SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

CASHPOINT bonus

cashpoint.dk/da

Spil på dine favoritsportsgrene og begivenheder hos Cashpoint. Oplev spændingen ved online betting og vind store præmier.

Rabatkoder CASHPOINT Danmark - juli 2024

500 kr CASHPOINT bonuskode

Åben rabatkode ing Populær 1

CASHPOINT bonus: Op til 40% rabat på Summer Saison Sales!

Åben rabatkode ket

Få op til 500 kr. i CASHPOINT bonus

Vis udsalg

Få op til 500 kr. freebets til CASHPOINT sportsspil

Vis udsalg

Bonuspoint for loyalitet

Hvert væddemål hos Cashpoint belønnes med bonuspoint. Du kan gemme bonuspointene eller veksle dem direkte til kredit. Hvor mange bonuspoint du får afhænger af din indsats. Læs mere om dette på hjemmesiden. Jo højere din status er, jo flere bonuspoint kan du modtage.

Sikker væddemål

Cashpoint synes selvfølgelig, at det er vigtigt, at du kan spille sikkert via hjemmesiden. Derfor er siden ekstremt sikker. For eksempel bliver dine personlige data aldrig delt med tredje parter, og siden er beskyttet mod ond ydre påvirkning (hackere). Derudover anvendes de seneste transaktion sikkerhedsstandarder. Netbanker bruger det samme sikkerhedssystem. Så du kan placere et væddemål hos Cashpoint med ro i sindet.

Kort ventetid

Hvis du opretter en konto hos Cashpoint, behøver du ikke vente dage før du kan begynde at spille. Så snart din konto er blevet godkendt, og du har indsat de første penge på din konto, og alt dette er blevet behandlet, kan du straks begynde at placere væddemål. Lad væddemålene begynde! Held og lykke!

100% Cashpoint bonus

Som ny kunde kan du modtage en bonus på op til 500 kr. ved dit første indskud. Når du opretter dit medlemskab, skal du huske at godkende din Cashpoint bonus.

Du er lige gået glip af disse CASHPOINT rabatkoder:

40% CASHPOINT bonus: Op til 40% rabat på alle kategorier - Fejr Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
40% CASHPOINT bonus: Op til 40% rabat på alle kategorier - Fejr Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket
80% CASHPOINT bonus: Op til 80% rabat på alle kategorier - Fejr Cyber Monday Rabatten er allerede fratrukket
80% CASHPOINT bonus: Op til 80% rabat på alle kategorier - Fejr Black Friday Rabatten er allerede fratrukket
80% CASHPOINT bonus: Op til 80% rabat på alle kategorier - Fejr Singles Day Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Ja som ny kunde kan du modtage en bonus på op til 500 kr.
Her på vores side holder vi dig opdateret omkring seneste tilbud, kampagner og bonuskoder.
Ja du skal indbetale min. 100 kr.
Du kan sende en e-mail til support@cashpoint.dk eller kontakte kunderservice på chatten via deres hjemmeside.
Rundt omkring i landet. Tjek deres hjemmeside for lokationer nær dig.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.7 stjerner / 49 har stemt

CASHPOINT

Vil du gerne tjene penge på sportsvæddemål? Du kan du gøre hos Cashpoint.dk. Du kan nemt og hurtigt oprette en konto og deltage i væddemål til forskellige sportskonkurrencer. Hjemmesiden giver et overblik over, hvilke personer der har vundet og beløbsstørrelse. Vil du også være på denne liste? På siden kan du se en oversigt over alle kampe, der foregår på det gældende tidspunkt. Den brugervenlige hjemmeside giver dig mulighed for nemt og sikkert at satse et beløb. Overskudsgraden vises tydeligt for hver kamp. Den erfarne betting-hjemmeside har været aktiv siden 2005 og holder dig orienteret om de mest interessante kampe og væddemål. Så husk at tage et kig på hjemmesiden og deltage i de mere end 150.000 sportsbegivenheder i mere end 50 forskellige sportsgrene om året. Se alle tilgængelige programmer på hjemmesiden eller i appen.

Fodbold

Spil live på kampe fra Primera Division, Premier League eller en anden konkurrence? Alt er muligt hos Cashpoint! Du følger kampene tæt på deres side, og det er nemt at placere et beløb på dit favorithold. Støt dit favorithold eller sats på dét hold, du tror, der vil vinde.

Basketball

Alle kampe i elite basketball er listet for dig på Cashpoint. Uanset om du vil satse på et spil i NBA eller en landskamp, ​​kan Cashpoint klare det hele. Vil dit favorithold vinde, eller vil du satse på underdog? Afgiv et væddemål, og hvem ved, måske bliver du belønnet.

Live Sportsvæddemål

Kom i gang med at placerer dit første sportsvæddemål. Besøg Cashpoint hvor kampene vises live i det digitale sportscenter. Et farligt angreb? Interfacet fortæller dig med det samme, så du kan justere din indsats i sidste øjeblik. Live-væddemål har aldrig været mere spændende. Er du vinderen i dag?

Sikker og pålidelig

Cashpoint er godkendt af den danske spille kommission. Siden har været aktiv siden 2005, og har et erfarent team af medarbejdere, som dagligt holder dig orienteret om nye udviklinger. Desuden satser du altid sikkert hos Cashpoint, så du kan spille uden bekymringer. Spillernes sikkerhed er vigtig og at reglerne følges nøje. For mere information om reglerne og hvordan Cashpoint følger dem, kan læses online på hjemmesiden.

Cashpoint butikker

Overalt i Danmark kan du finde fysiske butikker, som du kan besøge for at placere dine væddemål.. På hjemmesiden kan du nemt finde en butik nær dig. Brug online søgefunktionen ved at indtaste dit postnummer, så finder du automatisk den nærmeste butik. Butikkerne har et spillerum, hvor du kan tilbringe en hyggelig aften.

Flere Online Webshops