SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

JBL rabatkode

dk.jbl.com

Find et bredt udvalg af JBL-højttalere, hovedtelefoner og lydudstyr på JBLs officielle hjemmeside. Opdag kvalitetslyd til din musik og underholdning.

Rabatkoder JBL Danmark - maj 2024

10% Eksklusiv JBL rabatkode

Åben rabatkode YNY Populær 1

10% JBL kuponkode i maj

Åben rabatkode rev

JBL høretelefoner fra 149 kr.

Vis udsalg

Op til 30% rabat på JBL Soundbars

Vis udsalg

JBL udsalg: spar op til 50% rabat

Vis udsalg

JBL børne hovedtelefoner fra 199 kr.

Vis udsalg

Trådsløse JBL høretelefoner fra 799 kr.

Vis udsalg

JBL bærbare højtalere fra 199 kr.

Vis udsalg

30% rabat på JBL vandtætte bluetooth højtalere

Vis udsalg

3999 kr for JBL Boombox

Vis udsalg

 

Sådan bruger du din JBL rabatkode

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter JBL

  2. Vælg den rabatkode, som passer bedst for dig, læs betingelserne ud for rabatkoden

  3. Klik nu på ”Få rabatkode”

Nu dukker der et nyt billede op: 

  1. Klik på ”Kopier”

  2. Klik nu på det gule felt. ”Brug Rabatkode på JBL”

Du vil blive ført direkte over til JBL’s website 

Tilmeld dig som medlem, og følg deres anvisninger i den mail du får tilsendt

Er du til god lyd og gode oplevelser, så gå på opdagelse i JBL’s lydunivers – der findes noget for enhver smag og lejlighed!

Vælg dine varer og tilføj dem til din kurv 

Når du er færdig med at handle: 

Sådan bruger man en rabatkode JBL

  1. Klik på ”Indkøbskurv” (findes øverst til højre på siden) og check at du har alt du skal bruge

  2. Under totalbeløbet vil du se feltet: ”Angiv en rabatkode +” – som du klikker på

  3. Højreklik i feltet og indsæt den rabatkode, som du har fået fra Saleduck

  4. Klik derefter på ”Anvend”

  5. Du vil nu se, at den rabat som du valgte, bliver fratrukket din ordre

Glæd dig til dine fantastiske lydoplevelser som kommer med posten – alle fortjener god lyd.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra JBL og modtag relevante informationer om nyheder, nye varer og rabatter. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet gratis, og du vil ydermere få tilsendt information om aktive rabatkoder og særlige tilbud. Du får derudover 10% rabat på dit næste køb efter at du har tilmeldt dig deres nyhedsbrev.

Levering

Du får altid gratis levering når du køber direkte fra JBL. Uanset din ordrestørrelse, så vil du opnå fri og gratis levering på alle dine køb. Du får derudover 30 dages fri returret af dine varer. Du modtager et forudbetalt retur-pakkelabel, som du kan benytte. Derefter vil du modtage fuld refundering af dit varerkøb.

Livstidssupport

Når du køber varer direkte fra JBL, er du både sikret at dine varer er ægte, og at de er i den nyeste stand direkte fra lageret. Du får endvidere livdstidssupport for alle dine JBL produkter. Derfor er kunderservice teamet altid behjælpelige med spørgsmål og vejledning i anvendelsen af dine produkter eller ved fejl og mangler.

Lyd til enhver lejlighed)

Du kan finde højtalere og høretelefoner i et super bredt udvalg hos JBL. Hvad end det er trådløse højtalere til dit køkken, eller særligt udviklede hovedtelefoner til dine løbeture, så er der masser af hjælp at hente. Du kan derudover finde udendørshøjtalere der er modstandsdygtige overfor både vejr og vind.

Black Friday

Find særligt unikke tilbud på Black Friday, hvor udvalgte produkter har særligt store rabatter. Du kan læse mere on Black Friday hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, og du vil derefter blive informeret om aktuelle rabatkoder, nye produktlanceringer og Black Friday.

Du er lige gået glip af disse JBL rabatkoder:

40% JBL rabatkode: Op til 40% rabat på lydprodukter hos JBL - Mors Dag fest Rabatten er allerede fratrukket
40% JBL rabatkode: Op til 40% rabat på lydprodukter hos JBL - Valentinsdag fest Rabatten er allerede fratrukket
80% JBL rabatkode: Op til 80% rabat på lydprodukter hos JBL - Cyber Monday fest Rabatten er allerede fratrukket
80% JBL rabatkode: Op til 80% rabat på lydprodukter hos JBL - Black Friday fest Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Èn rabatkode er gyldig pr. ordre. Overhold altid kuponbetingelserne der er anført af os for at modtage rabat.
Her på siden stræber vi efter altid efter at holde dig opdateret med de bedste rabatkampagner og rabatkoder.
Du kan kontakte kundeservice på telefon: +45 32712498.
Du har altid 30 dages gratis returret.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.5 stjerner / 225 har stemt

Bedste billige højtaler

Det kendte audio producent JBL giver alle deres kunde en unik lydoplevelse. JBL har flere årtiers erfaring med at producere lydudstyr til koncerthaller og offentlige spillesteder. På Jbl.com kan du finde trådløse højtalere, hovedtelefoner, lyd til hjemmet og bil. Deres produkter har flere gange vundet priser, som f.eks hovedtelefonerne JBL Synchros S700 der vandt Product Design Award i 2014 ved IF Design Award. Deres produkter imponerer og giver alle musikelskere en uforglemmelig oplevelse. Her hos Saleduck prøver vi altid at sørge for at have den nyeste JBL rabatkode klar til dig, så du kan spare penge på dine nye over-ear høretelefoner, in-ear høretelefoner og trådløse højtalere fra JBL.

Lækre trådløse produkter

En af kernekompetencerne hos JBL er deres eminente trådløse produkter. Disse inkluderer blandt andet trådløse højtalere, høretelefoner, højtalere til hjemmet og masser af tilbehør. Du finder et lille, men fantastisk udvalg af JBL bærbare højtalere, alle sammen i super høj kvalitet med garanti for en klar og dyb lyd, samt lang batterilevetid. Du kan også købe nogle lidt større hjemmehøjtalere med docks som kan spille endnu højere, men som stadig er trådløse. Trådløse høretelefoner fra JBL er legendariske, og med god grund. De har et fantastisk udvalg af billige in-ear, on-ear og over-ear høretelefoner som kan transportere dig helt væk med deres utrolige lyd. Skal du have nogle af disse produkter med dig på farten, så har de også en masse billige etuier du også kan købe. Tjek vores nyeste JBL rabatkode eller tilbud ud lige her og nu og få en rigtig god pris på høretelefoner og meget mere.

Masser af høretelefoner

JVL er som sagt kendt for deres exceptionelle høretelefoner, som man kan købe i alle afskygninger, såsom sportshøretelefoner, trådløse bluetooth høretelefoner og in-ear, on-ear og over-ear høretelefoner i et stilfuldt design i super kvalitet. Foretrækker du at få så dyb og ren lyd som muligt, så skal du muligvis overveje JBLs eminente over-ear høretelefoner eller on-ear, da disse giver klart den bedste lyd, kombineret med et utroligt smukt design. Foretrækker du et mere diskret look, så finder du et stort udvalg af billige in-ear høretelefoner og sportshovedtelefoner. Find dine nye JBL hovedtelefoner ved at bruge en JBL rabatkode på dine køb allerede i dag.

Få den bedste lyd i hjemmet

JBL er altid helt med fremme når det kommer til nyt design og teknologi inden for lyd, hvilket tydeligt afspejles af deres fantastisk sortiment af højtalere, soundbars, hjemmebiograf-højtalere og meget mere. Med en højtaler eller et lydsystem fra JBL, så er du garanteret ikke bare ekstrem god lyd, men også højtalere, soundbars eller andet lydsystem i super moderne og flot design. Dit køb af ny lyd bliver kun bedre ved også at anvende en JBL rabatkode på dit køb.

Højtalere til bilen

JBL har et lækkert udvalg af bilhøjtalere, så du kan have masser af god lyd når du er på farten. Du finder bilhøjtalere, bilforstærkere og rumlende subwoofere, så din bil kan få den lyd som den fortjener. Med deres store sortiment i alle prislejer, så er der helt sikker en højtaler eller subwoofer, som passer perfekt til lige netop dit behov. Hvis du vil spare yderligere penge på et par JBL højtalere, så kan du med fordel tage et kig på de mange gode JBL tilbud her på Saleduck. Du kan også være heldig at finde en JBL rabat i form af en JBL rabatkode, så du kan spare penge på din næste ordre.

Den bedste lyd - trådløst

Hos JBL finder du et stort udvalg af bluetooth højtalere, højtalere til hjemmet samt trådløse hovedtelefoner. Fælles for dem alle, er selvfølgelig at de er trådløse. Men udover den trådløse fordel, så skal du også regne med at lydkvaliteten er fantastisk. Tag et kig på de mange JBL trådløse højtalere og høretelefoner i dag. Her på Saleduck kan du også finde et godt JBL tilbud på trådløse højtalere. Du kan også være heldig at finde en fantastisk JBL rabat, i form af en **JBL rabatkode. **

Stort outlet og udsalg - brug en JBL rabatkode

JBL vil så gerne give deres kunder så gode priser som muligt og derfor har de også både et outlet og et udsalg. I deres outlet finder du masser af renoverede højtalere, soundbars og høretelefoner til rigtigt lave priser. I deres udsalg er der altid en masse produkter til ekstremt lave priser. Det kan være alt fra bluetooth on-ear høretelefoner og over-ear, til trådløse højtalere og meget mere. Med en JBL rabatkode eller godt tilbud oveni bliver det endnu billigere.

Gratis levering JBL

Hos JBL får du gratis levering og returnering uden at skulle bruge en JBL rabatkode.

Flere Online Webshops