Daek-online.dk coupon code og rabat

Rabatkoder Daek-online.dk Danmark - marts 2021

Daek-online.dk rabat: spar op til 20% på helårsdæk

Vis udsalg

Billige motorcykeldæk fra 390 kr. hos Daek-online.dk

Vis udsalg

Op til 17% rabat på sommerdæk hos Daek-online.dk

Vis udsalg

Spar mindst 5% rabat på vinterdæk hos Daek-online.dk

Vis udsalg
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyttig information om de nyeste og kommende produkter. Du vil også modtage information om rabatter på udsalgsvarer og nyhedsbrevet vil også holde dig opdateret på aktuelle rabatkoder, som du kan anvende når du bestiller online.

Fri fragt

Du får altid gratis levering på dine ordrer. Du får dine varer leveret direkte hjem til din hoveddør indenfor 5 hverdage npr du bestiller på en hverdag. Bestiller du komplette hjul, så er leveringstiden 7 arbejdsdage. Du kan også vælge at få dine dæk og hjul leveret til din nærmeste monteringspartner, som DaekOnline automatisk vil kontakte og informere dem om leveringen. På den måde sparer du tid, og dine varer leveres direkte til dem der skal hjælpe dig med montering.

Alt i dæk

Du finder et bredt og professionelt udvalg af dæk i de bedste kvaliteter her. Du kan finde de rette dæk til din personbil, til bygge- og skovmaskiner, industridæk og endda anhængerdæk. Derudover kan du finde dæk til motorcykler, scootere og til motorsport.

Professionel hjælp og vejledning

Du kan altid kontakte kundesupport, som sidder klar til at hjælpe dig med diverse spørgsmål uanset hvilken dæktype du måtte have spørgsmål til. Du kan få svar på spørgsmål om alt fra støjreduktion, veteranbildæk, lufttryk og til testresultater for de dæk der udbydes på siden.

Black Friday hos Daek-online

Black Friday er dagen hvor du kan finde nogle helt særlige tilbud på diverse dæk. Det er en dag spækket med super gode tilbud, hvor udvalgte varer er ekstra nedsat og du kan gøre dig noget af et kup. Hold derfor øje med din indbakke hvis du har valgt at tilmelde dig nyhedsbrevet, da du vil modtage næmere info omkring Black Friday her.

Billigste Daek-online.dk rabatkode og rabatter

Daek-online.dk rabatkode Rabat Gyldig til
Daek-online.dk rabat: spar op til 20% på helårsdæk 20% 01/04/2021
Billige motorcykeldæk fra 390 kr. hos Daek-online.dk 390 kr. 01/04/2021
Op til 17% rabat på sommerdæk hos Daek-online.dk 17% 01/04/2021
Spar mindst 5% rabat på vinterdæk hos Daek-online.dk 5% 01/04/2021

Flere Online Webshops