SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Iberia rabatkode

iberia.com/dk

Find billige flybilletter og book dine næste rejser med Iberia. Udforsk destinationer, tilmeld dig bonusprogrammet og læs nyttige rejsetips på hjemmesiden.

Rabatkoder Iberia Danmark - juni 2024

Flyv med Iberia fra København fra 499 kr.

Vis udsalg

Stort udvalg af Billige flybilletter i juni måned til hele verden hos IBERIA!

Vis udsalg

Flyv verden rundt billigt med IBERIA og oneworld alliance - Altid billige flybilletter

Vis udsalg

Find Billige flybilletter til Spanien hos IBERIA - Flyv billigt til Madrid og Barcelona!

Vis udsalg

Direkte flyvninger

Flyv direkte til populære destinationer som Tokyo og Dubrovnik. Reducer din rejsetid uden mellemlandinger.

Flash-tilbud

Nyd utrolige last-minute tilbud på Iberias Flash Offers portal. Grib muligheden for at rejse billigt til fantastiske steder.

Kombiner fly og hotel

Få den bedste pris ved at kombinere fly og hotel. Tjen ekstra Avios, når du booker din pakkerejse.

Business class

Nyd en personlig, digital og bæredygtig flyveoplevelse med Iberias business class. Forbedret mad- og drikkevareservices.

Destinationer verden over

Opdag top rejsemål som Madrid, New York og Buenos Aires. Nyd fordelene ved konkurrencedygtige priser og omfattende rutenet.

Katrine

Hej! Jeg er Katrine,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.0 stjerner / 30 har stemt

IBERIA er et spansk flyselskab, som sørger for at du kan komme verden rundt ganske billigt, enten med IBERIA selv eller med en af deres mangle partnere fra oneworld alliance. Værende et spansk flyselskab er der især billige flybilletter til Spanien, men udover flybilletter er det ligeledes muligt at booke hotel, bil eller en kombination af disse tre. Hvis du eksempelvis gerne vil have billige flybilletter til Madrid, Barcelona eller resten af Spanien, kan du med fordel holde øjnene åbne efter gode tilbud eller rabatkoder fra IBERIA, og så kan din næste flyvning blive noget billigere.

Flyv billigt til Spanien med IBERIA

Når man flyver med IBERIA, kan man være sikker på at der er billige flybilletter til Spanien. De helt oplagte steder at flyve hen er selvfølgelig Madrid og Barcelona, men du kan eksempelvis også købe billige flybilletter til Malaga, Vigo og Ibiza. Det er bare om at holde øje med de gode tilbud fra IBERIA på deres hjemmeside. Især henover sommeren er Malaga en eftertragtet feriedestination, og du kan derfor med fordel holde øje med gode tilbud på flybilletter til Malaga om sommeren. Der er dog altid flytilbud, hvis du gerne vil opleve den spanske eller catalanske hovedstad.

Flyv verden rundt med oneworld alliance

Vil du gerne finde billige flybilletter til Lissabon, Sao Paulo, Rio De Janeiro, Ibiza, Marrakesh, Tokyo eller Mallorca? Det hele er muligt med IBERIA. Det kan godt være at det ikke er IBERIA, som flyver dig hele vejen, men eftersom de er en del af oneworld alliance, skal en af deres partnere nok sørge for at du kommer helt til den endelige destination. Oneworld alliance tæller bl.a. Europæiske flyselskaber som Air Berlin, Finnair og British Airways, mens Qatar Airways og American Airlines eksempelvis sørger for du kommer til en af de andre dele af verden.

Find billige flybilletter fra København

Spanien er ikke det eneste sted du kan komme hen billigt med IBERIA. På deres hjemmeside skilter de med "Cheap flights from Copenhagen" lige på midten, så du kan nemt finde de destinationer, som er billigst at flyve til på det givne tidspunkt du leder. Skal du have et flytilbud, som du ikke kan sige nej til, så kig forbi hos IBERIA og find en billig flyrejse.

Lad IBERIA inspirere dig

Hvis du gerne vil ud og rejse, men ikke er sikker på, hvor turen skal gå hen, kan du lade dig inspirere af IBERIA. De har en liste med anbefalede destinationer ligesom du også kan se deres "bestsellers" og sidst solgte flybilletter.

Flyv billigt med en rabatkode fra IBERIA

Hvis du altid leder efter de gode tilbud og vil være sikre på at du finder de billigste flybilletter, så tjek Saleduck.dk i ny og næ. Vi samler nemlig på tilbud og rabatkode, og skal derfor nok sørge for at have de bedste tilbud og rabatkoder fra IBERIA!

Find dine fly informationer hos IBERIA online

Hvis du gerne vil booke en flybillet hos IBERIA eller du gerne vil vide mere om baggage regler, kan du tage et kig på deres hjemmeside. Find ud af, hvor meget du må tage med i bagage, hvornår du senest kan gøre check-in eller check om din ven, veninde eller familiemedlem, som flyver med IBERIA ankommer til tiden.

Flere Online Webshops