SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Telenor rabatkode

telenor.dk

Få adgang til mobiltelefoner, abonnementer og bredbånd hos Telenor. Opdag de nyeste tilbud, og find det bedste, der passer til dine behov.

Rabatkoder Telenor Danmark - april 2024

249 kr./md for 1000 Mbit internet hos Telenor

Vis udsalg

249 kr./md for Telenor MaxSpeed mobilt internet

Vis udsalg

Telenor mobilabonnet fri data og fri tale: 250 kr./md

Vis udsalg

0 kr. i oprettelse for Telenor Maxspeed internet

Vis udsalg

Find det rigtige bredbånd eller mobilt bredbånd hos Telenor til dig og din familie

Vis udsalg

Gør et kup hos Telenor og få store rabatter på smartphones med et billigt mobilabonnement

Vis udsalg

Du er lige gået glip af disse Telenor rabatkoder:

40% Telenor rabatkode: Spar op til 40% på elektronik og mobiltilbehør hos Telenor Rabatten er allerede fratrukket
80% Telenor rabatkode: Spar op til 80% på elektronik og mobiltilbehør hos Telenor Rabatten er allerede fratrukket
80% Telenor rabatkode: Spar op til 80% på elektronik og mobiltilbehør hos Telenor Rabatten er allerede fratrukket
80% Telenor rabatkode: Spar op til 80% på elektronik og mobiltilbehør hos Telenor Rabatten er allerede fratrukket
50% Telenor rabatkode: Spar 50% på bredbånd Ingen rabatkode nødvendig!
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.5 stjerner / 24 har stemt

Telenor er et teleselskab til både private- og erhvervskunder, hvor du finder mobiltelefoner, mobilabonnementer, tablets, mobilt bredbånd og bredbånd. Så om du er på udkig efter den nyeste Samsung Galaxy, iPad Mini eller mobilt bredbånd, er Telenor stedet for dig og især familier kan drage fordel af Telenor, da de har gode familierabatter på deres abonnementer, som gør dem ekstra billige.

Køb din smartphone med gratis oprettelse og levering

Hos Telenor finder du et stort udvalg af smartphones fra alle de kendte mærker. Du finder Apple iPhones, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Microsoft Lumina samt telefoner fra HTC, LG, Huawei og Doro. Lige meget om du skal have den nye iPhone 6 eller en anden telefon kommer den med gratis online oprettelse og gratis levering. Du kan ligeledes betale med det samme eller betale på afbetaling. Hvis du synes de aller nyeste smartphones er en anelse for dyre, og i stedet er på udkig efter en billig mobiltelefon, finder du også en hel række af mobiltelefoner på tilbud hos Telenor. Du finder samtidig et dejligt udvalg af iPads, så hvis du leder efter en god pris på ipad Mini eller vil have et godt tilbud på en iPad Air, så skal du ikke gå længere end til Telenor.

Find det mobilabonnement som passer til dig

Der er to overordnede mobilabonnement pakker, som du kan vælge imellem - familie pakken eller pakken til dig. Familie pakken har to forskellige abonnementer, så du alt efter behov kan vælge den store eller lille pakke. Begge pakker indeholder data, fri SMS og MMS i Danmark samt et gratis Viaplay abonnement i tre måneder. Herefter varierer indholdet mellem den lille og store pakke. Du kan ligeledes vælge den individuelle pakke, som kun er til dig selv. Her er der igen en stor og lille pakke med forskelligt indhold, sådan at du kan vælge pakken der bedst dækker dit behov. Under alle omstændigheder kan du hos Telenor finde billige mobilabonnementer, hvad end det kun er til dig eller til hele familien.

Vælg mellem bredbånd og mobilt bredbånd

Når du er på udkig efter billigt og hurtigt internet, kan det være svært at vælge om du skal have et helt traditionelt bredbånd eller mobilt bredbånd. Det er dog alt andet lige nemmere at vælge hos Telenor, da de deler det godt op og viser forskellene både hvad angår pris, mens også internet hastighed og indholdet af GB. Du kan altså selv sammenligne forskellen og vælge, det bredbånd som passer til dig og dit behov. Du kan ligesom med mobilabonnementet vælge enten en familie pakke eller et bredbånd til dig. Ved det mobile bredbånd er du eksempelvis garanteret 4G netværk. Mobilt bredbånd er helt sikkert også en favorabel ide, hvis du er typen som ofte har brug for en hurtig internethastighed, når du er på farten. Er du i tvivl om du først den største fordel med et bredbånd eller mobilt bredbånd, så klik ind hos Telenor og se forskellene.

Hold øje med rabatkoder og tilbud fra Telenor

Der er ofte gode tilbud at hente fra Telenor, men du kan hurtigt gå glip af dem, hvis du ikke holder dig opdateret på deres hjemmeside. Derfor vil vi gerne hjælpe dig og samler rabatkoder, tilbud og promotions fra Telenor på vores hjemmeside. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og så vil du altid modtage de bedste tilbud fra Telenor. Det kan godt betale sig, da der ofte er rigtigt mange penge at spare i rabat.

Levering hos Telenor

Hos telenor er der altid ekspreslervering og leveringen er samtidig helt gratis. Så du behøver ikke bekymre dig om ekstra udgifter som leveringsomkostninger, når du handler hos Telenor

Flere Online Webshops