptionelle tilbud på udvalgte varer. Dagen er derfor spækket med super gode tilbud og ligner ikke nogen anden udsalgsdag overhovedet. Derfor skal du holde øje med Black Friday og være forberedt på nogle helt vanvittige tilbud og fantastiske besparelser.

Diamanten for fremtiden

Hos Swarovski har man udviklet en teknologi der helt carbon neutralt kan producere ægte diamanter, ved at simulere den process naturlige diamanter normalt produceres på. Laboratorie producerede diamanter er diamanten for fremtiden, da den tilbyder samme kvalitet og hvor etik og bæredygtighed sikres.

Bæredygtig Luksus

Hos Swarovski går man op i bæredygtighed, ordentlige forhold for medarbejderne og miljøvenlige produktionsmetoder. Diamanterne der produceres i Swarovski’s egne laboratorier er baseret på en carbon neutral produktionsmetode, og butikkerne er indrettet og drevet med henblik på bæredygtighed, sikkerhed og ansvarlige arbejdsforhold.

Swarovski rabat: 15% på udvalgte produkter

Tilbud: Smykke til nedsatte priser
Spar: 15% rabat på over 500 smykker
Fri fragt: Ved køb over 695 KR
Kampagne: Season change

Luk

Vis udsalg

Swarovski valentinsgaver fra 320 kr.

Tilbud: Giv et smuk smykke i valentinsgave
Smykker: Øreringe, armbånd eller et sæt
Populær: Smykker med krystaller
Kategori: Romantisk gave

Luk

Vis udsalg

15% rabatkode til Swarovski

Rabatkode: Giver 15% rabat
Mindstekøb: 3 stk. smykker
Gælder til: Smykker på udslag
Januarudsalg: 20 - 50% rabat

Luk

Åben rabatkode

10% Swarovski rabatkode til køb af 2 smykker

Rabatkode: Giver 10% rabat
Mindstekøb: 2 stk. smykker
Gælder til: Smykker på udsalg
Udsalg: Op til 50% rabat + 10% rabatkode

Luk

Åben rabatkode

Swarovski januarudsalg: op til 50% rabat

Tilbud: Smukker og ure på tilbud
Rabat: Spar op til 50% rabat
Kampagne: Januarudsalg
Fri fragt: Ved køb over 625 kr

Luk

Vis udsalg

Andre søger også efter

På nuværende tidspunkt er der 6 verificeret aktive rabatkoder og tilbud.
På denne side finder du altid de nyeste rabatkoder, som du kan anvende til dit køb. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig informeret om de seneste rabatkoder.
Du kan sende en mail til customer_relations.dk@swarovski eller ringe på telefon: +46 85 052 9305.
Åbningstiderne er mandag - fredag: 09.00-18.00.
Du kan betale med: American Express, Mastercard, VISA, VISA Dankort, Eurocard

Swarovski er et østrigsk firma, som laver krystalsmykker af højeste kvalitet. Firmaet har over hundrede års erfaring indenfor krystalslibning. Gennem årenes løb har de kun dygtiggjort sig år for år. brandet er gennem årenes løb, blevet kendte for deres eksklusive design med krystaller indenfor bracelets, halskæder, tasker, øreringe og meget mere.

Smykker til enhver lejlighed

Swarovski sten er nogle af de smukkeste sten, du kan finde i verden. Derfor er Swarovski smykker også i en særklasse for sig selv, uden at du behøver at brænde Dankortet af, for at kunne købe eksklusive smykker. Så hvad enten du mangler smykker til hverdagen eller gallafesten, så finder du helt sikkert noget, som passer netop til din unikke stil. Mærker er kendt for deres smukke Swarovski krystaller, som du ovenikøbet selv kan sammensætte med dine ynglings smykker med eksklusive krystaller. På webshoppen finder du Swarovski armbånd, Swarovski halskæde, Swarovski øreringe og mange flere smukke smykker. Til en særlig lejlighed eller gave anbefales en smuk Swarovski ring. Find smykker som matcher din personlige stil, og med et Swarovski smykke kommer du uden tvivl til at skille dig ud til festen, og folk vil misunde dig, for dit stilsikre valg af smykket.

Swarovski accessories

Brandet laver også accessories, som er mindst lige så unikke, som din personlige stil er. De gør aldrig tingene halvt, og derfor er deres accessories også af den højeste kvalitet og i eksklusive design. Mangler din mobil et Swarovski cover, finder du et smukt udvalg på webshoppen. Du kan også tilføje et par lækre Swarovski solbriller, en krystalbelagt håndtaske eller kortholder - her sætter kun fantasien grænser. Helt unikt og særligt efterspurgt er deres Swarovski kikkert. Du finder et stort udvalg i deres accessories sektion, alt lige fra USB-penne til nøgleringe til fashion books, hvor du uden tvivl vil finde yderligere inspiration til at perfektionere din egen personlige stil. De har også en dekorations sektion, hvor du finder Swarovski krystal figurer, som pynter i ethvert hjem.

Også smykker til mænd

Swarovski laver ikke kun smykker til kvinder, men også unikke kvalitets smykker og accessories til mænd. For at kunne komplimentere din stil bedst muligt, har de lavet en lang række produkter til mænd. Mangler du nye manchetknapper til dit jakkesæt, så finder du nettets mest stilrene og unikke, som er i samme stil som deres læder armbånd med krystaller. På webshoppen tilbydes også specialiseret sig i stilrene ure - ikke noget med funky forsøg, her har de videreudviklet på det klassiske armbåndsur, så det stadigvæk fremstår tidsløst og eksklusivt.

Find de bedste Swarovski tilbud hos Saleduck

Hos Saleduck vil du altid finde de bedste tilbud og rabatkoder til Swarovski Danmark. Vi opdaterer løbende siden, så du vil kunne få netop det smykke som passer til dig, til den absolut bedste pris. Der er desuden altid fri fragt, når du bestiller luksus for minimum 695 kr., og er varen til en gave, kan du vælge at få den smukke Swarovski gaveindpakning, og vælge at sende gaven direkte til den som du holder af. At se eksklusiv ud, betyder nemlig ikke, at det skal være dyrt!

Flere Online Webshops

Last Update: 22.10.2021