SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Monki rabatkode

monki.com/en_dkk/index.html

Hos Monki finder du trendy tøj og accessories til kvinder. Udforsk deres unikke og farverige kollektioner og find dit næste favoritoutfit.

Rabatkoder Monki Danmark - februar 2024

10% Monki discount code

Åben rabatkode e10 Populær 1

10% Monki rabatkode

Åben rabatkode e10

15% rabatkode Monki

Åben rabatkode vet

Monki rabatkode: 11% studierabat

Åben rabatkode ans

Monki rabat: op til 50%

Vis udsalg

Monki sale: 50% rabat på Monki kjole

Vis udsalg

Monki udsalg: op til 50% rabat

Vis udsalg

Monki bukser fra 180 kr

Vis udsalg

Monki taske fra kun 70 kr

Vis udsalg

Gratis Monki levering v/køb over 400 kr

Vis udsalg

Op til 70% rabat på Monki tøj

Vis udsalg

Monki DK: Få Monki jakke Fra 350 kr.

Vis udsalg

Monki bikini: Spar op til 80%

Vis udsalg

Monki jeans: Priser fra 180 kr.

Vis udsalg

Monki støvler: Spar op til 65%

Vis udsalg

Monki Yoko jeans: Spar op til 70%

Vis udsalg

Monki kjoler: Spar op til 50%

Vis udsalg

Monki tasker og punge: Priser fra 70 kr.

Vis udsalg

Monki trenchcoat: Spar op til 40% på udvalgte vare

Vis udsalg

Monki vinterjakke: Priser fra 350 kr.

Vis udsalg

Sådan bruger du en Monki rabatkode

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter Monki

  2. Vælg den rabatkode, som passer bedst for dig, læs betingelserne ud for rabatkoden

  3. Klik nu på ”Få rabatkode!”

Nu dukker det et nyt billede op

  1. Klik på ”Kopier”

  2. Klik nu på det gule felt. ”Brug rabatkode på Monki”

Du vil nu blive ført direkte over til Monki’s website 

Nyt og lækkert tøj – modevarerne kommer fra det engelske firm Monki. Her e massevis af lækre sager at vælge imellem, det svære er bare at begrænse sig – for det er jo fristende!

Når du er færdig med at handle:

Sådan bruger man en monki rabatkode

  1. Klik på ”Shoppingbag” (findes øverst til højre på siden) 

  2. Øverst, over din totalpris finder du feltet ”Got a discount code?”

  3. Nu højreklikker du i feltet nedenunder og indsætter den rabatkode, som du har fået fra Saleduck

  4. Du vil nu se, at den rabat som du valgte, bliver fratrukket din ordre

Nu er det bare om at få tiden til at gå, mens du spændt venter på din pakke fra Monki. Det er det eneste svære ved at købe modetøj fra Monki!

 

10% velkomstbonus

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet , modtager du en rabatkode på 10%, som du kan bruge til lige nøjagtig det DU vil. Dermed kan du nemt shoppe billigt modetøj endnu billigere, og dermed få råd til at putte en ekstra vare eller to i kurven.

Fri fragt

Når du shopper på webshoppen, har du altid mulighed for at få fri fragt. Shopper du for minimum 400 kr. er du garanteret fri fragt, o0g husk, du kan altid sende varerne retur gratis, hvis du ikke er tilfreds.

Instagram

Er du i tvivl om hvilket tøj du er på udkig efter, så tag et kig på mærkets Instagram profil, hvor du nemt finder inspiration blandt deres store udvalg af modetøj til kvinder. Ser du noget du kan lide, så kan du nemt klikke og finde det hos her.

Monki retur Danmark

Mærket vil have, at du er 100% tilfreds med din pakke som du har modtaget. Skulle du ikke være tilfreds, kan du kvit og frit sende dit tøj retur gratis. Du skal blot udfylde en retur label, og sende din pakke retur. Indenfor to uger vil du få dine penge retur.

Køb 3 - betal for 2

På webshoppen kan du købe tre var til prisen på to. Tilbud gælder en lang række strømper, briefs, thongs og thights. Uanset om du søger efter trusser i organisk bomuld, lace thongs, hipsters, sportssokker eller ballerina sokker, så kan du finde det i blandt deres tilbud.

Du er lige gået glip af disse Monki rabatkoder:

40% Monki rabatkode: Spar 20-40% på fantastiske produkter hos Monki - Skynd dig Rabatten er allerede fratrukket
80% Monki rabatkode: Spar 20-80% på fantastiske produkter hos Monki - Skynd dig Rabatten er allerede fratrukket
80% Monki rabatkode: Spar 20-80% på fantastiske produkter hos Monki - Skynd dig Rabatten er allerede fratrukket
80% Monki rabatkode: Spar 20-80% på fantastiske produkter hos Monki - Skynd dig Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Du kan anvende én rabatkode per ordre. Rabatkoder kan ikke kombineres.
Nogle rabatkoder er kun gyldige i forbindelse med en mindstebestillingsbeløb.
Du kan kontakte Monki kundeservice på emailadressen: customerservice@monki.com.
Hos Monki kan du betale med: VISA, Dankort, Mastercard, Paypal.
Der tilbydes gratis levering ved køb over 400 kr. Hjemmelevering: 45 kr. Standard fragt: 35 kr.
Alex

Alex

Editor

4.9 stjerner / 162 har stemt

Monki cares, loves & thinks - dette er ordene fra tøjkæden med moderne og anderledes tøj. Monki cares - for 100% af deres bomuld er fra bæredygtige kilder. Monki loves - modetøj, musik og kreativitet. Monki thinks - og gået sammen med Mental Health Europe, for at gøre opmærksom på de positive og negative påvirkninger sociale medier har på vores mentale helbred. Vælg en mærke med omtanke.

New In

På webshoppen kan du se de nyeste trends og det der stikker lidt mere ud end det normale. Find den nyeste mode inden for fløjl, old school Vans, leopard print, falsk pels og tern. Mærket giver modens nyeste tendenser et ekstra pift, så du er sikker på at skille dig ud fra mængden med dit helt personlige look. Hos Saleduck finder du de bedste rabatter og tilbud på modetøj fra Monki. Find tøj til hele sæsonen, om det er Monki bukser, rullekraven til vinter, lækre bukser til foråret, kjolen til sommer eller jakken til efteråret. I New In afdeling finder du den nyeste mode indenfor tøj, accessories, weekend godter og mest populære. Du får endda 3 for 2 blandt de nyeste produkter af sokker, undertøj og strømpebukser.

Modetøj

Skal der en ny kjole, top eller et par nye jeans til? Tag et kig hos Monki.dk, hvor du finder kjoler med leopard print, tern, velour, afslappende kjoler, kjoler med print, kjoler i strik og kjoler til fest. Find den helt rigtige rabat hos Saleduck på din næste kjole. Med en Monki kjole kan du sætte dit helt personlig præg på din stil med blomster, prikker, zebrastriber og meget mere. Blandt modetøj finder du også et stort udvalg af toppe i farver, striber, med leopard print, i velour og fløjl, med print, prikker, tern og kunstneriske kreationer. De tilbyder modetøj anderledes fra de fleste, og dermed kan du sikre dig at at skabe og fremvise din personlighed præcis som den er, gennem deres utal af muligheder for et personligt præg. Udover kjoler og toppe tilbyder de også et stort udvalg af bukser og jeans. Om du er til mid-waist, højtaljede eller lavtaljede, slim, løs eller afslappet, så finder du lige de par bukser, der passer din kropsform. Hos Saleduck finder du tilbud og rabatter, der gør det muligt for dig at spare penge på dit nye modetøj.

Accessories

I Monkis store sortiment af accessories finder du alt fra sko, sokker, hatte, halstørklæder, vanter, handsker, punge, bælter og smykker til solbriller, tasker, hårpynt og gaveideer. Om du er på udkig efter over-the-knee-boots, støvletter, Vans, sandaler, snaekers eller hjemmesko, så er du sikker på at blive præsenteret for et stort og fristende udvalg af super trendy fodtøj.

Levering fra Monki

Køber du for over 400 kr., får du hele dit køb tilsendt gratis. Dermed er der god grund til at fylde kurven op, og bruge forsendelses-pengene på noget lækkert tøj eller accessories end fragten. Skulle du ikke være tilfreds med dit køb, tilbyder webshoppen dig gratis returnering.

Flere Online Webshops