SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Eriksminde Gaardbutik rabatkoder

eriksminde-gaardbutik.dk

Oplev frisk lokalproduceret mad og håndværk i vores gårdbutik. Find delikatesser, tekstiler og gaver til enhver smag. Besøg os og støt det lokale håndværk!

Rabatkoder Eriksminde Gaardbutik Danmark - juni 2024

100 kr Eriksminde Gaardbutik rabatkode

Åben rabatkode et Populær 1

Op til 60% rabat på køkkenudstyr hos Eriksminde Gaardbutik

Vis udsalg

Lækre specialiteter og delikatesser - Gode Gaveidéer

Vis udsalg

Find inspirerende opskrifter. Kan Rumtopf, Æblegløgg eller Lakridsmandler friste?

Vis udsalg

Unikke køkkenredskaber

Find spændende og kreative køkkenredskaber, perfekt til dig som elsker at lave mad.

Håndplukkede specialiteter

Opdag et unikt udvalg af krydderier, sirup og urtete, som ikke findes i almindelige supermarkeder.

Hurtig levering

Bestil online og modtag dine varer inden for 1-2 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med nye opskrifter.

Gratis afhentning

Afhent din ordre gratis i den fysiske butik, hvis du ønsker at spare på fragten.

Sikker betaling

Køb trygt ind med krypteret betaling via Visa dankort, Mastercard, Maestro og MobilePay.

Hurtig levering

Bestil online og få din ordre afsendt inden for 1-2 hverdage. Hurtig og pålidelig service.

Unikke specialiteter

Find et stort udvalg af krydderier, sirup og urtete, som du ikke finder andre steder. Gå på opdagelse i smagsoplevelser.

Afhent gratis

Spar fragtomkostninger ved at afhente dine ordrer gratis i vores fysiske butik. Praktisk og økonomisk.

Sikker betaling

Sikkerhed kommer først. Alle betalinger håndteres via en krypteret forbindelse for at beskytte dine oplysninger.

Inspirerende opskrifter

Få ny inspiration til køkkenet med vores udvalg af spændende opskrifter. Prøv noget nyt i dag!

Andre søger også efter

Det kan være et krav, at man handler for et minimumsbeløb for at kunne indløse rabatkoden. Hold derfor øje med kuponbetingelserne.
Her på vores side holder vi dig kontant opdateret med aktuelle rabatkampagner, samt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage de bedste rabatkoder.
Åbningstiderne er Mandag - Fredag, kl. 15:30-18:00.
Du kan kontakte kundeservice på telefon: 25 32 48 56, eller e-mail: info@eriksminde-gaardbutik.dk.
Du kan betale dine køb med med: Dankort, MobilePay, VISA, Mastercard, Maestro.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.6 stjerner / 114 har stemt

I Eriksminde Gaardbutik tilbyder de alt fra keramik, køkkenredskaber, mosteri og tørreapparater til delikate specialiteter, gaver og pynt. Træd ind i et lokalt univers, hvor der er fokus på kvalitet, specialitet og kreativitet. Hos Eriksminde Gaarbutik finder du alt det, du ikke kan finde i andre butikker. Se også deres store udvalg af køkkenredskaber til børn, således sikre du sjov og sikker madlavning i køkkenet med de små. Hos Saleduck finder to alle de gode tilbud og rabatter til Eriksminde Gaardbutik.

Køkkenudstyr i Træ

Træ i køkkenet er den nye trend, og det er der en god grund til. Med træ i køkkenet bringer du naturen ind, ingen plastik og ingen usund BPA i din mad. Hos Eriksminde Gaardbutik finder du et stort sortiment af køkkenudstyr i træ. Træ skaber hygge på spisebordet og i køkkenet, og derfor finder du også skærebrætter og serveringsbrætter i rødbirk, salattang og salatsæt i oliventræ, piskeris og rullepølsepresser i træ, saltkar i kirsebærtræ og bøgetræ, suppeskeer i oliventræ og meget mere lækkert køkkenudstyr fra alle typer af træsorter. Giv en lækker og stilren gave lavet i blød og smuk oliventræ. Find lige tilbud, du står og skal bruge til Eriksminde Gaardbutik.

Køkkenudstyr

Eriksminde Gaardbutik tilbyder et stort udvalg af køkkenudstyr. Du finder alt fra dejfade i ler, lerskåle, bageudstyr, kagedåser, udstiksforme til julesmåkagerne, småkage-stempler og hævekurve til chokoladeudstyr i form af fonduesæt, silikoneforme, chokoladegafler og engangssprøjter, som er virkelig effektive, når der skal sprøjtes fine glasur detaljer på kager og småkager! Oplever du til tider at det er svært at lave de helt perfekte macarons? Så kan du få hjælp med et macaron-sæt fra Eriksminde Gaardbutik, hvor du også finder bagemåtter, stræklåg til bæredygtig madopbevaring og meget andet, der gør bagningen og madlavningen i køkkenet nemmere og sjovere. Find de helt rigtige tilbud og rabatter til Eriksminde Gaardbutik. Det er også hos Eriksminde Gaardbutik at du finder Rômertopf brødkrukker og kyllingeholder, der er effektiv, når kyllingen skal være brun og sprød hele vejen rundt. Se det store sortiment af køkkenredskaber der gør bagning og madlavning i hjemmet nemmere. Du finder alt fra citrus skrællere, frugtdelere, grøntsagshandsker, morter i granit og mangodelere til rivejern, udstenere og salatsæt i oliventræ. Eriksminde Gaardbutik er specielt populær for dets enorme udvalg af mandolinjern, om du er på udkig efter et Börner mandolinjern, Combi Chef eller Spiromat, så finder du det hos Eriksminde Gaardbutik. Leder du efter retro-opbevaringsdåser til nødder, småkager, ris, pasta, kaffe eller noget sjette? Så er det hos Eriksminde Gaardbutik, at du finder det, du leder efter. Find retro-dåsen til te, müsli, salt, kaffe, sukker og meget andet. Finder du en god rabat til Eriksminde Gaardbutik er der mange penge at spare. Spar helt op til 58% i rabat på køkkenudstyr hos Eriksminde Gaardbutik.

Mosteri og Tørreapperater

Skal der laves hjemmelavet æblemost? Eller skal der prøves kræfter med hjemme-tørrede frugter, krydderier eller rodfrugter? Tjek Eriksminde Gaardbutiks udvalg af frugtpressere, frugtmøller og frugtkværne til mosteri eller tørreapperarter til hjemmelavet sundt slik eller chips. Du har hos Eriksminde Gaardbutik også mulighed for at leje mosterier og tørreapparater, så du kan teste om, det er det helt rigtige for dig. Find fordelagtige rabatter til Eriksminde Gaardbutik.

Lækre Specialiteter & Gode Gaveidéer

Find et stort udvalg af lækre, special teer, krydderier, pestoer, mintpastiller i retro-metaldåser, forskellige chokolader, sennepper, honning, specialøl, gløgg, æblemost og meget andet. Eriksminde Gaardbutik tilbyder en lang række lækre specialiteter - perfekte som gaver.

Opskrifter

Mangler du en opskrift på pebernødder, æblegløgg eller Rumtopf? Så kan du lade dig inspirere blandt Eriksminde Gaardbutiks mange opskrifter på blandt andet Rumtopf, hokkaidosuppe, lakridsmandler, mælkebøtte sirup, rabarbertrifili, sund slik, æblegløgg og alle de andre fristende opskrifter.

Flere Online Webshops