SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Microsoft rabatkode

microsoft.com/da-dk

Find de nyeste produkter og tjenester fra Microsoft i Danmark. Udforsk deres sortiment af software, hardware og cloud-løsninger til både privat og erhverv.

Rabatkoder Microsoft Danmark - juni 2024

10% studierabat på en Surface Pro 7 hos Microsoft - Køb din tablet billigt nu!

Vis udsalg

Fri fragt hos Microsoft - Køb din smartphone eller tablet hos Microsoft!

Vis udsalg

10% studierabat hos Microsoft

Vis udsalg

50% rabat på Microsoft tilbehør ved køb af Surface Book

Vis udsalg

Microsoft tilbud: Xbox Game Pass 10 kr. for første md.

Vis udsalg

Microsoft 365 fra 549 kr./år

Vis udsalg

Spar op til 5.500 kr.Microsoft Surface

Vis udsalg

Unlock your potential

Med Microsoft Copilot kan man få tingene gjort hurtigere og frigøre sin kreativitet med AI uanset hvor man er.

Vælg din microsoft 365

Få adgang til en række produktivitetsværktøjer, som kan tilpasses dine behov, og samarbejd med andre fra hvor som helst.

Udforsk pc-spil

Dyk ned i en verden af spil med en bred vifte af højkvalitetsspil til PC, der konstant opdateres med nye titler.

Se om din pc er klar

Windows 11 bringer dig tættere på alt, hvad du elsker, med den næste generation af spil, mål og familieforbindelser.

Gem med onedrive

Gem dine filer og billeder i OneDrive og få adgang til dem fra enhver enhed uanset hvor du er.

Du er lige gået glip af disse Microsoft rabatkoder:

40% Microsoft rabatkode: Op til 40% rabat på Microsoft's produkter til Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
40% Microsoft rabatkode: Op til 40% rabat på Microsoft's produkter til Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket
80% Microsoft rabatkode: Op til 80% rabat på Microsoft's produkter til Cyber Monday Rabatten er allerede fratrukket
80% Microsoft rabatkode: Op til 80% rabat på Microsoft's produkter til Black Friday Rabatten er allerede fratrukket
80% Microsoft rabatkode: Op til 80% rabat på Microsoft's produkter til Singles Day Rabatten er allerede fratrukket
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.7 stjerner / 30 har stemt

Billige Microsoft pakker

Microsoft er en virksomhed, som ikke behøver den helt store introduktion. Microsoft koncernens hovedkvarter er beliggende i Washington, USA, mens det danske datterselskab, Microsoft Danmark, ligger i Lyngby. Hvis ikke den største, er Microsoft i hvert fald en af de største producenter inden for computer software, service ydelser og løsninger. Microsoft sælger deres produkter til både private, studerende samt store og små virksomheder. Hvis du gerne vil spare penge næste gang du køber noget fra Microsoft, så kan det helt sikkert sagtens betale sig at kigge forbi Saleduck, hvor du kan finde et godt tilbud eller en rabatkode, så dit køb bliver meget billigere. Så koster det lige pludselig mindre at købe en billig 2 i 1 PC og tablet, Microsoft Office til Mac eller en fed tablet med Windows.

Microsoft office pakken

Microsoft er måske mest kendt for sine office pakker, som indeholder software programmer som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Skype. På hjemmesiden finder du alle de forskellige office pakker og priser, som du kan hente direkte fra hjemmesiden. Du kan få Microsoft Office pakken både til en computer med Windows eller til en Mac computer. Du kan også gå ind på Microsoft og se om Microsoft 365 ikke skulle være noget for dig.

Mangler du en tablet, konsol eller telefon?

Microsoft har et hav af forskellige produkter og services, som du allerede kender. Hvis der spilles Halo 5 eller FIFA 16 på en Xbox, har du en Microsoft spil-konsol i hjemmet. Hvis der leges på den nye Surface Pro 4 eller lidt ældre Surface Pro 3 udgave, har du en Microsoft tablet i dit hjem. Smartphone telefoner bliver produceret under navnet Microsoft Lumia, og dem finder du ligeledes på hjemmesiden. Har du svært ved at bestemme dig for hvorvidt du skal have en ny og billig Microsoft Lumia, Surface Pro 3 eller 4 eller en anden slags PC, så finder du heldigvis også masser af vejledning og hjælp inde på deres hjemmeside, så du foretager det helt rigtige køb. Skynd dig ind og se om du ikke kan finde en smart og billig 2 i 1 PC og tablet.

Køb Surface Laptop hos Microsoft

Det bedste fra Microsoft findes nu i en laptop. Surface Laptop er mere end en traditionel computer. Den er tyd, let og kraftfuld - perfekt til dig som ofte er på farten og kræver en computer med en god ydeevne. Surface Laptop er designet til Windows, hvilket giver dig en bedre ydeevne og sikkerhed. Hos Saleduck kan du finde gode tilbud på Microsoft produkter og dermed få rabat på Surface Laptop. Som studerende kan du få 10% i rabat med en Microsoft rabatkode hos Saleduck. Dermed kan du spare penge på din næste computer til studiet.

Husk dine apps

Microsoft tilbyder et bredt udvalg af apps. Både apps som kan downloades helt gratis og apps der koster penge. Nogle af de mere populære gratis apps inkluderer Facebook, Rejseplanen og Netflix. Phonos, Flightradar 24 og Movie Maker er nogle af de mere populære apps, du skal betale for at downloade. Apps kan desuden downloades til både telefon, tablet og gaming konsol.

Bliv underholdt med et udvalg af film, serier, musik og spil

På Microsoft hjemmesiden finder du et bredt udvalg af film, tv serier og musik, som du kan downloade og nyde. Hvis du er til nyere film, kan du blandt andet se danske film som Klovn Forever og Fars sygt fede bilferie eller udenlandske film som Jurrasic World og Mission Impossible - Rogue Nation, mens tv serier kategorien blandt andet indeholder The Flash og Breaking Bad. Hvis du i stedet vil lytte til god musik kan du finde kunstnere som Lukas Graham, Chris Brown og Rasmus Seebach. Der er ligeledes et bredt udvalg af spil til både computer, tablet og telefonen - både gratis spil som Simple Solitaire og 7-kabale til betalte spil som eksempelvis Minecraft. Så kunne du godt tænke dig nogle nye og spændende spil til din Xbox One til billige penge, så kan det helt sikkert betale sig at kigge indenfor hos Microsoft, hvor du finder et stort udvalg af billige Xbox One spil, såsom Gears of War 4, Halo og Forza Horizon.

Microsoft til virksomheder og medarbejdere

På Microsofts hjemmeside finder du tilbud til både virksomheder, udviklere og it-medarbejdere. Virksomheder kan blandt andet benytte produkter som Microsoft Azure, Microsoft Dynamics og Skype for virksomheder, mens udviklere og it-medarbejdere kan kigge på produkter som Visual Studio, Technet og MSDN.

Hold øje med rabatterne

Med rabatkoder fra Saleduck.dk får du gode tilbud på Microsoft-produkter, så hold øje med rabatkoder her på hjemmesiden og spar mange penge i rabat. Med en rabatkode eller tilbud til Microsoft kan du spare masser af penge næste gang du køber en billig 2 i 1 PC og tablet, Microsoft Office til din Mac computer, en Surface Pro 3 eller et helt fjerde produkt.

Få masser af studierabat hos Microsoft

Microsoft vil altid gerne hjælpe studerende med at få billige computere og software til at hjælpe skolemæssigt og privat. Her hos Saleduck sørger vi altid for at have de nyeste og bedste Microsoft rabatkoder, som kan give dig masser af studierabat hos Microsoft.

Gratis levering hos Microsoft

Når du handler hos Microsoft får du gratis levering, og hvis du ønsker at returnere dit køb er dette ligeledes gratis.

Flere Online Webshops