SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Shark Gaming rabatkode

sharkgaming.dk

Shark Gaming er en dansk webshop, der specialiserer sig i gaming-computere og tilbehør. De tilbyder et bredt udvalg af kraftfulde computere, tastaturer, mus og meget mere til gamere i Danmark.

Rabatkoder Shark Gaming Danmark - juni 2024

Mindst 10%Shark Gaming tilbud

Vis udsalg

Shark Gaming skærme fra 1699 kr.

Vis udsalg

Shark Gaming PC fra 3499 kr

Vis udsalg

Spar op til 10% 2.500 krShark Gaming demo varer

Vis udsalg

Sådan bruger du en Shark Gaming rabatkode

  1. Vælg de varer du ønsker at købe fra SharkGaming.dk. Sørg for at de bliver korrekt tilføjet din kurv og at varen er den rette. 

  1. Gå derefter videre til kassen, som du finder ikonet for øverst på selve hjemmesiden i højre hjørne oppe i toppen. Her klikker du på indkøbskurven.

  1. Når du kommer frem på check-ud siden kan du se din ordreoversigt. Derunder kan du se to felter hvor der kan indtastes koder ind. Vælg den der hedder ”Rabatkode”, tast din kode ind i boksen og tryk derefter på ”Aktiver”. 

 

Shark Gaming_sådan bruger du en rabatkode.png

Få 10% i rabat som Shark VIP

Du kan gratis tilmelde dig nyhederne fra SharkGaming og blive Shark VIP-medlem. Det koster ikke noget, og du vil få en masse fordele som gratis levering og særlige rabatter. Du får 10% i rabat på dit første køb efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet og du kan til enhver tid opsige det igen.

Black Friday

Du kan gøre dig nogle absurd gode køb på årets største rabatdag. Der vil være nogle helt unikke tilbud på udvalgte varer på siden, og du kan med garanti sparer en masse penge. Hold derfor øje med Black Friday da du kan sikre dig årets absolut bedste besparelser.

Fri levering som Shark VIP-medlem

Du får gratis levering hvis du er tilmeldt dig sidens gratis nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, får du derefter gratis levering af dine ordre. Ordre uden et medlemskab koster 39kr med PostNord til en pakkeshop og leveres typisk mellem 1-3 hverdage afhængigt af lagerstatus for varen. Har du bestilt en skræddersyet computer, så er leveringstiden 1-3 hverdage plus produktionstiden af computeren.

36 måneders garanti og 30 dages retur

Når du er tilmeldt nyhedsbrevet og dermed kundeklubben ”Shark VIP”, så får du nogle ret gode fordele. To af dem er nemlig en 36 måneders garanti på dine varer, og derudover får du også 30 dages returret såfremt du skulle have brug for at sende dele, eller hele ordre retur.

Betal med Viabill

Du kan betale med Viabill hos SharkGaming.dk. Du modtager dine varer, og derefter skal du blot betale et delbeløb den 20. i hver måned. Det giver dig lidt mere luft i økonomien og du slipper derfor for, at skulle betale for hele beløbet på én og samme gang.

Du er lige gået glip af disse Shark Gaming rabatkoder:

25% 25% Shark Gaming rabatkode SINGLEPLAYER

Andre søger også efter

Ja. Har du fundet en rabatkode her på vores side, skal du blot indsætte den i kassen på betalingssiden.
Her på siden holder vi dig altid informeret om de aktuelle rabatkampagner, så du kan spare penge på dit køb.
Èn rabatkode er gyldig pr. ordre. Overhold altid kuponbetingelserne der er anført af os for at modtage rabat.
Du kan kontakte kundesupport på telefon: 77 34 27 76.
Du kan betale dine online køb med betalingskort såsom Visa, Visa/Dankort, MasterCard eller via MobilePay.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

5.0 stjerner / 32 har stemt

Passion for hardware og gaming

Shark Gaming har siden 2009 været en dedikeret leverandør af gaming systemer i topklasse. De leverer det bedste indenfor teknologiens udvikling og kombinerer det med en autentisk og jordnær kundeservice. Hos SharkGaming er alle medarbejdere drevet af en passion for at levere og sammensætte de absolut bedste maskiner sammen til den enkelte gamer. For at kunne få det maksimale ud af de meget avancerede og moderne spil der kan købes i dag, så kræver det også ofte nogle maskiner og hardware, som er stærke nok til at kunne løfte oplevelsen. Derfor er du i sikre hænder uanset hvilke præferencer og ønsker du har for din gaming maskine. Dine ønsker vil blive mødt med optimistisk sind, og der er et helt team på 40 medarbejdere der alle vil gøre deres ypperste for at finde den absolut bedste løsning for hver enkelt kunder der handler hos dem.

Nogle af de vildeste maskiner på markedet

Ved at kombinere de absolut stærkeste og mest potente hardware komponenter sammen med den nyeste softwareteknologi, så får man maskiner der løfter enhver spilleoplevelse. Derudover får man naturligvis også en særdeles driftssikker maskine der altid performer til topkarakter. De nyeste spil stiller store krav til den hardware der bringes i brug, da det kræver den fornødne kraft i maskinen, som skal køre disse spil. Derfor sammensætter SharkGaming din maskine efter de konkrete behov du har, så du kan være sikker på det er en maskine der opfylder alle dine behov og ønsker. Du kan derfor gå ind allerede i dag og se hvilke komponenter der er tilgængelige og på den måde danne dig et overblik over den absolut vildeste kombination til netop dine behov. Du vil hurtigt se at det næsten kun er fantasien der sætter grænser, og udvalget er derfor så bredt at det kan tilgodese selv den mest kræsne gamer.

Meget mere end bare computere

Du finder stort set alt til din gaming oplevelse hos SharkGaming. Siden er delt nemt og overskueligt op i 7 forskellige menupunkter hvor du finder laptops, gear, diverse hardware komponenter, kampagner og services. Du kan finde færdigbyggede computere der kan tages i brug med det samme, og som har fantastisk ydeevne og egenskaber. Du kan også selv vælge at sammensætte den perfekte computer, ved at håndplukke præcis de dele og komponenter du ønsker. Du finder et bredt udvalg af headsets, tasteturer, muse, skærme, gamer-stole og streaming-enheder i et virkelig flot og bredt sortiment. Derudover kan du også finde beklædningsgenstande og tasker, som kan gøre det nemmere for dig at have dine enheder med dig på farten, hvis du løbende har brug for at have tingene med dig.

Fra bundkort til grafikkort

Du finder alt indenfor hardware til din kommende gaming computer, som du selv bygger - eller til din eksisterende computer, som du ønsker at give nye hardware komponenter. Du kan nemt finde rundt på siden der er meget brugervenlig og overskuelig. Der er gode beskrivelser af diverse produkter på siden, som sikrer at du finder det rette produkt med de korrekte egenskaber. Der er et bredt udvalg af de bedste grafikkort til fornuftige priser, samt harddiske og RAM kort. Uanset hvad du leder efter til din gamer pc, så er det noget du kan finde på siden. Skulle du være i tvivl om noget kan du altid kontakte kundeservice der står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål eller forespørgsler.

Flere Online Webshops