SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Apple Music coupon code

music.apple.com/dk

Lyt til din yndlingsmusik når som helst og hvor som helst med Apple Music. Opdag nye sange, opret spillelister og få personlige anbefalinger.

Rabatkoder Apple Music Danmark - juni 2024

Få adgang til en masse glad musik hos Apple Music for kun 99 kr./md

Vis udsalg

0 kr. for Apple Music de første 3 måneder

Vis udsalg

Prøv Apple Music Gratis - adgang til millioner af sange

Vis udsalg

Apple Music pris på 149 kr./md. for familiedeling

Vis udsalg

Prøv det 3 første måneder helt gratis

Du kan lige nu prøve Apple Music helt gratis i hele 3 måneder, hvor du kan lytte til den nyeste musik direkte fra din smartphone, tablet eller laptop. Når de 3 måneder er gået kan du selv vælge om du vil fortsætte til kun 99kr/md i abonnement, eller om du ønsker at stoppe.

Musik fra hele verden

Du finder de nyeste hits fra hele verden og du kan også gå tilbage i tiden, og genhøre gamle hits fra fortiden. Der er mere end 75 millioner sange at gå på opdagelse i, så der burde bestemt være noget til enhver musiksmag. Så prøv det gratis allerede i dag.

Apple Music Black Friday

Denne dag er en helt særlig rabatdag hvor der føres nogle af årets absolut bedste tilbud. Der vil derfor være tilbud på udvalgte services til nogle helt særlige priser. Black Friday er dagen du ikke må gå glip af da et hav af butikker holde udsalgsfest.

Nem styring af dine betalinger via ApplePay

Det er nemt at være medlem af Apple Music da appen løbende betales via dit Apple ID. Er du derfor allerede tilmeldt et Apple ID vil du derfor nemt styre betalingen af abonnementer på din enhed. Du kan til enhver tid afmelde dig servicen via dit Apple ID igen, såfremt du skulle ønske at opsige servicen.

Radiokanaler fra både Danmark og udlandet

Du kan udover at lytte til mere end 75 millioner musiknumre, også vælge at lytte til et bredt udvalg af radiokanaler via servicen. Du kan både finde danske radiokanaler og udenlandske radiokanaler hvor der streames direkte live radio via appen. Appen er også super nem at anvende via AirPlay og Car Play, så du hele tiden kan høre hvad du vil, når du vil.

Du er lige gået glip af disse Apple Music rabatkoder:

40% Apple Music coupon code: Få op til 40% rabat på Apple Music-abonnementer Rabatten er allerede fratrukket
40% Apple Music coupon code: Få op til 40% rabat på Apple Music-abonnementer Rabatten er allerede fratrukket
80% Apple Music coupon code: Få op til 80% rabat på Apple Music-abonnementer Rabatten er allerede fratrukket
80% Apple Music coupon code: Få op til 80% rabat på Apple Music-abonnementer Rabatten er allerede fratrukket
80% Apple Music coupon code: Få op til 80% rabat på Apple Music-abonnementer Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Det er en streamingtjeneste til musik.
Det er gratis i tre måneder herefter 99 kr./md.
Hvis der er en rabatkode tilgængelig, vil du kunne finde den her på siden.
Du behøver ikke at søge efter Apple Music i app store. Appen ligger allerede på din iPhone.
Du skal blot åbne appen og logge ind med dit Apple-id og password.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

5.0 stjerner / 99 har stemt

Musik fra hele verden i én enkelt app

Gå på opdagelse i musikkens verden med én enkelt applikation. Apple Music er appen der giver dig adgang til mere end 90 millioner sange og mere end 30 tusind forskellige spillelister. Du finder kunstnere og artister fra hele verden, og et særdeles bredt udvalg af sange indenfor alle genrer. Er du stornyder af musik, uanset om det er til din træning, arbejdet, i bussen eller på ferien, så er dette musikuniverset for dig. Du kan nemt finde de nyeste hits, playlister fra hele verden og tilmed lave din helt egne spillelister, så du altid har din yndlingsmusik parat og lige ved hånden.

Få de 3 første måneder gratis

Det kan være svært at vælge til, og Apple Music er svært at vælge fra når først du har vænnet dig til at have appen ved hånden. Derfor får du de første 3 måneder helt gratis så du kan se at appen virkelig kan være svær at leve uden, når først den har fundet vej til dine ører. I prøveperioden kan du derfor frit anvende appen og gå på opdagelse i dette store musikunivers, og vænne dig til al den gode musik. Efter prøveperioden, kan du derfor helt selv frit vælge om du vil tilmelde dig servicen og fortsat have mulighed for at bruge appen, eller om du ønsker at stoppe efter den gratis prøveperiode.

Live Radio og Car Play

Du kan også bruge appen når du skal lytte til live radio på farten. Du har adgang til en masse faste radiostationer og nyhedskanaler, som du kan anvende når du eksempelvis kører bil. Det er nemt at tislutte appen til CarPlay når du sidder i bilen på vej til og fra arbejde. Du kan derfor både lytte til diverse nyhedskanaler, og finde den nyeste musik fra hele verden. Det er nemt at bruge appen i bilen over funktionen i Car Play og appen benytter bluetooth forbindelse, som sikrer en hurtig og enkel forbindelse til din bil.

Musik til hele hjemmet med Air Play

Udover at du kan forbinde din musik til anlægget i din bil, så kan du også nemt anvende appen i dit hjem. Uanset hvilke højtalere eller hvilket system du har derhjemme, så kræver det blot at der er internetforbindelse eller bluetooth forbindelse. Du kan eksempelvis forbinde appen til dit Apple TV og afspille musik over dine højtalere der er forbundet til dit TV. Du kan også nemt forbinde appen fra din smartphone til din trådløse højtaler, hvor du forbinder via bluetooth forbindelse på begge enheder. Du kan nemt kontrollere musikken fra din smartphone via appen, som både er supernem og intuitiv at bruge.

Appen der genkender din musiksmag

Noget særligt smart ved Apple Music er, at den løbende genkender dine musikvalg og hvilke genrer du lytter mest til. Du vil derfor løbende kunne få anbefalet nye hits og nye spillelister baseret på netop lige præcis dine præferencer. På den måde bliver de forslag der løbende præsenteres for dig mere præcise og din brugerglæde øges da den ganske enkelt lærer din musiksmag bedre at kende jo mere du anvender appen.

Flere Online Webshops