SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

One.com rabatkode

one.com/da

One.com er en webhosting-tjeneste, der tilbyder domæneregistrering, webhosting og email-løsninger. Deres brugervenlige platform gør det nemt at oprette og administrere din egen hjemmeside.

Rabatkoder One.com Danmark - juni 2024

Kun 19 kr./md for webhosting hos One.com

Vis udsalg

One.com tilbud: 69 kr/md for Guru-pakke

Vis udsalg

Prøv One.com hjemmesideprogram gratis

Vis udsalg

Prøv Microsoft Office gratis hos One.com

Vis udsalg

One.com: Få en pakke fra 35 kr/md

Vis udsalg

Sådan anvendes en One.com rabatkode

  1. Når du har tilføjet den pakke og løsning du ønsker på siden, skal du gå videre i menuen til kassen eller betalingssiden. Du finder ikonet for dette oppe i højre øverste hjørne af siden.  

  1. Når du er gået videre til betalingssiden, kan du se et overblik over den løsning du har valgt, og du kan samtidigt også se den pågældende pris. Nedenunder prisen i højre side af skærmen kan du se rabatkodefeltet hvor du skal indtaste din rabatkode, og din rabat vil automatisk blive aktiveret. 


one_rabatkode.png 

Black Friday

Dette er dagen du skal holde øje med da du vil kunne finde nogle helt vanvittige tilbud og voldsomme rabatter på diverse hosting-løsninger og domæne pakker i shoppen. Der vil være nogle helt særlige tilbud gældende på dagen, og du vil modtage mere information om dette gennem nyhedsbrevet når du tilmelder dig.

Samarbejder med de bedste i branchen

One.com samarbejder med det bedste i branchen for at sikre at kunderne får de mest kompetente løsninger. Du finder derfor nogle fornuftige og overkommelige priser for din egen håndtering af domæne, webhotel mv. Hvor der er et hav af muligheder for integrering og kompatibilitet.

Undgå at miste dit domænenavn

Abonnementsløsningen hos One.com er ikke til for at fange dig som kunde i en aftale du ikke kan komme ud af. Den er ganske enkelt en sikring for dig, som kunde således at du ikke pludseligt mister dit domænenavn, hvilket for de fleste personer og virksomheder kan være ret kritisk. Derfor er løsning ingen lavet, således at du både sparer mere, og at du ikke glemmer at forny dit domænes gyldighed.

Kundeservice i top

One.com er anerkendt for deres kompetente kundeservice og positive behandling af kunderne, som ofte har masser af forskellige behov og forskellige formål med deres anvendelse af siden. Fælles for dem alle er, at de altid modtager den bedste og mest kompetente kundeservice på området, på en venlig og effektiv måde. Du bliver aldrig ladt i stikken.

14 dages gratis prøveperiode

Du kan få en 14 dages gratis prøveperiode, hvor du kan oprette dit websted gratis uden brug af kreditkort eller nogen form for betaling. Det giver dig muligheden for at teste ydelsen og se om det er noget der fungerer optimalt efter hvad du har brug for og søger. Efter perioden kan du tage stilling til hvilken model og løsning du finder bedst for dig.

Du er lige gået glip af disse One.com rabatkoder:

40% One.com rabatkode: Op til 40% rabat på One.com til Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
40% One.com rabatkode: Op til 40% rabat på One.com til Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket
80% One.com rabatkode: Op til 80% rabat på One.com til Cyber Monday Rabatten er allerede fratrukket
80% One.com rabatkode: Op til 80% rabat på One.com til Black Friday Rabatten er allerede fratrukket
80% One.com rabatkode: Op til 80% rabat på One.com til Singles Day Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

På denne side finder du altid de nyeste rabatkoder, som du kan anvende til dit køb. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig informeret om de seneste rabatkoder.
Nogle rabatkoder kræver en mindstebestillingsværdi. Hvis dette er tilfældet, står det i kuponbetingelserne.
Èn rabatkode er gyldig pr. ordre. Overhold altid de kuponbetingelser, der er anført af os for at modtage rabat.
For one.com kontakt : +45 32741603 i tidsrummet kl. 09-16 alle hverdage, chatte online eller sende en forespørgelse via deres hjemmeside.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.1 stjerner / 129 har stemt

One.com er en webhosting-virksomhed, der opfylder den stigende efterspørgsel på mail hosting og website hosting med fotogalleri, blog, PHP og MySQL. One.com blev etableret i 2002 og har brugt deres erfaring i alle disse år, på at forbedre deres servicer og priser. Disse servicer er rettet mod privatpersoner og virksomheder. Er du med andre ord, på udkig efter web hosting eller du blot ønsker noget plads på internettet til at beskytte dine data. Så gå til One.com og se hvad de kan tilbyde dig! På hjemmesiden kan du jævnligt finde rabatter og tilbud, der kan reducerer omkostningerne på dine bestillinger, så hold øje med Saleduck, og tjek om ikke vi har en One.com rabatkode du kan bruge. Tjek også One.com trustpilot, hvor du kan læse en masse gode anmeldelser fra tidligere kunder.

Køb domæne hos One.com

One.com har et fantastisk produkt, hvor du kan købe domæne, email og hjemmeside for så lavt som 1.50€ om måneden. Det betyder altså at det næsten er helt gratis at have webhosting og One.com mail opsætning. Udover at du får et super billigt domæne, hjemmeside og One.com mail, så følger der også andre standard programmer og produkter med. Disse produkter inkluderer blandt et program hvor du kan bygge din nye hjemmeside uden at kode, One.com Wordpress, ubegrænsede email-kontoer og ubegrænsede transfers. Med One.com kan du være helt sikker på at få den allerbedste og mest professionelle hjælp, så din hjemmeside kan køre så godt som overhovedet muligt.

Køb starter-pakken for basic websider

Er din tanke at have en relativt simpel hjemmeside eller måske en blog? Måske vil du gerne bare have en side til noget email hosting? Starter-pakken er det perfekte valg for dig så. For kun 1.50€ om måneden, så får du 15GB opbevaring, 512 MB RAM, en enkelt database og enkelt domæne. Både prisen og de features der følger er helt ideelt for en person der starter op fra bunden, da du også får deres fantastiske webside bygger med i prisen.

Professional Plus for krævende hjemmesider

Har du brug for en del flere muskler på din hjemmeside og arbejder med en meget krævende WordPress hjemmeside, så er Professional Plus højst sandsynligt det allerbedste valg for dig, da du her får meget mere smæk for skillingen. Udover alle de førnævnte funktioner som du selvfølgelig finder i hver eneste pakke, så får du helt vilde 200 GB opbevaring, 2 GB Ram, flere databaser og domæner samt SSL, SSH og 4 x CPU. Den koster kun 3.07€ om måneden.

Business-pakken

Vokser dit firma sig større og større og skal bruge en rigtig stor og kompliceret hjemmeside og et domæne, så er du er nødt til at bruge det fantastiske tilbud som er Business-pakken. i Business-pakken fra One.com får du vanvittige 500 GB data, 4 GB RAM, samt alle de andre fantastiske funktioner som du får i Professional Plus pakken, med den forskel at du får 8 x CPU.

Webshop og SiteLock

Du kan tilføje en webshop for kun 8.23€ om måneden, hvilket jo er hurtigt tjent ind igennem, hvis du begynder at sælge en masse gennem din nye webshop. Ydermere kan du også få hjælp til at sikre din webshop eller hjemmeside ved at købe SiteLock, som beskytter dig mod hackere og scanner hver dag din side automatisk og beskytter mod malware.

Spar penge med en One.com rabatkode eller tilbud

Du kan købe domæne og webside meget billigere hvis du lige bruger et super godt tilbud eller et udsalg til One.com fra Saleduck. Muligvis har vi endda en One.com rabatkode du kan bruge.

Månedlige omkostninger

De månedlige omkostninger for webhosting hos One.com starter fra € 1.50, se deres hjemmeside for flere One.com priser.

Flere Online Webshops