SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Sinnerup rabatkode

sinnerup.dk

Find alt, hvad du har brug for til dit hjem hos Sinnerup. Opdag deres brede udvalg af møbler, boligtilbehør og de seneste trends inden for indretning.

Rabatkoder Sinnerup Danmark - maj 2024

Sinnerup giver gratis fragt på køb over 499 kr

Vis udsalg

Sinnerup bryllupsgaver fra 99 kr

Vis udsalg

Op til 50% rabat på Sinnerup møbler

Vis udsalg

10% rabat på Sinnerup sofa

Vis udsalg

Sinnerup pudder fra 99,95 kr

Vis udsalg

Sinnerup puder: Fra 99,95 kr.

Vis udsalg

Sinnerup stol: Spar op til 30%

Vis udsalg

Sinnerup hylder: Spar op til 40%

Vis udsalg

Sinnerup sofabord: Spar op til 60%

Vis udsalg

 

Sådan anvender du en Sinnerup rabatkode

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter Sinnerup

  2. Vælg den rabatkode, som passer bedst for dig – Husk at læse betingelserne ud for rabatkoden

  3. Klik nu på ”Få rabatkode”

Nu dukker der et nyt billede op: 

  1. Klik på ”Kopier”

  2. Klik nu på det gule felt ”Brug rabatkode på Sinnerup”

Du vil blive ført direkte over til Sinnerup’s hjemmeside 

Skal du finde den helt rigtige gave – så er det bare én af tingene, du kan finde hos Sinnerup – og så er de endda inddelt i kategorier og kan blive pakket ind – så kan det vist ikke være nemmere, vel? 

Sådan bruger man en Sinnerup rabatkode

  1. Klik på ”Indkøbskurv” (findes øverst til højre på siden)

  2. Lige under spørgsmålet om du vil gøre dine indkøb til en gave, finder du feltet ”Har du en rabatkode/gavekortkode?”

  3. Højreklik nu i feltet og indsæt den rabatkode du kopierede på Saleduck

  4. Klik på ”Opdater”

Du vil nu se, at den rabat som du valgte, bliver fratrukket din ordre

Færdiggør din bestilling

Indkøb og indpakning på samme tid – så er der jo masser af tid at spare – husk bare at bestille i god tid inden den store begivenhed!

 

Fri levering over 499 kr

Du får altid gratis levering på dine produkter når du køber for mere end 499 kr i samlet ordrestørrelse, dette gælder dog ikke for møbler. Køber du for mindre end 499kr vil leveringen koste 29 kr for forsendelse til en pakkeshop. Leveringstiden er 1-4 hverdage når du afgiver din ordre på en hverdag. Hjemmelevering koster 49 kr med Bring.

Sinnerup retur

Du får 30 dages bytteservice på samtlige varer i sortimentet. Dette gælder også varer der er købt som en gave. Derudover får du altid tilbudt gratis gaveindpakning af dine varer hvis de skal afgives, som en gave. Derudover kan bytte helt gratis i de fysiske butikker indenfor 30 dage af modtagelsen af din ordre.

Sinnerup Black Friday rabatter

På Black Friday vil der være helt utroligt gode rabatter på siden på udvalgte produkter. Du kan derfor være heldig at spare en masse penge på udvalgte varer på siden. Hold derfor øje med Black Friday, da den vil være spækket med spændende og stærke tilbud. Du kan også tilmelde dig nyhedsmailen så du ikke går glip af informationer om kampagner og tilbud.

Prismatch

Du er altid sikret den bedste pris hos Sinnerup.dk da der gives prismatch garanti. Finder du derfor den samme identiske varer på en anden dansk side eller butik, og kan fremvise den billigere pris, så vil Sinnerup.dk automatisk matche den pris, således at du ikke betaler mere for din varer end markedsprisen.

MobilePay

Du kan udover at betale med diverse kredit- og debetkort også betale med MobilePay. MobilePay er enkelt og nemt, og har du allerede MobilePay applikationen på din smartphone, så kan du med et enkelt klik betale for din ordre. Du slipper derfor for at skulle indtaste kortoplysninger mv. MobilePay gør din betaling endnu hurtigere og nemmere.

Du er lige gået glip af disse Sinnerup rabatkoder:

40% Sinnerup rabatkode: Op til 40% rabat på Sinnerups fantastiske sortiment Fejr Mors Dag. Rabatten er allerede fratrukket
8% Rabat Sinnerup rabatkode: Få 8% Rabat på Dit Næste Køb! ADT8SDE
10% Rabatt Sinnerup rabatkode: SUPERWEEK Tilbud: Spar 10% på Alt* ADT10SDE
40% Sinnerup rabatkode: Op til 40% rabat på Sinnerups fantastiske sortiment Fejr Valentinsdag. Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Her på vores side holder vi dig kontant opdateret med aktuelle rabatkampagner, samt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage de bedste rabatkoder.
Det kan være en betingelse, at man skal handle for et minimumsbeløb for at kunne indløse en rabatkode. Hold derfor øje med kuponbetingelserne.
Du kan kontakte Sinnerup kundeservice på: E-mail adresse: web@sinnerup.com.
Hos Sinnerup kan du betale med: MobilePay, VISA, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, Maestro
Din bestilling vil blive leveret af Bring. Der tilbydes fri fragt ved køb over 499 kr.
Peter

Hej! Jeg er Peter,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.7 stjerner / 335 har stemt

Hos Sinnerup finder du et stort udvalg af tøj og brugskunst til hjemmet, herunder boligtilbehør og interiør i dansk design. Du finder alt fra køkkentilbehør og modetøj til boligtilbehør og møbler. Hvis du vil sætte et fantastisk flot præg på din bolig, så bør du tag et kig på de lækre produkter som Sinnerup forhandler. Hvis du leder efter en gave til boligen, så kan du også tage et kig på webshoppen, hvor du finder flotte gaveidéer med fokus på boligindretning og interiør. Hold også øje med Saleduck, hvor du kan finde gode tilbud og rabatter, herunder en Sinnerup rabatkode.

Boligtilbehør og dansk interiør

Livsstil, kvalitet og design. Det er disse tre nøgleord som Sinnerup fokuserer på. Hos Sinnerup vil de gerne præsentere dig for de mest fantastiske produkter indenfor boligindretning og livsstilsprodukter. Du kan derfor finde de største mærker indenfor boligindretning, eksempelvis Royal Copenhagen, Frederik Bagger, Georg Jensen, Holmegaard og mange flere. Tag et kig på webshoppen i dag, hvis du leder efter fantastiske produkter til hjemmet, eksempelvis tallerkener, lysestager, herunder fyrfadsstager, urtepotter og meget mere. Hold også øje med Saleduck, hvor du kan finde gode tilbud. Hvis du er heldig, så finder du også en god rabat på Sinnerup møbler.

Find nye ting til boligen

Leder du efter en flot Kahler vase, en Royal Copenhagen tallerken eller noget andet, så er denne webshop stedet. Her finder du de bedste livsstilsprodukter i nordisk design, f.eks. dækkeservietter, Furniture Find eller hylder. Du kan også finde gode Sinnerup tilbud, eftersom der altid er et godt udsalg. Husk også du kan finde gode tilbud her på Saleduck. Måske du er heldig også at kunne finde en god Sinnerup rabatkode, så du kan spare endnu flere penge.

Altid gode tilbud på Sinnerup.dk

På webshoppen finder du Royal Copenhagen tilbud, Eva Solo tilbud, Georg Jensen tilbud og mange flere. Du er sikker på at kunne gøre et godt køb i deres store tilbudsafdeling, og dermed kan du få en fantastisk rabat. Tag et kig på de mange tilbud og det store udvalg i dag, og spar penge.

Fantastisk service og gratis fragt hos Sinnerup

Hos Sinnerup vil de gøre alt for at du er i fokus og at du dermed får leveret din ordre til tiden. Du kan nemlig regne med at modtage dine varer indenfor et par dage og hvis du bestiller for over 499 kr, så betaler Sinnerup fragten. Ligeledes tilbyder de gratis gaveindpakning, så du slipper af at skulle pakke gaven ind. Overvejer du at returnere en af dine varer, kan du gøre det i en af deres butikker - så slipper du for at sende den tilbage.

Altid gode tilbud hos Saleduck

Husk at du på Saleduck altid finder gode tilbud på boligtilbehør, boligindretning og dansk interiør. Du kan også finde fantastiske tilbud - eller sågar en Sinnerup rabatkode. Tag et kig på de mange tilbud som vi har på Saleduck, og spar penge i dag.

Flere Online Webshops