SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Vestiaire Collective rabatkode

vestiairecollective.com

Rabatkoder Vestiaire Collective Danmark - september 2023

150 kr. rabatkode Vestiaire Collective

Åben rabatkode EDK Populær 1

180 kr Vestiaire Collective rabatkode

Åben rabatkode K21

Vestiaire Collective: op til 50% rabat på designer tasker

Vis udsalg

Vestiaire Collective 24 timers tilbud: op til 80% på vintage

Vis udsalg

Spar op til 80% på luksus brands hos Vestiaire Collective

Vis udsalg

Sådan anvender du en Vestiaire Collective rabatkode

  1. Når du har tilføjet de varer til kurven de ønsker, skal du gå videre til indkøbskurven som du finder ikonet for i øverste højre hjørne af siden. 

  1. Efter du har sikret dine varer tildelt i kurven, er de korrekte skal du gå videre mod betalingssiden.

  2. Når du lander på betalingssiden, kan du se rabatkode feltet nedenunder din pris opsummering til højre på skærmen. Boksen hedder “Promo Code/Discount Code”, og der er en tekstboks hvor du kan indtaste din rabatkode. Her indtaster du din rabatkode og rabatten fratrækkes din pris.

 Vestiaire rabatkode.png

 

 

Black Friday

Dette er dagen du skal holde øje med da du vil kunne finde nogle helt særlige og unikke tilbud på denne store udsalgsdag. Udvalgte varer og kollektioner vil være nedsat i stor stil og du kan derfor være heldig at gøre dig nogle helt fantastiske rabatkup på nogle af verdens mest luksuriøse mærker. Hold øje med flere nyheder og informationer om Black Friday ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Express Levering indenfor 24 timer

Du kan gå på opdagelse i et bredt udvalg af varer hvor sælger tilbyder Express Levering, og hvor din varer derfor pakkes og sendes indenfor 24 timer fra ordremodtagelse. Du kan til venstre på siden se hvilke lande hvilke items sendes fra, og dermed holde øje med EU lande, således at du undgår toldafgift mv.

Daily Deals

Du finder nogle helt særlige tilbud under fanebladet ”Daily Deals” i menupunktet. Disse daglige tilbud er gældende pr 24 timer, og du kan derfor spare en masse penge på nogle helt unikke varer og vintage items under denne kategori. Du finder disse deals øverst på sidens menupunkt.

Brandgodkendelse

Du kan se hvilke items der er godkendt af siden for deres ægthed og dermed være sikker på at du modtager en varer der er original og hvor kvaliteten er i top. Du finder fanebladet og boksen for ”Brand Approved” til venstre i siden når du besøger webshoppen, og der vil du kunne vælge at alle varer der vises skal være ”Brand Approved”.

PayPal

Udover at du kan betale med Visakort, Dankort, MasterCard og manuel bankoverførsel, så kan du også vælge at betale med PayPal. Det er en sikker måde du kan betale på uden at skulle opgive dine kreditkortoplysninger. Med PayPal slipper du derudover for eventuelle betalings gebyrer og afgifter. PayPal er en nem og sikker måde at betale på online.

Du er lige gået glip af disse Vestiaire Collective rabatkoder:

335 kr. Vestiaire Collective rabatkode: Spar 335 kr. ved køb over 2250 kr. 31-07-2023
270 kr. Vestiaire Collective rabatkode: Spar 270 kr. på din første ordre 18-05-2023
225 kr. Vestiaire Collective eksklusiv rabatkode: Spar 225 kr. 31-05-2023
15% Vestiaire Collective promo code: Spar 15% på Prada tasker kun i dag 23-03-2023
15 % Eksklusiv Vestiaire Collective rabatkose: 15 % tilbud 31-08-2022

Andre søger også efter

Ja, du kan på nuværende tidspunkt finde 5 aktive rabatkoder og tilbud.
Rabatkoder kan ikke kombineres. Tilbydes flere rabatkoder skal du holde øje med betingelserne, så du vælger dén rabatkode, som giver dig den højeste rabat.
Nogle rabatkoder kræver en mindstebestillingsværdi. Hvis dette er tilfældet, står det i kuponbetingelserne.
Du kan online chatte med kundeservice under 'help center' på deres hjemmeside.
Du kan betale dine online køb med betalingskort såsom Visa, Visa/Dankort, MasterCard og American Express. Du kan også betale via PayPal.
Alex

Alex

Editor

4.5 stjerner / 85 har stemt

De mest luksuriøse tøjmærker samlet ét sted

Vestiaire Collective samler de luksuriøse second-hand items ét sted. Du kan derfor gå på opdagelse blandt det store udvalg af diverse items der alle byder på topkvalitet og velkendte luksus brands og som du kan spare en masse penge på da de er second-hand. Siden er meget intuitiv og tager dog med på en inspirerende rejse til de mest luksuriøse brands, og items der er som nye til en langt billigere pris og en masse inspirerende sælgere der er godkendt af siden. Du finder diverse beklædnings items tilgængelige på siden, samt andre items til hjemmet og til fritiden. Det karakteristiske for siden er at du har fået alle de største modehuse samlet på én enkelt side indenfor second-hand og vintage, og fælles for dem alle er kvalitet, luksus og brandværdi. Du finder udover tøj en masse varer indenfor ure, sneakers, tasker og accessories. Det er en side hvor konceptet bygger på luksus, de hotteste brands og de absolut mest eftertragtede items indenfor fashion for både unge mænd og kvinder, hvor sælgerne er godkendt og varernes autentiske stand og kvalitet er godkendt af Vestiaire Collectives professionelle personale.

Meget mere end bare tøj

Du kan finde et assorteret udvalg af diverse items til dig selv og til hjemmet. Alle items er præget af det luksuriøse og overdådige. Du kan finde en masse unikke items fra modehusene, og finde nogle genstande til dit hjem, som sætter prikken over i'et. Søger du derfor nogle items eller møbler til hjemmet der kan få dit hjem til at skille sig ud fra mængden på en stilbevidst og luksuriøs facon, så skal du tage et kig på de mange specielle items du finder til hjemmet. Du kan finde en masse items til dine fritidsaktiviteter indenfor sport og fitness, og du kan også finde møbler og bolig items. Udover det meget luksuriøse og eksklusive brands finder du også brands af mere overkommelige priser, men hvor kvaliteten og designet er i den unikke og stilbevidste ende, som kendetegner resten af siden og sortimentet hos Vestiaire Collective.

Salgsplatform for luksusvarer

Du kan finde en masse varer der både er nye og også second hand. Du kan finde en masse luksus-vintage items til salg af private udbydere. Udbyderne er godkendt af Vestiaire Collective, hvilket sikrer dig som kunde, at varerne er autentiske og ægte. Du kan derfor også selv vælge at blive medlem og starte med at sælge dine designer items via siden, og du vil dermed få adgang til en stor og bred gruppe af modeinteresserede gennem netværket. Du kan som sælger derfor nemt drage nytte af et helt unikt felt af modeinteresserede, og dele erfaringer med at meget kompetent netværk af kendere og professionelle folk fra teamet hos Vestiaire Collective.

Flere Online Webshops