SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Swarovski sale

swarovski.com/en-DK

Forkæl dig selv eller en ven med smukke smykker og accessories. Opdag et bredt udvalg af glitrende og elegante produkter fra Swarovski.

Rabatkoder Swarovski Danmark - juni 2024

Gratis fragtSwarovski ordrer over 695 kr.

Vis udsalg

Find eksklusive smykker som passer til netop din stil

Vis udsalg

Swarovski ure fra 1500 kr

Vis udsalg

Swarovski smykker fra kun 345 kr

Vis udsalg

Swarovski øreringe fra 345 kr.

Vis udsalg

Sådan anvender du en Swarovski rabatkode

  1. Tilføj de smykker og produkter du ønsker at købe til din indkøbskurv og fortsæt til betalingssiden ved at klikke på ikonet for kurven i øverste højre hjørne på siden.

  2. Når du har sikret dig at de valgte varer er korrekte kan du finde rabatkodefeltet nederst på siden hvor der står: “Voucher Code”. Her finder du en tekstboks nedenfor hvor der står: “Add a voucher code” hvor du kan indtaste og aktivere din rabatkode.

 

Swarovski_Hvordan_bruger_man_en_rabatkode.png 

Fri levering

Hos Swarovski får du altid fri levering på dine indkøb når du handler for mere end 695 kr. Vælger du at købe for mindre end 695 kr i samlet ordrestørrelse for din leverance vil leveringen koste 57kr. Du har også mulighed for at tilkøbe Express Levering for 117 kr sådan så du modtager din ordre blot en enkelt dag efter afsendelse.

Fri retur i 14 dage

Når du handler hos Swarovski online får du altid fri retur i hele 14 dage. Skulle du derfor mod forventning fortryde dit køb eller have brug for at sende varerne retur, så kan du gøre dette gratis ved at anvende det returlabel der medfølger i din forsendelse når du modtager leveringen.

Black Friday

På Black Friday vil du kunne finde nogle helt exceptionelle tilbud på udvalgte varer. Dagen er derfor spækket med super gode tilbud og ligner ikke nogen anden udsalgsdag overhovedet. Derfor skal du holde øje med Black Friday og være forberedt på nogle helt vanvittige tilbud og fantastiske besparelser.

Diamanten for fremtiden

Hos Swarovski har man udviklet en teknologi der helt carbon neutralt kan producere ægte diamanter, ved at simulere den process naturlige diamanter normalt produceres på. Laboratorie producerede diamanter er diamanten for fremtiden, da den tilbyder samme kvalitet og hvor etik og bæredygtighed sikres.

Bæredygtig Luksus

Hos Swarovski går man op i bæredygtighed, ordentlige forhold for medarbejderne og miljøvenlige produktionsmetoder. Diamanterne der produceres i Swarovski’s egne laboratorier er baseret på en carbon neutral produktionsmetode, og butikkerne er indrettet og drevet med henblik på bæredygtighed, sikkerhed og ansvarlige arbejdsforhold.

Du er lige gået glip af disse Swarovski rabatkoder:

40% Swarovski rabatkoder: Spar op til 40% på Swarovski smykker og accessories. Forkæl dig selv eller en særlig person. Rabatten er allerede fratrukket
40% Swarovski rabatkoder: Spar op til 40% på Swarovski smykker og accessories. Forkæl dig selv eller en særlig person. Rabatten er allerede fratrukket
80% Swarovski rabatkoder: Spar op til 80% på Swarovski smykker og accessories. Forkæl dig selv eller en særlig person. Rabatten er allerede fratrukket
80% Swarovski rabatkoder: Spar op til 80% på Swarovski smykker og accessories. Forkæl dig selv eller en særlig person. Rabatten er allerede fratrukket
80% Swarovski rabatkoder: Spar op til 80% på Swarovski smykker og accessories. Forkæl dig selv eller en særlig person. Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

På denne side finder du altid de nyeste rabatkoder, som du kan anvende til dit køb. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig informeret om de seneste rabatkoder.
Du kan sende en mail til customer_relations.dk@swarovski eller ringe på telefon: +46 85 052 9305.
Åbningstiderne er mandag - fredag: 09.00-18.00.
Du kan betale med: American Express, Mastercard, VISA, VISA Dankort, Eurocard
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.9 stjerner / 81 har stemt

Swarovski er et østrigsk firma, som laver krystalsmykker af højeste kvalitet. Firmaet har over hundrede års erfaring indenfor krystalslibning. Gennem årenes løb har de kun dygtiggjort sig år for år. brandet er gennem årenes løb, blevet kendte for deres eksklusive design med krystaller indenfor bracelets, halskæder, tasker, øreringe og meget mere.

Smykker til enhver lejlighed

Swarovski sten er nogle af de smukkeste sten, du kan finde i verden. Derfor er Swarovski smykker også i en særklasse for sig selv, uden at du behøver at brænde Dankortet af, for at kunne købe eksklusive smykker. Så hvad enten du mangler smykker til hverdagen eller gallafesten, så finder du helt sikkert noget, som passer netop til din unikke stil. Mærker er kendt for deres smukke Swarovski krystaller, som du ovenikøbet selv kan sammensætte med dine ynglings smykker med eksklusive krystaller. På webshoppen finder du Swarovski armbånd, Swarovski halskæde, Swarovski øreringe og mange flere smukke smykker. Til en særlig lejlighed eller gave anbefales en smuk Swarovski ring. Find smykker som matcher din personlige stil, og med et Swarovski smykke kommer du uden tvivl til at skille dig ud til festen, og folk vil misunde dig, for dit stilsikre valg af smykket.

Swarovski accessories

Brandet laver også accessories, som er mindst lige så unikke, som din personlige stil er. De gør aldrig tingene halvt, og derfor er deres accessories også af den højeste kvalitet og i eksklusive design. Mangler din mobil et Swarovski cover, finder du et smukt udvalg på webshoppen. Du kan også tilføje et par lækre Swarovski solbriller, en krystalbelagt håndtaske eller kortholder - her sætter kun fantasien grænser. Helt unikt og særligt efterspurgt er deres Swarovski kikkert. Du finder et stort udvalg i deres accessories sektion, alt lige fra USB-penne til nøgleringe til fashion books, hvor du uden tvivl vil finde yderligere inspiration til at perfektionere din egen personlige stil. De har også en dekorations sektion, hvor du finder Swarovski krystal figurer, som pynter i ethvert hjem.

Også smykker til mænd

Swarovski laver ikke kun smykker til kvinder, men også unikke kvalitets smykker og accessories til mænd. For at kunne komplimentere din stil bedst muligt, har de lavet en lang række produkter til mænd. Mangler du nye manchetknapper til dit jakkesæt, så finder du nettets mest stilrene og unikke, som er i samme stil som deres læder armbånd med krystaller. På webshoppen tilbydes også specialiseret sig i stilrene ure - ikke noget med funky forsøg, her har de videreudviklet på det klassiske armbåndsur, så det stadigvæk fremstår tidsløst og eksklusivt.

Find de bedste Swarovski tilbud hos Saleduck

Hos Saleduck vil du altid finde de bedste tilbud og rabatkoder til Swarovski Danmark. Vi opdaterer løbende siden, så du vil kunne få netop det smykke som passer til dig, til den absolut bedste pris. Der er desuden altid fri fragt, når du bestiller luksus for minimum 695 kr., og er varen til en gave, kan du vælge at få den smukke Swarovski gaveindpakning, og vælge at sende gaven direkte til den som du holder af. At se eksklusiv ud, betyder nemlig ikke, at det skal være dyrt!

Flere Online Webshops