SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

SunCharter rabatkode

suncharter.dk

Charterrejser til solrige destinationer som Grækenland, Spanien og Tyrkiet. Find de bedste tilbud på fly, hotel og transport på SunCharter's hjemmeside.

Rabatkoder SunCharter Danmark - februar 2024

Billige SunCharter ferier med 40% rabat

Vis udsalg

Op til 55% rabat på afbudsrejser og rejsetilbud hos SunCharter

Vis udsalg

Priser fra 1799 kr. på et stort udvalg af all inclusive charterrejser hos SunCharter

Vis udsalg

Afbudsrejser fra 1.799 kr. med SunCharter

Vis udsalg

Strandhoteller kun 0-50 meter fra stranden

Vis udsalg

Spar 1000 kr. pr. person hos SunCharter

Vis udsalg

Mere tid til at slappe af

Når du booker din næste ferie med SunCharter bliver både flybilletter, hotelophold og det hele klaret for dig og du får meget mere tid til at slappe helt af og nyde din ferie.

Afbudsrejser, all-inclusive og tilbudsrejser

Skal du på bugetvenlig fbudsrejse, luksus all-inclusive rejse eller finde en god handel på tilbudsrejser? så kan du finde lige den ferie du kunne tænke dig med SunCharter.

Rejsedestinationer

Du kan rejse til mange destinationer i hele verden med SunCharter som eksempelvis: Grækenland, Spanien, Tyrkiet, Portugal m.m.

Black Friday med SunCharter

Black Friday 2024 bliver markeret hos SunCharter med vilde rabatter og store tilbud på afbudsrejser, all-inklusive rejser og tilbudspakker på rejser. Du vil ikke gå glip af alle SunCharters tilbud på Black Friday.

Du er lige gået glip af disse SunCharter rabatkoder:

40% SunCharter rabatkode: Op til 40% rabat på rejser hos SunCharter Rabatten er allerede fratrukket
80% SunCharter rabatkode: Op til 80% rabat på rejser hos SunCharter Rabatten er allerede fratrukket
80% SunCharter rabatkode: Op til 80% rabat på rejser hos SunCharter Rabatten er allerede fratrukket
80% SunCharter rabatkode: Op til 80% rabat på rejser hos SunCharter Rabatten er allerede fratrukket
800 kr 800 kr SunCharter rabatkode tyvstart22

Andre søger også efter

Åbningstiderne er Mandag-Fredag: 09.00-17.00, Lørdag-Søndag: 10.00-14.00
Du kan kontakte SunCharter kundeservice på: Adresse: Marselisborg havnevej 22 2.tv, Postnummer og by: 8000 Aarhus, E-mail adresse: info@suncharter.dk, Telefon nummer : 70 345 097
Hos SunCharter kan du betale med: Dankort, Mastercard, VISA
Jonas

Jonas

Webshoptester

4.0 stjerner / 55 har stemt

SunCharter er et dansk rejseselskab, som giver dig et skønt udvalg af charterrejser til syden. Lang de fleste af SunCharters rejser er med afgang fra Aalborg Lufthavn, men der er også udvalgte rejser fra Billund Lufthavn. Hvis du gerne vil tilbringe en uge på lækre hoteller som Gloria Palace Amadores eller Eden Roc, så find din næste charterferie hos SunCharter. Du finder billige charterrejser og afbudsrejser til destinationer som Gran Canaria, Tenerife og Puerto Rico. Hold øje med en SunCharter rabatkode og se om din næste ferie kan blive endnu billigere.

Kæmpe udvalg af charterrejser fra Aalborg Lufthavn

Når du booker din ferie hos SunCharter, så er det oftest med fly fra Aalborg Lufthavn. Der er dog også en lille udvalg af afbudsrejser og charterferier fra Billund Lufthavn. Hvis du leder efter en billig afbudsrejse med fly fra Billund eller Aalborg, så kan det godt betale sig at tjekke priserne hos SunCharter. Her kan du meget vel finde din næste ferie til Gran Canaria, Fuerteventura eller Malta.

Dejlige charterferier til syd og sol

Hvis du gerne vil åbne dine øjne under varmere himmelstrøg, så er en charterferie med SunCharter en glimrende mulighed. Find en tilbudsrejse til Korfu eller Kreta, das i solen i Puerto Rico eller tag en uge på altid populære Tenerife. Du finder en masse billige all inclusive ferier til Mallorca, Tenerife og alle de andre oplagte destinationer, så der er altid en charterrejse for dig og din familie.

Ferier med danske værdier

SunCharter er et fantastisk med billige rejser for børnefamilier. Udover skønne all inclusive ferier på hoteller som Gloria Palace Amadores og Eden Roc, hvor børnene kan bade i poolen, så er der også altid danske rejseledere, som er klar til at tage imod dig ved ankomst, alle sammen uddannet fra guideskoler. De står til rådighed 24 timer i døgnet, så du kan få den bedste service og bedst tænkelige ferie.

Stort udvalg af specialrejser

Hvis en billig all inclusive charterferie eller afbudsrejse ikke er noget for dig, så er der også mange andre måder at rejse på. Er du ved at planlægge den perfekte bryllupsrejse, grupperejse eller jubilæumsrejse, så er der også rig mulighed for at finde, hvad du søger hos SunCharter. Der findes ligeledes singlerejser, ferier med vægt på voksenhoteller ligesom der kan tages hensyn til interesser, så du kan komme på en fed tennisrejse, golfrejse eller fodbold træningsrejser.

Altid tilbud på rejser

SunCharter har en hel kategori for dig, som gerne vil rejse billigst muligt. Her finder du alle deres tilbud på rejser til Gran Canaria, Tenerife, Rhodos, Malta og meget mere. Find en billig ferie i sommermånederne, vintermånederne eller en anden måned, som passer ind i dit skema. Du finder både tilbudsrejser og afbudsrejser hos SunCharter, så der er altid gode besparelser, hvis du køber en af disse rejser.

Få en billigere rejse med en SunCharter rabatkode

Hvis der findes en SunCharter rabatkode, som kan hjælpe dig med at komme billigere afsted, så prøver vi at have den tilgængelig her. Næste gang du leder efter en all inclusive rejse med fly til Tenerife eller Gran Canaria, kan du kigge forbi og se om der er en rabatkode, som du kan benytte.

Flere Online Webshops