SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Radisson rabatkode

radissonhotels.com/en-us

Find dit næste hotelophold hos Radisson Hotels. Uanset om du søger luksus, komfort eller bekvemmelighed, har Radisson Hotels et bredt udvalg af hoteller over hele verden, inklusive Danmark.

Rabatkoder Radisson Danmark - februar 2024

Radisson rabatkode: Book til forudbetalt pris og spar op til 25%

Åben rabatkode AID Populær 1

20% rabat på hotelophold hos Radisson Hotels

Vis udsalg

Vælg mellem 1199 forskellige hoteller hos Radisson

Vis udsalg

Radisson last minute-tilbud på hoteller: spar op til 25% rabat

Vis udsalg

10% rabat på Radisson Århus

Vis udsalg

Billige Radisson hotelophold med op til 30% rabat

Vis udsalg

Nemt at booke og betale

Du kan nemt booke og betale dit næste hotelophold på Radisson Hotels hjemmeside. Du kan betale med VISA, Mastercard, *Eurocard, Diners Club samt American Express.

Rammen omkring din rejse

Radisson Hotels gør altid deres bedste for at skabe den perfekte ramme omkring jeres ophold så i kan fokusere på at have den bedste tur og hygge jer bedst muligt.

Destinationer over hele verden

Kina, Japan, Malaysia, USA, Afrika, Amsterdam, Tyskland m.fl. der er altid et Radisson Hotel lige i nærheden af dig.

Black Friday med Radisson Hotels

Radisson Hotels tilbyder de største besparelser på Black Friday 2024 på hotelophold i hele verden. Black Friday bliver den travelste dag hos Radisson Hotels så gå ikke glip af de gode tilbud.

Du er lige gået glip af disse Radisson rabatkoder:

40% Radisson rabatkode: Op til 40% rabat på Radisson's Valentinsdag-event Rabatten er allerede fratrukket
40% Rabatkode Radisson: Spar op til 40% på udvalgte hoteller DOD
30% Radisson rabatkode: Spar 30% på bookinger i 2024 BOOKAHD
gratis Radisson rabatkode: Book 4 nætter og få den sidste dag gratis RESORTSALE

Andre søger også efter

Ja, ligeså snart der er en rabatkode tilgængelig vil du kunne finde den her på siden.
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Hvis rabatkoden opfylder alle betingelser, kan du indsætte den på betalingssiden og få din rabat.
DU kan kontakte kundeservice på tlf.: +45 32701221.
VISA, Mastercard, Eurocard, Diners Club samt American Express.
Alex

Alex

Editor

4.6 stjerner / 34 har stemt

Radisson Hotels er en hotelgruppe der tilbyder billige hotelophold i hele verdenen. Radisson Hotels har i alt 1199 hoteller verdenen over, det er inkluderet deres 8 hotel mærker. Radisson har håndplukket de bedste destinationer og lokationer i hele verdenen for at kunne give dig den bedste hoteloplevelse til tilbudspriser. Ligegyldigt hvilket Radisson Hotels du vælger eller hvis du køber opholdet til udsalgspris er du garanteret den samme høje standard af personlig service fra deres personale, kvalitetssenge og store udvalg af morgenmadsprodukter. Når du booker et ophold hos Radisson Hotels kan du vælge mellem forskellige grader af luksus værelser, lejligheds hotelværelser og meget mere så du kan tilpasse hvilke hotel behov du har.

Familie eller romantisk ophold

Om du skal på romantisk ophold med din bedre halvdel eller på familieferie med rabatter så har Radisson Hotels rabatter og gode tilbud til dig. Det romantiske ophold inkluderer champagne på værelset, morgenmad på sengen og sen check-ud, så I kan nyde jeres ophold helt til det sidste. Familie-tilbuddet inkluderer en bamse på værelset til de små i familien, en gratis børnebog og et glas mælk der sikre freden efter godnatlæsningen om aftenen.

Oplev lokale byer eller rejs ud i verdenen

Få de helt lokale oplevelser på tilbud hos Radisson Hotels der kan inkluderer: koncerter med de bedste lokale artister, lækker gourmet mad oplevelser på tilbud, en afslappende byvandring med lokale eller offentlige transport billetter med rabat. Alle disse unikke oplevelser kan både opleves på tilbud i Danmark men også ude i den store verden i destinationer som Beijing , Bangkok, London, Berlin hvor der altid er tilbud og gode priser at finde hos Radisson Hotels.

Billige last minute tilbud og pakkedeals

Har du akut brug for en ferie på tilbud? Så står Radisson Hotels klar med en lang række destinationer med rabatter. Book last minute og få priser med op til 30% rabat til destinationer som Mellemøsten, Tyrkiet eller Afrika. Trækker storbyer som Melbourne, Amsterdam eller Stockholm mere så har Radisson Hotels massevis af rabatkoder til pakkedeals til eksempelvis London hvor London pass er inkluderet det vil sige at du helt gratis kan besøge Tower bridge, Westminister Abbey under dit ophold hos Radisson Hotels. I en pakkedeal er der altid et tilbud om at parkering, morgenmad, cykler eller offentlig transport er inkluderet.

Betaling og medlemskab

Hos Radisson Hotels betaler du dit ophold inden du ankommer og der modtager du også dine medlemsrabatter. Du kan betale med VISA, Mastercard, Eurocard, Diners Club samt American Express. Når du aldrig har overnattet hos Radisson Hotels før kan du blive medlem af Club Radisson Hotels, har du derimod overnattet 9 nætter så kan du blive silver medlem, hvis du skal være gold medlem så skal du overnatte 30 nætter og har du derimod overnattet hele 60 nætter hos Radisson Hotels bliver du platinum medlem. At være Radisson Hotels medlem giver mange tilbud, rabatter og rabatkoder og inkluderer også gratis morgenmad, opgradering af værelser, gratis flaskevand og velkomstgave på værelset. Derudover sparer medlemmer 10% rabat når de booker deres næste ophold hos Radisson Hotels.

Flere Online Webshops