SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Homeshop rabatkode

homeshop.dk

Homeshop.dk er en online webshop, hvor du kan finde et bredt udvalg af produkter til dit hjem. Uanset om du leder efter møbler, elektronik eller køkkenudstyr, kan du finde det her. Gør dit hjem endnu mere hyggeligt med Homeshop.dk.

Rabatkoder Homeshop Danmark - juni 2024

Op til 80% rabat på værktøj, grill, belysning m.m.hos Homeshop

Vis udsalg

Op til 30% Sikkerthjem alarm tilbud hos Homeshop

Vis udsalg

Billige grill, gasgrill, elgrill m.fl. fra 800 kr. hos Homeshop

Vis udsalg

Smart home tilbud fra Homeshop i juni

Vis udsalg

Største grillfest i Norden

Homeshop.dk inviterer til Nordens største grillfest med gratis adgang. Oplev magien ved grillmad sammen med andre entusiaster.

E-mærket certificeret webshop

Homeshop.dk er en e-mærket certificeret dansk webshop, hvilket garanterer sikker online handel. Tryghed og kvalitet er i fokus.

Topanmeldt på Trustpilot

Med en Trustpilot score på 4.6 kan man trygt stole på kundernes tilfredshed og Homeshop.dk's høj service. Mange års erfaring siden 2011.

Alt til pizzaentusiaster

Find alt fra roterende pizzaovne til traditionelle brændefyrede modeller. Udforsk et stort udvalg og find den perfekte pizzaovn til dine behov.

Dansk kvalitet og service

Homeshop.dk tilbyder dansk kvalitet og service med et venligt og kundeorienteret personale. Lokal tilstedeværelse og fokus på kundetilfredshed.

Du er lige gået glip af disse Homeshop rabatkoder:

40% Homeshop rabatkode: Op til 40% rabat hos Homeshop til Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
40% Homeshop rabatkode: Op til 40% rabat hos Homeshop til Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket
80% Homeshop rabatkode: Op til 80% rabat hos Homeshop til Cyber Monday Rabatten er allerede fratrukket
80% Homeshop rabatkode: Op til 80% rabat hos Homeshop til Black Friday Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Hvordan bliver jeg opdateret med de nyeste rabatkoder?
Åbningstiderne er: Mandag-torsdag 09:00-16:00, Fredag 09:00-15:00, Lørdag-søndag Lukket.
Du kan kontakte Homeshops kundeservice på: Telefon: + 45 87 70 25 25, Email: salg@homeshop.dk.
Hos Homeshop kan du betale med: Visa Elektron, Mobilepay, Visa/Dankort, Dankort, Mastercard, Mastercard Debet, Visa, Visa Debet, Diners Club.
Dit køb bliver sendt med: PostNord eller DSV. Du har 14 dages fortrydelsesret og varen skal sendes til Homeshop A/S
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.8 stjerner / 231 har stemt

Homeshop er dit online byggemarked fyldt med billigt kvalitetsværktøj til alle dine gør-det-selv projekter. Hos Homeshop lever de op til kundernes krav om høj kvalitet og funktionalitet af værktøj. Homeshop tilbyder de bedste tilbud på maskiner og værktøj fra mærker som Bosch, DeWalt, Makita og mange flere. Anvend en Homeshop rabatkode og køb dit nye værktøj billigere. I det store restsalg finder du tilbud på alt værktøj, grill, havemaskiner, havemøbler, belysning og meget mere til dine gør-det-selv projekter og sparer tilmed op til 65% - så billigt værktøj får du hos Homeshop. Tilbuddet er stort og derfor kan du shoppe plæneklippere, køkkenarmaturer, bålsted, skruemaskiner, hækkeklippere på tilbud hos Homeshop. Her på siden kan du altid finde de nyeste tilbud og rabatkoder til Homeshop, så du kan spare penge på værktøj fra populære mærker som Makita, DeWalt og Bosch.

Billigt værktøj til gør-det-selv projektet

Står du og mangler et godt tilbud på vaterpas, boremaskine, skruemaskine eller motorsav, så er det hos Homeshop du skal handle. Homeshop er dit online byggemarked med gode tilbud på værktøj fra kendte mærker som Makita, Bosch og DeWalt. Brug en Homeshop rabatkode her fra siden og køb billigere værktøj til gør-det-selv projektet. Om det er legetårn, træhytte, redskabsskur eller granitfliser til huset, der skal bygges eller renoveres, så finder du alt du får brug for hos Homeshop. Med et godt tilbud eller en rabatkode til Homeshop, kan du få ordnet dit gør-det-selv projekt billigt med et godt DeWalt tilbud på værktøj, Makita værktøj på tilbud eller billigt Bosch værktøj.

Sikkerthjem alarm tilbud fra Homeshop

Some et af Danmarks største online byggemarkeder tilbyder Homeshop ikke kun billigt værktøj, grill, havemøbler, belysning m.m. Når du skal i gang med at bygge eller renovere dit hjem, er det ligeså vigtigt, at du sikre dit hjem med Sikkerthjem fra Homeshop. Derfor finder du et stort udvalg af Sikkerthjem tilbud på alarmer, kameraer, røgalarmer og meget mere til et sikkert hjem. Her er der altid gode Sikkerthjem tilbud hos Homeshop. Anvend en Homeshop rabatkode her fra siden og spar endnu flere penge på at sikre dit hjem mod indbrudstyve. Hos Saleduck sørger vi for altid at have siden opdateret, så du kan finde de bedste tilbud og rabatkoder til Homeshop. På denne måde kan du shoppe billigt arbejdstøj med en ekstra rabat, hvis du får fingre i en GlobalTools rabatkode.

Billige grill, gasgrill, bålsted hos Homeshop

Når haven skal ordnes, er det måske også tid til at tilføje en grill, gasgrill eller et hyggeligt bålsted til de sene sommeraftener. Udover at du kan finde de nødvendige haveredskaber på tilbud til at ordne haven, som eksempelvis en billig hækkeklipper, motorsav, overfræser eller et godt tilbud på en højtryksrenser, så finder du også tilbud på bålsteder, grill og gasgrill. Endda en smoker kan du finde hos Homeshop. Homeshop sælger også Weber grill og Weber tilbehør, så der er ingen grund til at gå ned på kvalitet af hverken grill eller gasgrill til haven. Nu er du er i gang med at indrette haven eller terrassen kan du også tage et kig på det store udvalg af billige havemøbler. Med en rabatkode til Homeshop er der mange penge at spare på nyt udstyr til haven, om det er nye havemøbler eller en billig grill.

Homeshop rabatkoder og tilbud

Homeshop er dit online byggemarked, hvor du kan shoppe alt du får brug for til dit gør-det-selv projekt og tilmed på tilbud og billige priser på værktøj, grill, gasgrill, belysning og arbejdstøj. Får du fingre i en Homeshop rabatkode, er det endnu flere penge at spare på det allerede billige værktøj.

Levering

Hos Homeshop får du levering fra 49 kr. Leveringstiden er ca. 1-5 hverdage. Din pakke bliver sendt med Track & Trace med PostNord eller DSV. Er du heldig at få fingre i den rigtige rabatkode, kan du måske få fri fragt på dit køb. Køber du for mere end 3.000 kr. giver Homeshop fri fragt.

Flere Online Webshops