SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

LavprisVVS rabatkode

lavprisvvs.dk

Find alt til VVS-arbejdet derhjemme hos LavprisVVS. Køb rør, fittings, armaturer og mere. Altid gode priser og hurtig levering. Gør-det-selv med tillid.

Rabatkoder LavprisVVS Danmark - april 2024

10% LavprisVVS rabatkode

Åben rabatkode et Populær 1

Op til 40% rabat på Grohe produkter hos LavprisVVS

Vis udsalg

15% rabat hos LavprisVVS

Vis udsalg

Mindst 10% rabat på brusesæt fra LavprisVVS

Vis udsalg

10% rabat på køkkenvaske hos LavprisVVS

Vis udsalg

LavprisVVS tilbud: billige håndvaske med 30% rabat

Vis udsalg

Mindst 10% rabat på LavprisVVS tilbud

Vis udsalg

LavprisVVS giver gratis fragt på køb over 699 kr

Vis udsalg

 

Sådan bruger du en LavprisVVS rabatkode

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter LavprisVVS i søgefunktionen

Du vil nu se forskellige former for rabatter - Se betingelserne ud for rabatterne, så vælg den rabat, som passer bedst for dig. 

  1. Klik nu på ”Få rabatkode” ud for den rabat du ønsker”

  2. Klik på ”Kopier” og dernæst på ”Brug Rabatkode på LavprisVVS” 

Nu bliver du automatisk sendt over til LavprisVVS’s hjemmeside og så er det bare om at finde de VVS-ting som du behøver til dit projekt – og samtidig spare penge.

  1. Når du har valgt dine varer, klikker du på ”Læg i kurv”

  2. Når du er færdig med at vælge dine VVS-ting til dit projekt, klikker du på din indkøbsvogn – (findes øverst til højre på siden) og husk nu, at sikre dig, at du har det hele.

Sådan bruger man en rabatkode LavprisVVS

Under totalbeløbet ser du feltet ”Tilføj Rabatkode (Valgfrit)”

  1. Højreklik i feltet og indsæt den rabatkode du kopierede fra Saleduck

  2. Klik på ”Tilføj”

Din rabat bliver tilføjet og du kan nu se hvor meget du har sparet, hvorefter du klikker dig videre i din bestilling

Rigtig god fornøjelse med dit VVS-projekt, nemmere kan det da vist ikke være.

 

Gratis fragt

Hos LavprisVVS kan du finde alt til badeværelset, og hvis du forelsker dig i et eller flere produkter til en samlet pris over 399 kr. så er fragten gratis.

Rabatkode i indbakken

Som ny kunde hos LavprisVVS får du en 50 kr. rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Minimumskøb på 499 kr. er påkrevet, for anvendelse af rabatkoden.

Tilbud

Er du til velkendte mærker som Grohe og Unidrain så kan du finde dem hos LavprisVVS, og med en rabatkode fra Saleduck så bliver det ikke billigere

Månedensprishug

Hver eneste måned har LavprisVVS et tilbud som kun gælder i én måned. Det kan fx. være på alle armature fra Grohe. Følg med på Saleduck her kan du hele tiden se de bedste tilbud fra LavprisVVS.

Black Friday tilbud hos LavprisVVS

Hos LavprisVVS bliver Black Friday 2024 fejret med gode tilbud og store rabatter. Black Friday tilbuddene indkluderer: bruserer, amatuerer, toiletsæder m.m. Med en LavprisVVS rabatkode er der mange penge at spare på gør-det-selv projekterne på Black Friday.

Du er lige gået glip af disse LavprisVVS rabatkoder:

100 kr Spar 100 kr med LavprisVVS rabatkode ekstralavpris46
100 kr 100 kr LavprisVVS rabatkode lavpris38

Andre søger også efter

Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Nogle rabatkoder kræver en mindstebestillingsværdi. Hvis dette er tilfældet, står det i kuponbetingelserne.
Du kan kontakte kundeservice på mail: salg@lavprisvvs.dk eller på telefon: 86770044.
Hos LavprisVVS kan du betale med: VISA, MobilePay, Dankort, Mastercard, Maestro, VISA Dankort.
Der tilbydes fri fragt ved køb over 699 kr. For bestillinger under afgøres prisen af bestillingens fysiske størrelse. Se mere på hjemmesiden.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.0 stjerner / 23 har stemt

Billige hvidevarer med samme kvalitet

Med LavprisVVS kan du altid finde billige hvidevarer med samme fantastiske kvalitet. Siden 2002 er de vokset og er nu en af de største spillere på markedet for gør-det-selv vvs-artikler. Deres priser er så lave fordi de har skåret mellemleddet væk, så du skal selv installerer det, men produkterne er billig. Alle deres produkter er af højeste kvalitet, til lavest mulige pris og med meget kort leveringstid. 92% af deres produkter bliver leveret indenfor 2 dage og de tilbyder dig den bedste service og support som eksperter indenfor deres branche.

Billigt nyt badeværelse

Er du i gang med at lave et nyt badeværelse? Så kig da forbi LavprisVVS og få dit næste billige håndklædetørrere eller billig badeværelsesmøbler. Lige meget hvilken stemning du gerne vil have dit badeværelse til at have, kan du finde lige det der passer ind i dit badeværelse. Du kan også få alt til køkkenet til fantastiske priser. Få en billig affaldssortering, billig køkkenvask og køkkenarmaturer billigt med vores vidunderlige rabatter og tilbud.

Metervis af rør

Hvis du er på udkig efter billige rør, så har LavprisVVS nok det største udvalg. De har specialiseret sig over de mange år, så lige meget hvilket som helst spørgsmål du kan have om nogle af disse rør, vil du altid kunne finde et svare hos kundeservicen. Med de mange forskellige billige rørisolering, vandbehandling, stålrør og fittings kan du enten trække vand et helt nyt sted hen eller reparere eksisterende installation.

Varme fødder gør hjertet blødt

Vi elsker alle at have et varmt og stabilt temperaret hjem. Det kan du få med noget billigt gulvvarme og god isolering. Selvfølgelig er det også vigtigt at undgå sundhedsskadelige skimmelsvampe og mug, så kom igang med at få den nye varmtvandsbeholder, så alting kan blive de steder det burde være.

Altid gode tilbud hos Saleduck

Skynd dig forbi Saleduck og nyd de mange tilbud fra LavprisVVS, som vi har samlet til dig. Du kan også brug vore helt fantastiske LavprisVVS rabatkode og få lidt ekstra penge at købe for.

Flere Online Webshops