SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Bagebixen rabatkode

bagebixen.dk

Bagebixen er en dansk webshop, der tilbyder et bredt udvalg af bagetilbehør og udstyr. Find alt fra kageforme og bageartikler til pynt og dekorationer til dine kreationer. Perfekt for alle bagelskere!

Rabatkoder Bagebixen Danmark - maj 2024

10% Bagebixen rabatkode

Åben rabatkode et Populær 1

Billige chokoladeforme fra kun 10 kr. hos Bagebixen

Vis udsalg

Bagebixen tilbud: 3 for 99,95 kr.

Vis udsalg

2 stk. Bagebixen silikonforme for 149,95 kr.

Vis udsalg

Bagebixen tilbud: spar op til 50% rabat

Vis udsalg

Fri fragt hos Bagebixen ved køb over 600 kr

Vis udsalg

Op til 70% rabat på Bagebixen outletvarer

Vis udsalg

Bagebixen bageforme fra kun 14,95 kr.

Vis udsalg

Sådan bruges en Bagebixen rabatkode

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter BageBixen
  2. Vælg den rabatkode, som passer bedst for dig – Husk at læse betingelserne ud for rabatkoden
  3. Klik nu på ”Få rabatkode”

Nu dukker der et nyt billede op: 

  1. Klik på ”Kopier”

  2. Klik nu på det gule felt ”Brug rabatkode på BageBixen”

Du vil blive ført direkte over til BageBixen’s hjemmeside 

Er du det nye, kommende medlem af bage dysten? Eller vil du bare overraske familien med super flotte kager eller måske en sjov eftermiddag med børnene?

Når du er færdig med at handle: 

Sådan bruger man en rabatkode Bagebixen

  1. Klik på ”Indkøbskurv” (findes øverst til højre på siden)

  2. Klik på knappen ”Gå til kassen”

  3. Lige under bemærkninger til ordren finder du feltet: ”Har du et gavekort”

  4. Højreklik nu i feltet og indsæt den rabatkode du kopierede på Saleduck

  5. Klik på ”Indløs”

Du vil nu se, at den rabat som du valgte, bliver fratrukket din ordre

Færdiggør din bestilling

Så er det bare med at vente på at dine varer ankommer og du kan gå i gang med at kreere din helt egen og specielle kage eller hvad nu din fantasi rækker til.

 

Black Friday tilbud hos Bagebixen

Bagebixen fejre Black Friday 2024 med de største tilbud og rabatter på alt bageudstyr. Gå ikke glip af de vilde tilbud og store rabatter på bageplader, bagemåtter og forme på Black Friday hos Bagebixen.

Du er lige gået glip af disse Bagebixen rabatkoder:

70% Black friday tilbud: spar op til 70% på produkter hos Bagebixen Rabat automatisk fratrukket - følg link

Andre søger også efter

Ja. Har du fundet en rabatkode her på vores side, skal du blot indsætte den i kassen på betalingssiden.
Her på vores side holder vi dig kontant opdateret med aktuelle rabatkampagner, samt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage de bedste rabatkoder.
Her på siden finder du et udvalg af de seneste nye kampagner, rabatkoder og tilbud
Du kan kontakte Bagebixen kundeservice på Telefonnummer: 50 44 24 25.
Hos Bagebixen kan du betale med: Dankort, VISA, Mastercard, Maestro, MobilePay.
Nina

Hej! Jeg er Nina,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.8 stjerner / 83 har stemt

Bagebixen har alt hvad der skal til for at blive en suveræn bager eller konditor. Det er hos Bagebixen, at du finder Danmarks største udvalg af blandt andet chokoladeforme til billige priser, og hvor du også finder produkter både i silikone og hård plast. Sidstnævnte er typisk forme, der benyttes af professionelle og giver flotte, blanke og kreative resultater. I webshoppen finder du et stort udvalg af kategorier, som giver dig alt der skal til for at skabe lækre, dekorative chokolader, muffins, kager og andre søde kreationer. Silikoneforme, som muffinsforme, slipper let dejen uden alt for meget smørrelse og findes i et bredt udvalg hos Bagebixen, mens sortimentet også byder på andre foretrukne materialer såsom papir og metal. Det finder ikke kun bageforme hos Bagebixen, du finder alt til bagværk - både former og ingredienser. Skal du eksempelvis bruge et sukkertermometer, kondenseret mælk eller noget helt tredje, kan du være sikker på at finde hvad du søger hos Bagebixen. Hold i øvrigt også øje efter Bagebixen rabatkoder, så kan dit næste køb blive noget billigere.

Lav lækre kager og hjemmelavede chokolader

Er du den fødte konditor, så kan du finde alle nødvendigheder hos Bagebixen. Skal du lave lækre hjemmelavede græskartærter, chokoladetærter, brownies, cupcakes eller noget helt andet, så finder du alt, hvad du skal bruge her. Mange har eksempelvis svært ved at finde kondenseret mælk, men dette har de selvfølgelig også hos Bagebixen, ligesom de har sukkerprint til kager, gelatine pulver, kageopsats. frugtfarve og meget andet lækkert. Om du har gang i et mindre projekt med en lille lækker chokoladekage eller et af de helt store projekter, som tager flere timer, så har du alle hjælpemidlerne hos Bagebixen. Sprøjteposer, chokoladesmelter og kagefade - du finder alt hos Bagebixen.

Altid gode tilbud hos Bagebixen

Hvis du elsker at lave hjemmelavet chokolade eller hjemmelavede muffins, så er Bagebixens mange tilbud lige noget for dig. Her finder du et hav af chokoladeforme i hård plast, silikone og mange andre materialer, hvor du samtidig kan vælge mellem mange spændende former. Særligt har de mange chokoladeforme formet som blomster, men også hindbær, hjerter og hvad du nu ellers kan tænke dig. Det kan også være du søger en billig chokoladesmelter - det er bare at gå på opdagelse blandt de mange spændende tilbud. Du finder udvalgte produkter helt ned til halv pris. Ved sommertid kan du være heldig at finde tilbud på isforme - hos Bagebixen er indholdet altid opdateret i forhold til sæsonen.

Find fantastisk bagetilbehør hos Bagebixen

Hos Bagebixen kan du lære at blive en keative og god kondittor. De forhandler nemlig et kæmpe udvalg af bagetilbehør. Hos Bagebixen finder du nemlig alt fra Odense kranse xx, forme til chokolade, cupcake forme papir og meget mere. Hvis du skal lave kager til et bestemt arrangement, som kan du også få lavet et sukkerprint med eget billede. Hvis du bruger et af de mange gode Bagebixen tilbud herfra Saleduck, så får du muligheden for at få en god Bagebixen rabat - dermed kan du spare penge på bagetilbehør. Du kan også være heldig at finde en god Bagebixen rabatkode, så du sparer endnu flere penge.

Spar penge med en Bagebixen rabatkode

Hvis du også er en chokoladekonge eller dronning, kan vi hjælpe dig med at spare penge på dit bageudstyr. Her på Saleduck samler vi nemlig på rabatkoder, der garanterer dig de bedste tilbud og rabatter. Hold derfor øje med siden eller tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil sikres de bedste deals når du handler hos Bagebixen. Med en rabatkode til Bagebixen kan dit køb af kondenseret mælk, bageforme, eller sukkerprint blive noget billigere.

Levering hos Bagebixen

Bestiller du for over 600 kroner får du fri fragt på din ordre. Leveringstid for hvert enkelt produkt finder du i informationen om produktet. Langt de fleste lagervarer har dog kun 1-3 dages leveringstid. Du kan desuden vælge mellem forsendelse med omdeling og uden omdeling. Prisen varierer i forhold til hvilken forsendelse du vælger.

Flere Online Webshops