Annoncøroffentliggørelse

Billigemballage rabatkode

billigemballage.dk

Rabatkoder Billigemballage Danmark - marts 2023

Gratis fragt når du handler hos Billigemballage

Vis udsalg

Gratis valgfri gave når du handler hos Billigemballage

Vis udsalg

Billige boblekuverter og papkasser hos Billigemballage

Vis udsalg

Andre søger også efter

Vælg mellem 3 aktive og bekræftede rabatkoder og tilbud.
Her på vores side holder vi dig kontant opdateret med aktuelle rabatkampagner, samt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage de bedste rabatkoder.
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid er gyldige til alle køb.
Du kan kontakte kundeservice på e-mail adresse: info@billigemballage.dk eller telefon: 29936447.
Åbningstiderne er Mandag-Fredag kl. 8.00-16.00.
Du kan betale dine køb med: MobilePay, Dankort, Maestro, Mastercard, VISA Dankort, VISA Electron, VISA.
4.8 stjerner / 93 har stemt

Billigemballage

Som navnet Billigemballage beskriver, så sælger de billig emballage til private. Billigemballage har en stor produktportefølje, der indeholder produkter som papkasser, boblekuverter, tape og plastikposer med lynlås. Da Billigemballage ikke har nogen butik og kun en webshop, har de nogle af markedets billigste priser på bl.a. boblekuverter. Her hos Saleduck har vi samlet de bedste tilbud og rabatkoder, så det er nemt for dig at finde de produkter som du godt kunne tænke dig på tilbud.

Gratis gave ved køb

Når du handler hos Billigemballage, får du en en gratis gave med i købet. Gaven er valgfri og du får den med uanset ordrestørrelsen, men kun én gave pr. ordre. Værdien på gaven kan være på op til 199 kr.

Billige papkasser

Uanset hvilken slags papkasse du har brug for, så har Billigemballage den slags du står og mangler. Om du har brug for billige enkeltlags papkasser eller måske postæsker, så har Billigemballage netop den papkasse du skal bruge. De billige papkasser kendetegnes ved at de har en god stødabsorbering som giver en høj beskyttelse. Papkasserne har en god stabelstyrke så det er nemt og sikkert at stable dem. Størstedelen af papkasserne er produceret af genbrugspapir.

Billige plastikposer med lynlås

Hos Billigemballage kan du købe rigtig billige plastikposer med lynlås. Du får 1000 stk. i hver kasse, så er du sikker på at du har billige poser til et stykke tid. Billigemballages lynlåsposer kommer i mange forskellige størrelser, fra de små poser på 4x6cm til de største på 30x40cm. Så med det udvalg som Billigemballage kan tilbyde af plastikposer, skulle du gerne kunne få den størrelse eller type du kunne tænke dig. Når der er tilbud eller en rabatkode du kan bruge, fås det ikke billigere.

Billige boblekuverter

Find dine boblekuverter hos Billigemballage til markedets bedste pris. Det smarte ved boblekuverter er, at det er muligt at sende den som maxi-brev med postnord, samtidigt med at deres lette vægt holder prisen på fragten nede. Billigemballage fører 2 mærker indenfor boblekuverter. Det ene brand er Packair, som er Billigemballages eget brand, og er af denne grund ekstremt billige, og med en rabatkode kan de blive endnu billigere. Som noget nyt er Billigemballage begyndt at sælge en mere eksklusiv form for boblekuverter, som er metallic kuverter. De er beklædt med plastik i metalfarve som, gør at de ser lidt mere eksklusive ud i forhold til standardkuverterne i hvid.

Billige kontorartikler

Under kategorien kontorartikler hos Billigemballage, finder du tilbud på alt hvad et kontor har brug for. Blandt deres produkter finder du forskellige mapper, Post-it, skriveredskaber og meget mere. Så uanset hvad du skal bruge til dit hjemmekontor eller til din nystartede virksomhed så har Billigemballage de billigste kontorartikler på markedet. Med en rabatkode fra Saleduck kan du få det endnu billigere!

Forsendelse

Når du handler hos Billigemballage så får du altid gratis fragt på ordrer på over 500 kr. Dermed er der god grund til at smide lidt ekstra i kurven. Billigemballage sender deres pakker med GLS, dermed kan du få din papkasse eller boblekuvert leveret lige til døren. Hvis din ordre er afgivet inden klokken 12:00 bliver pakken sendt samme hverdag.

Flere Online Webshops