SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Vivis Butik Rabatkode

vivisbutik.dk

Vivis Butik er en online destination for garnentusiaster, der tilbyder et bredt udvalg af farver og teksturer, så kunder kan finde det perfekte garn til deres strikke- og hækleprojekter.

Rabatkoder Vivis Butik Danmark - juni 2024

10% Vivis Butik rabatkode

Åben rabatkode 234 Populær 1

Vivis Butik rabatkode: Få fri fragt ved køb over 499 kr.

Åben rabatkode g!

Op til 35% på garn og tilbehør

Vis udsalg

KvalitetsGarn til faste lave priser

Vis udsalg

Fri fragt ved køb for minimum 500 kr.

Vis udsalg

Op til 25% rabat på hjertegarn hos Vivis Butik

Vis udsalg

Symaskiner fra 1.495 kr. hos Vivis Butik

Vis udsalg

5% rabat på strikkepinde fra Vivis Butik

Vis udsalg

Du er lige gået glip af disse Vivis Butik rabatkoder:

40% Vivis Butik Rabatkode: Spar op til 40% hos Vivis Butik på Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
40% Vivis Butik Rabatkode: Spar op til 40% hos Vivis Butik på Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket
80% Vivis Butik Rabatkode: Spar op til 80% hos Vivis Butik på Cyber Monday Rabatten er allerede fratrukket
80% Vivis Butik Rabatkode: Spar op til 80% hos Vivis Butik på Black Friday Rabatten er allerede fratrukket
80% Vivis Butik Rabatkode: Spar op til 80% hos Vivis Butik på Singles Day Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Hvordan bliver jeg opdateret med de nyeste rabatkoder?
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid er gyldige til alle køb.
Du kan kontakte kundeservice på email: info@vivisbutik.dk eller telefon: 97 25 20 04.
Mandag-Fredag: 10.00-17:30, Lørdag: 10:00-13:00 (lukket om lørdagen i juni og juli).
Du kan betale dine køb med: Dankort, Mastercard, MobilePay, VISA, VISA Dankort, VISA Electron og VIABILL.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.2 stjerner / 74 har stemt

I Vivi's Butik får du en varm velkomst - online eller offline. Her har du siden 2015 kunne købe billigt garn fra blandt andet Hjertegarn, som kan bruges til strik eller hækling. I Vivi's Butik finder du alt hvad du mangler. Ikke nok med at der er billigt bomuldsgarn på tilbud, økologisk garn og bambusgarn, så finder du også alt det tilbehør, som du behøver for at komme i gang med at strikke eller hækle. Her er alt fra begynderen, til den mere garvede strikker. Du kan blandt andet finde gratis strikkeopskrifter så du altid kan finde inspiration til dit næste projekt. Til begynderen findes der "Strikkeskole" bogen, som kan erhverves billigt. Det er for tiden rigtig populært med hjemmestrikkede ponchoer, derfor kan du selvfølgelig også finde strikkeopskrifter til dette.

Strik gaven til den du holder af

Ved du ikke, hvad du skal give ham/hende du holder af? Hvad med en hjemmestrikket sweater, poncho eller måske et par hjemmefutter i dejligt alpaca og lama uld? På den måde kan du give en helt unik og personlig gave. Strikker eller hækler du ikke selv, så er du mulighed for at købe gavekort hos Vivi's Butik. Børnetøj kan være dyrt, så hvorfor ikke spare penge, og selv strikke børnetøjet? Til julesweateren findes der tyktgarn i højeste kvalitet, så du ikke kommer til at fryse i de kolde måneder. Hvis du ikke ved hvor du skal starte, så kan du altid finde strikkeopskrifter på børnetøj på Vivi's Butiks hjemmeside. Dermed er der altid et projekt du kan gå i gang med til børnene, eller børnebørnene, og med babygarn fra Hjertegarn, får du kvalitetsgarn til de helt små i alle tænkelige farver.

Stort Sortiment i Vivi's Butik

I Vivi's Butik finder du alt hvad du skal bruge. Hvis du mangler noget specielt garn, strikkepinde eller hæklegrej, så kan du helt sikkert finde det hos Vivi's Butik. Du kan finde garn til alle opgaver, store som små, og nærmest alle typer garn. For at nævne nogle få er der blandt andet 100% uldgarn, akrylgarn, strømpegarn, trunte garn, lama/alpaca garn, hæklegarn og meget, meget mere - kan du tænke dig til det, så har Vivi's Butik det helt sikkert. Her kommer der konstant nyheder, og Vivi's Butik har altid fingeren på pulsen, når det kommer til trends og nyheder i garnuniverset. Foruden strikke og hækletøj, kan du også købe en billig symaskine af mærket Brother, hvor du kan bruge "kineser" sytråd (kinesertråd), den meget stærke, trestrengede sytråd som især anvendes ved knipling og til at sy knapper i med. For at kunne fuldføre dine kreative projekter, har Vivi's Butik en side med hobbytilbehør. Her finder du knapper, sikkerhedsnåle og alt muligt andet til din hobby.

Altid lave priser med en Saleduck rabatkode

Hvis du skal i gang med et nyt spændende projekt, så er det værd at holde øje med Saleduck.dk, for at finde de bedste tilbud til Vivi's Butik. På den måde undgår du, at betale for meget for et produkt, i tilfælde af, at vi skulle have en rabatkode. Dermed kan du altid finde en god deal på internettet hos Saleduck.dk.

Flere Online Webshops