Menu

CTI Party rabatkode og tilbud

Rabatkoder CTI Party: december 2018 i Danmark

15% rabat - Anvend CTI Party rabatkoden

Få rabatkode! Populær 1

18% rabat på ALT - Brug rabatkoden til CTI Party

Få rabatkode!

Spar 10% rabat med vores CTI Party rabatkode

Få rabatkode!

CTI Party rabatkode - få 7% rabat på ALT!

Få rabatkode!

12% rabat på ALT med denne CTI Party rabatkode

Få rabatkode!

Køb billige jule- og festartikler

Vis udsalg

Spar op til 75% rabat hos CTI Party

Vis udsalg

Find alt til barnedåben og baby showers i dag hos CTI Party - Spar op til 30% i rabat

Vis udsalg
Seneste tilbud -15%
Gyldig til Begrænset
Alle tilbud 8
Alle udsalg 3

CTI Party er som navnet antyder en online forhandler af festartikler til både private, erhvervslivet og til underholdningsbranchen - de har endda ballonartister, som har ansvaret for ballonopsendelser og udsmykninger rundt om i landet. På de mere end 1.800 kvm lager finder du over 7.000 forskellige produktnumre. Der er med andre ord festartikler til ethvert arrangement! Så hvis du skal holde en kæmpe fest, så er CTI Party stedet, hvor du kan handle alle festartiklerne på samme sted!

Find alle festartiklerne til din fest hos CTI Party

Der er mange gode grunde til at holde en fest, og nogle af dem kræver mere pynt end andre. Store arrangementer som konfirmationer, barnedåb, bryllupper, sølvbryllupper og store fødselsdage kræver masser af planlægning, så du kan finde det rette tema og rette festartikler. Hos CTI Party er det lige meget om du planlægger en konfirmation, 18-års fødselsdag eller en helt anden fest - der er festartikler til alle tænkelige fester og temaer!

CTI Party er med fra begyndelsen til slutningen på din fest

Noget af det første du skal gøre, når du planlægger din fest, hvis ikke det første, er at sende invitationer ud. Invitationer eller indbydelser kan du selvfølgelig købe på hjemmesiden, og herefter er det ellers op til dig, hvad din fest skal indeholde af festartikler. Et godt bud på hvilke festartikler, der skal købes er bordkort, så folk ved hvor de skal sidde. En fest er heller ikke en rigtig fest uden festsange, derfor skal der også købes sangskjulere. En anden ting som ikke skal glemmes er den vigtige bordpynt som due, servietter og lys. Så hvis du har brug for inspiration til borddækningen til dit barns konfirmation eller til en stor fødselsdag, kan du med fordel finde det hele her! Glem heller ikke takkekortene, som skal sendes ud, efter den store fest!

Sæt et unikt præg på din fest med CTI Party

Skal du holde fest, fødselsdag, sølvbryllup eller anden form for festivitas, så kan du med fordel tage et kig på CTI Party. Du finder alt fra indbydelser og servietter til bordpynt og bordløber. Mangler du fantastiske festartikler til nytårsaften eller en anden helt speciel lejlighed, så skal du helt klart tage et kig på tal balloner, som er en elegant måde at byde velkommen til ens fødselsdag eller nytårsfesten. Du finder selvfølgelig også almindelige balloner og helium til balloner.

Spar penge på dine festartikler med en rabatkode til CTI Party

Ofte er der gode tilbud at hente, men for at du ikke skal gå glip af disse, samler vi dem på Saleduck.dk. Hold dig opdateret på vores side, så vil du aldrig gå glip af gode tilbud, rabatkoder, deals eller promotions fra CTI Party. Der kan ofte være mange penge at spare i rabat!

Et stort udvalg af ordensbånd

Hos CTI Party kan du finde et stort udvalg af de populære ordensbånd, som er et velkendt fænomen når folkeskoleeleverne holder sidste skoledag. Du kan finde et stort udvalg af ordensbånd uden tryk, men hvis du ønsker ordensbånd med tryk, så kan CTI Party nemt opfylde dit behov. Der er rigtig mange farver at vælge imellem, og du kan selv designe teksten, så om det skal være årets mand, årets elev eller noget tredje - det er kun fantasien der sætter grænser. Tag et kig på de mange gode ordensbånd tilbud i dag hos CTI Party og find et billigt ordensbånd i dag. Husk også, at du kan spare flere penge på ordensbånd, når du bruger en CTI Party rabatkode her fra Saleduck.

Find alt til fødselsdagen hos CTI Party

Hos CTI Pary kan du finde et kæmpe udvalg af festartikler, og dermed også pifte den kommende fødselsdagsfest lidt op. Du finder nemlig alt fra balloner 18 års og pynt til 18 års til guld balloner og balloner med logo. Af andre festartikler kan nævnes, papirsdug sort, dekoration til barnedåb og meget mere. Husk at du gennem Saleduck kan få adgang til en god CTI Party rabat. Vi har nemlig samlet de bedste CTI Party tilbud, og kan i den forbindelse give dig en god besparelse. Udover kan du også være heldig at få en CTI Party rabatkode, som kan give dig rabat næste gang du handler hos dem.

Tilfredse kunder tager ikke fejl

Tilfredse kunder tager ikke fejl. Den hurtige levering og fantastiske service hos CTI Party har helt klart sat sit aftryk i kundetilfredshed. Inde på CTI Party trustpilot side scorer webshoppen en høj score, hvor langt størstedelen beskriver servicen som fremragende. Leder du derfor selv efter festartikler til en kommende fødselsdag, konfirmation eller en tredje begivenhed, så tag et kig på CTI Party i dag, hvor du finder et stort udvalg af alt fra konfettirør og balloner til sjovt borddækning og pynt. Find også en CTI rabatkode og spar flere penge på dit næste købe hos CTI Party.

Fantastisk service og hurtig levering

De mange tilfredse kunder, som har handlet hos CTI Party, har givet dem en fantastisk score på 9.5 ud af 10 på levering og service. Hvis du endda bestiller for over 300 kr., så leverer CTI Party din ordre gratis. Eftersom at CTI Party bruger forskellige former for leveringsmulighed, så kan du faktisk placere en ordre på en søndag, og få den leveret om mandagen - hurtigere bliver det ikke. Tag derfor et kig på de mange gode og fede festartikler hos CTI Party i dag. Find også en god CTI rabatkode her på Saleduck, så du kan spare penge på din næste ordre hos den festlige webshop.

Spar op til 70% + 8% ekstra med rabatkoden

Få rabatkode!

8% rabat på alt

Få rabatkode!

Få 7% i rabat ved køb over 100 kr. hos CTI Party - Stort udvalg af julepynt og andet til festen

Få rabatkode!

Bliv klar til julen med julepynt fra CTI Party

Vis udsalg

Rabatkode: Spar 7% rabat ved køb over 100 kr. hos CTI Party

Få rabatkode!