MENU

CTI Party rabatkoder og rabatter

Rabatkoder CTI Party: juni 2017 i Danmark

Rabatkode: Spar 15% rabat på en masse barnedåbsprodukter hos CTI Party

Åben rabatkode? Klik her!

Rabatkode: Spar 5% rabat på festartikler og alt andet hos CTI Party

Åben rabatkode? Klik her!

Rabatkode: Spar 7% rabat ved køb over 100 kr. hos CTI Party

Åben rabatkode? Klik her!

Rabatkode: Spar 18% rabat hos CTI Party

Åben rabatkode? Klik her!

Rabatkode: Spar 15% på konfirmationsting hos CTI Party

Åben rabatkode? Klik her!

CTI Party er som navnet antyder en online forhandler af festartikler til både private, erhvervslivet og til underholdningsbranchen - de har endda ballonartister, som har ansvaret for ballonopsendelser og udsmykninger rundt om i landet. På de mere end 1.800 kvm lager finder du over 7.000 forskellige produktnumre. Der er med andre ord festartikler til ethvert arrangement! Så hvis du skal holde en kæmpe fest, så er CTI Party stedet, hvor du kan handle alle festartiklerne på samme sted!

Find alle festartiklerne til din fest hos CTI Party

Der er mange gode grunde til at holde en fest, og nogle af dem kræver mere pynt end andre. Store arrangementer som konfirmationer, barnedåb, bryllupper, sølvbryllupper og store fødselsdage kræver, massere af planlægning, så du kan finde det rette tema og rette festartikler. Hos CTI Party er det lige meget om du planlægger en konfirmation, 18-års fødselsdag eller en helt anden fest, der er festartikler til alle tænkelige fester og temaer!

CTI Party er med fra begyndelsen til slutningen på din fest

Noget af det første du skal gøre, når du planlægger din fest, hvis ikke det første, er at sende invitationer ud. Invitationer eller indbydelser kan du selvfølgelig købe på hjemmesiden, og herefter er det ellers op til dig, hvad din fest skal indeholde af festartikler. Et godt bud på hvilke festartikler, der skal købes er bordkort, så folk ved hvor de skal sidde. En fest er heller ikke en rigtig fest uden festsange, derfor skal der også købes sangskjulere. En anden ting som ikke skal glemmes er den vigtige bordpynt som due, servietter og lys. Så hvis du har brug for inspiration til borddækningen til dit barns konfirmation eller til en stor fødselsdag, kan du med fordel finde det hele her! Glem heller ikke takkekortene, som skal sendes ud, efter den store fest!

Spar penge på dine festartikler med en rabatkode til CTI Party

Ofte er der gode tilbud at hente, men for at du ikke skal gå glip af disse, samler vi dem på Saleduck.dk. Hold dig opdateret på vores side, så vil du aldrig gå glip af gode tilbud, rabatkoder, deals eller promotions fra CTI Party. Der kan ofte være mange penge at spare i rabat!

Billig levering hos CTI Party

Der er super billig levering hos CTI Party. Levering til koster kun 30 kr., mens det koster 50 kr. at få leveret lige til din hoveddør!

Rabatkode: Spar 12% rabat på alle juleprodukter hos CTI Party

Åben rabatkode? Klik her!